ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Δεν μπορείς μόνος σου; Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε για την τοποθέτηση ή και συναρμολόγηση των αγορών σου! Εμείς για σένα!

Υπηρεσίες τοποθέτησης

Υπηρεσίες τοποθέτησης
Επωφελήσου από την τεχνογνωσία και τις εγγυήσεις που σου παρέχουμε κι εμπιστεύσου μας για όλες σου τις εργασίες! Σου προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, γι' αυτό αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση για περισσότερες από 58 κατηγορίες προϊόντων.

Τοποθέτηση προϊόντων για τη LEROY MERLIN σημαίνει:
Επιλεγμένοι, καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι επαγγελματίες.
Κάθε συνεργάτης της LEROY MERLIN (ξυλουργός, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, πλακάς κ.λπ.) έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια από την ομάδα ειδικών μας.
Όλοι οι συνεργάτες μας φέρουν την εγγύηση της LEROY MERLIN για να σου προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση. Συνεχώς εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας για την τοποθέτηση των προϊόντων μας καθώς και για τις εξελίξεις των τεχνικών και των προτύπων εγκατάστασης.

Σταθερές και καθορισμένες τιμές
Γνωρίζεις εξαρχής τη συνολική τιμή του έργου σου. Οι τιμές εγκατάστασης των προϊόντων μας είναι προκαθορισμένες. Επίσης, μπορείς να επωφεληθείς από τις δόσεις για το κόστος εγκατάστασης και να τις συμπεριλάβεις στο πλάνο 12 -24 μηνών χωρίς τόκους.

Εγγυημένη τοποθέτηση
Η LEROY MERLIN είναι υπεύθυνη για την ορθή ολοκλήρωση της εργασίας και εγγυάται τόσο για το προϊόν όσο και για την τοποθέτηση για 2 χρόνια.

Τοποθέτηση κλιματιστικών :
Τοποθέτηση 9.000-15.000 BTU 90 €
Τοποθέτηση 16.000-24.000 BTU 110 €
Δες εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Όροι & Προϋποθέσεις:
Το κόστος τοποθέτησης περιλαμβάνει:
• Εγκατάσταση από αδειούχους και πιστοποιημένους ψυκτικούς
• Βάση εξωτερικής μονάδας
• Έως 3 μέτρα σωληνώσεων και καλωδίων
• Εγκατάσταση ηλεκτρολογικού φις
• Εγγύηση τοποθέτησης 24 μήνες

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Συμπεριλαμβάνονται στην υπηρεσία τοπ/σης, τα προμηθεύει ο τεχνικός μας.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ SGB A.E.
Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την λήψη κάθε αδείας ή έγκρισης η οποία είναι ενδεχομένως απαραίτητη για την εκτέλεση των εργασιών τοποθέτησης .
Το κόστος τοποθέτησης αφορά συγκεκριμένες περιοχές εξυπηρέτησης (ενημερωθείτε από ένα σύμβουλο πώλησης για τις περιοχές που εξυπηρετούμε).
Η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά και μόνο σε συνδυασμό με την αγορά του αντίστοιχου προϊόντος και δεν περιλαμβάνει αποκομιδή μπαζών ούτε απομάκρυνση απεγκατεστημένων προϊόντων.Όροι ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ TOYOTOMI από 15/06/2022 έως 30/06/2022:

Από 15/06/2022 έως 30/06/2022 με την αγορά κλιματιστικών ΤΟΥΟΤΟΜΙ (σειρές IZURU ECO II, UMI ECO), παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία τοποθέτησής τους.

Η δωρεάν υπηρεσία αφορά τα κλιματιστικά που αγοράζονται από τα φυσικά καταστήματα LEROY MERLIN Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Η δωρεάν υπηρεσία αφορά τοποθετήσεις που θα γίνουν σε ακτίνα 35 χλμ από τα καταστήματα LEROY MERLIN Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Η παρούσα προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.

Για την πραγματοποίηση της τοποθέτησης ισχύουν οι προϋποθέσεις τοποθέτησης κλιματιστικών, όπως αναγράφονται παραπάνω.

top