ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Απόλαυσε την βόλτα σου και άσε σε εμάς τη μεταφορά ή παραλαβή των προϊόντων σου, σε σημεία που σε εξυπηρετούν, σε όλη την Ελλάδα. Δίπλα σου, άμεσα και οικονομικά!

Μεταφορά προϊόντων


Μπορείς να στείλεις παντού στην Ελλάδα τα προϊόντα σου, με κόστος από 5 ευρώ, ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου.


Τα προϊόντα σου παραδίδονται στη διεύθυνση του σπιτιού σου εάν είναι δυνατό, ή στο πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο παραλαβής. Ανάλογα με τη φύση των προϊόντων, μπορείς επίσης να επιλέξεις παράδοση εντός σπιτιού. Μπορείς να απευθυνθείς στον σύμβουλο πωλήσεων για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας.

Ο χρόνος παράδοσης για προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα ποικίλλει από 48 ώρες στις περιοχές που βρίσκονται τα καταστήματά μας, έως 5 εργάσιμες ημέρες για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Για προϊόντα μεγάλου όγκου διαθέτουμε ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά-γερανούς. Οι οδηγοί μας θα αφήσουν τα προϊόντα στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι σου. Οι παλέτες θα τοποθετούνται απευθείας στον κήπο σου με τον τηλεσκοπικό γερανό, όταν είναι εφικτό.

Αξιοποίησε τη λύση μεταφοράς που ταιριάζει καλύτερα στο περιεχόμενο της παραγγελίας σου.

Οι χρεώσεις αποστολής υπολογίζονται με βάση το βάρος και τον όγκο ολόκληρης της παραγγελίας σου.

Μικρά και ελαφριά πακέτα
Τα μικρά και ελαφριά πακέτα παραδίδονται εντός 4-6 εργάσιμων ημερών, από Δευτέρα έως Σάββατο. Ο οδηγός παραδίδει την παραγγελία απευθείας, στην είσοδο του σπιτιού σου, εάν αυτό είναι εφικτό.

Βαριά και ογκώδη προϊόντα
Kατά την αποστολή της παραγγελίας, ο μεταφορέας που έχει αναλάβει την παράδοση των αγορών σου, θα επικοινωνήσει μαζί σου για να επιλέξεις μια ημερομηνία παράδοσης.

Η παράδοση πραγματοποιείται μεταξύ 8.00 π.μ. και 18.00 μ.μ., από Δευτέρα έως Σάββατο. Ο οδηγός παραδίδει την παραγγελία απευθείας στο πεζοδρόμιο, μπροστά στην είσοδο του σπιτιού σου, εάν αυτό είναι εφικτό.

Καμία εργασία χειρισμού (παράδοση στον όροφο ή σε συγκεκριμένο δωμάτιο) δεν πραγματοποιείται από τον μεταφορέα.

Μεταφορά με γερανό ή ειδικό εξοπλισμό
Ορισμένα πολύ ογκώδη αντικείμενα προϋποθέτουν ειδικό τρόπο μεταφοράς με ενσωματωμένο εξοπλισμό. Σε τέτοια περίπτωση, αυτό χρειάζεται να επισημαίνεται κατά την παραγγελία. Για να διασφαλιστεί ότι η παράδοση θα πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, μόλις ο μεταφορέας έχει στην κατοχή του την παραγγελία σου, θα σου ζητηθούν λεπτομέρειες σχετικά με την προσβασιμότητα του σπιτιού σου. Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στον κήπο ή στα όρια του τόπου κατοικίας σου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.00 π.μ. έως τις 18.00 μ.μ

top