ΑΝΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Φροντίζουμε να μην σου λείψει τίποτα! Από την αρχή μέχρι το τέλος της επίσκεψής σου στα καταστήματά μας, μπορείς να απολαύσεις αμέτρητες στιγμές άνεσης!

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Όλα τα καταστήματά μας διαθέτουν πολλές θέσεις στάθμευσης για τη δική σου εξυπηρέτηση. Υπάρχει, ακόμα, μεγάλος αριθμός θέσεων στάθμευσης κοντά στις εισόδους των καταστημάτων αποκλειστικά για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ). Εδώ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας οι οποίοι πάντα σέβονται και τηρούν αυτήν την πολιτική. Κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς να μεταβείς στο πάρκινγκ μας.

ΑμεΑ

Τα άτομα με Αναπηρίες (AμεA) εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα στα καταστήματά μας, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές για την εύκολη μετακίνηση σε όλους τους χώρους μέσα στο κατάστημα. Για τη διευκόλυνση τους έχουμε προβλέψει ειδικά οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης, ενώ το προσωπικό μας στην είσοδο του καταστήματος είναι στη διάθεσή σου για να σε εξυπηρετήσει.

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

Σε όλα μας τα καταστήματα, μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα και να απολαύσεις καφέ και γλυκό ή να επιλέξεις ένα σνακ από αυτά που παρασκευάζονται στο café μας.

ΑΤΜ

Σε όλα τα καταστήματά μας θα βρεις ειδικά μηχανήματα τραπεζών για ανάληψη χρημάτων, έλεγχο υπολοίπου και πληρωμή ΔΕΚΟ.

ΕΡΜΑΡΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ

Σε όλα τα μας καταστήματα μπορείς να φυλάξεις τα προσωπικά σας αντικείμενα ή τις αγορές σου σε ένα από τα αριθμημένα ερμάρια φύλαξης που θα βρεις στην είσοδο του καταστήματος. Το προσωπικό της υποδοχής είναι στη διάθεσή σου για να σε εξυπηρετήσει.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Σεβόμενοι το περιβάλλον, θα βρεις στα καταστήματά μας, ειδικούς κάδους για να ανακυκλώσεις τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές αλλά και άδειες μπαταρίες. Με την ανακύκλωση συσκευών και την αντικατάστασή τους με νέα, βοηθάμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

WIFI

Σε όλα τα καταστήματά μας παρέχεται δωρεάν WIFI.

top