ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Δες το σπίτι των ονείρων σου να γίνεται πραγματικότητα με ένα τηλεφώνημα! Ανανεώσου και επωφελήσου από τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής. Ναι, μπορείς!

Η παραγγελία σου μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς!

Βρήκες αυτό που έψαχνες στο φυλλάδιο η στην ιστοσελίδα μας αλλά δεν μπορείς να μετακινηθείς στο κατάστημα; Επίλεξε το κατάστημα που εξυπηρετεί την περιοχή σου επικοινωνώντας μαζί μας μέσω τηλεφώνου και δώστε μας τους κωδικούς των προϊόντων. Εμείς επιβεβαιώνουμε την ύπαρξη αποθέματος στο κατάστημα και συμφωνούμε στον τόπο και την ημερομηνία παράδοσης. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε όλη την Ελλάδα και εσύ ορίζεις την ημερομηνία που σε εξυπηρετεί.

Τρόποι πληρωμής

Δεχόμαστε όλες τις μεγάλες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Αν η κάρτα σου το επιτρέπει δικαιούσαι έως 24 άτοκες δόσεις για αγορές από 100.01€, έως 36 δόσεις για αγορές από 300.01€,  και έως 48 δόσεις για αγορές από 800.01€ και άνω. Σε περίπτωση που το επιθυμείς, μπορείς να πληρώσεις είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης (Alpha Bank: ΙΒΑΝ GR53 0140 1170 1170 0200 2019 760), είτε online για τις αγορές που πραγματοποείς μέσω τηλεφώνου.

top