θέρμανση

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό σπίτι μετά από μια κρύα μέρα. Στη LEROY MERLIN ως ειδικοί στο σπίτι και στη θέρμανσή του, έχουμε όλες τις λύσεις για να διατηρήσουμε το σπίτι ζεστό και άνετο με ένα πλήρες φάσμα επιλογών θέρμανσης.Ξεκίνα με συστήματα θέρμανσης για όλο το σπίτι

Η κεντρική θέρμανση του σπιτιού είναι το Α και το Ω για να δημιουργήσεις την επιθυμητή θερμοκρασία στους χώρους σου. Για αρχή καλό είναι να επιλέξεις τα σώματα καλοριφέρ στο κατάλληλο μέγεθος ώστε να θερμάνουν αποτελεσματικά το εκάστοτε δωμάτιο. Για παράδειγμα, για το μπάνιο θα χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα από συγκεκριμένα καλοριφέρ μπάνιου τα οποία είναι φτιαγμένα ειδικά για αυτόν τον χώρο.

Στη συνέχεια καλό είναι να αποφασίσεις με τι είδους καύσιμο θέλεις να προχωρήσεις με τη θέρμανση του σπιτιού, ώστε να διαλέξεις ανάμεσα σε αντλίες θερμότητας, λέβητες πετρελαίου ή και οι λέβητες πετρελαίου - αερίου ή λέβητες στερεών καυσίμων, αλλά και ανάμεσα σε καυστήρες pellet,ή καυστήρες αερίου ή πετρελαίου ή ακόμη και σε fan coil δαπέδου.

Τέλος, ρίξε μια ματιά και στους θερμοστάτες και στους κυκλοφορητές μας ώστε να μπορείς να ρυθμίζεις με ευκολία τη θερμοκρασία του σπιτιού!

Θέρμανση με ρεύμα: ποιες συσκευές να προτιμήσεις

Οι ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης που διαθέτουμε στη LEROY MERLIN θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά στη θέρμανση του σπιτιού σου και θα σου προσφέρουν μια ευχάριστη, ζεστή ατμόσφαιρα για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Διαθέτουμε δεκάδες θερμοπομπούς χαμηλής κατανάλωσης, αερόθερμα για να ζεστάνεις άμεσα το χώρο σου, καλοριφέρ λαδιού που θα σου προσφέρουν σταθερή θερμοκρασία, ηλεκτρικά τζάκια, ηλεκτρικά καλοριφέρ μπάνιου για την περίπτωση που στο μπάνιο σου δεν διαθέτεις κανονικό σώμα καλοριφέρ, σόμπες αλογόνου και σόμπες χαλαζία, κονβέκτορες και πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης. Ακόμη, μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τους αφυγραντήρες μας, για να ρυθμίζεις ακόμη και την υγρασία του κάθε δωματίου! Με τόσες διαφορετικές επιλογές, σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις τις συσκευές που θα ικανοποιήσουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες σου για θέρμανση!

Θέρμανση με σόμπες: πόσες επιλογές υπάρχουν

Στη LEROY MERLIN διαθέτουμε την πιο πλούσια γκάμα σε σόμπες που θα συναντήσεις στην αγορά. Εδώ θα βρεις ξυλόσομπες για την περίπτωση που θέλεις να χρησιμοποιήσεις έναν πιο παραδοσιακό τρόπο για να ζεσταθείς, σόμπες pellet αν προτιμάς ένα πιο οικονομικό καύσιμο, σόμπες υγραερίου, σόμπες κηροζίνης, αλλά και σόμπες πετρελαίου!

Ακόμη, έχουμε προβλέψει και για τη θέρμανση στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού και συγκεντρώσαμε μια μεγάλη ποικιλία από σόμπες εξωτερικού χώρου γενικότερα και σόμπες υγραερίου εξωτερικού χώρου ειδικότερα. Επομένως για σόμπες δεν χρειάζεται να πας μακριά, στη LEROY MERLIN θα βρεις ό,τι κι αν ψάχνεις!

Μην ξεχνάς πως κάθε σπίτι χρειάζεται και το τζάκι του για να είναι ζεστό!

Από τα είδη θέρμανσης της LEROY MERLIN δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τζάκια και τα αξεσουάρ τζακιού! Με μια ματιά στη μεγάλη μας γκάμα θα βρεις ενεργειακά τζάκια, τζάκια γωνιακά, αερόθερμα τζακιού, εργαλεία τζακιού, αλλά και προϊόντα για τον καθαρισμό του τζακιού! Επίσης, ρίξε μια ματιά και στους καπνοδόχους που διαθέτουμε για να φτιάξεις μια πλήρη εγκατάσταση θέρμανσης!

Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να βρεις διαθέσιμο και το καύσιμο που χρειάζεσαι για να ζεσταθείς! Γι’ αυτό και έχουμε συμπεριλάβει στη γκάμα μας το φθηνότερο pellet που θα βρεις στην αγορά, καυσόξυλα κατάλληλα για το τζάκι και τις σόμπες ξύλου, κηροζίνη, αλλά και κάθε λογής προσανάμματα!

Για οικονομική θέρμανση σπιτιού ο προορισμός είναι ένας και λέγεται LEROY MERLIN!

Αν λοιπόν χρειάζεσαι μία μόνιμη λύση θέρμανσης, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εγκατάστασης, επιπλέον θερμότητα σε ένα δωμάτιο ή απλά να αντικαταστήσεις τα θερμαντικά σώματα, έχουμε όλες τις λύσεις οικιακής θέρμανσης για εσένα, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού σου τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες. 

Έλα σε ένα από τα καταστήματα LEROY MERLIN σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ή μπες online στο eshop μας και βρες τις καλύτερες και ταυτόχρονα τις οικονομικότερες λύσεις θέρμανσης που παίζουν στην αγορά!

top