Σόμπες Υγραερίου

Τύπος

Θερμική ισχύς από

Θερμική ισχύς έως

Ενεργειακή κλάση

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

Ανακάλυψε σόμπες υγραερίου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε μοναδικές τιμές, μόνο στη LEROY MERLIN! Βρες τεράστια ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές για να επιλέξεις την κατάλληλη σόμπα υγραερίου που θα καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες σου για θέρμανση. 


Προτίμησε σόμπες υγραερίου χωρίς έντονη μυρωδιά για εσωτερικούς χώρους

Οι σόμπες υγραερίου χαρακτηρίζονται από την υψηλή και ταχεία τους απόδοση, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Αν ψάχνεις σόμπες υγραερίου εσωτερικού χώρου τότε καλό είναι να προτιμήσεις μια σόμπα υγραερίου χωρίς μυρωδιά ώστε να έχεις μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σου. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως καμία σόμπα υγραερίου δεν είναι τελείως άοσμη και αυτό γίνεται εσκεμμένα από τους κατασκευαστές για λόγους ασφαλείας. Για την ακρίβεια η οσμή εφαρμόζεται τεχνητά, προκειμένου να αντιληφθεί εγκαίρως ο χρήστης της σόμπας αερίου μια διαρροή που μπορεί να προκύψει. Τα εξελιγμένα όμως μοντέλα διαθέτουν επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας, επομένως η μυρωδιά τους έχει μετριαστεί και είναι συνήθως αισθητή μόνο κατά την ενεργοποίησή τους.


Βρες σόμπες υγραερίου νέας τεχνολογίας μόνο στη LEROY MERLIN!

Οι σόμπες αερίου είναι η απόλυτη λύση για τη θέρμανση καθώς είναι κατάλληλες για μικρούς αλλά και για μεγάλους χώρους, ενώ παράλληλα η χρήση τους σε εξωτερικούς χώρους, όπως κήπους, καφετέριες, κλπ. είναι η πλέον ενδεδειγμένη λόγω της χαμηλής τους κατανάλωσης αλλά και της αποτελεσματικότητάς τους. Στη LEROY MERLIN φιλοξενούμε τις σειρές EQUATION και EUROLAMP με σόμπες υγραερίου νέας τεχνολογίας, Α' ενεργειακής κλάσης. Ανάμεσα στα προϊόντα μας θα βρεις μικρές και μεγάλες σόμπες υγραερίου, με χαμηλή κατανάλωση, ακόμη και σόμπες υγραερίου με αερόθερμο. 


Ποια είναι η καλύτερη σόμπα υγραερίου: πώς να επιλέξεις

Ένα βασικό κριτήριο όταν επιλέγεις θερμάστρες υγραερίου είναι για αρχή ο χώρος για τον οποίο τις χρειάζεσαι. Αρά η νούμερο ένα παράμετρος είναι αν ψάχνεις για σόμπες υγραερίου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Ακόμη, άλλο ένα κριτήριο είναι το μέγεθος της σόμπας. Πρέπει δηλαδή να υπολογίσεις το μέγεθος και του χώρου σου. Για παράδειγμα αν χρειάζεσαι να θερμάνεις ένα μεγάλο ενιαίο χώρο, τότε καλό είναι να ψάξεις σόμπες υγραερίου για 80 τετραγωνικά, οι οποίες είναι πιο μεγάλες. 


Αν δεν είσαι βέβαιος για το ποια είναι η καλύτερη σόμπα υγραερίου για σένα, τότε μπορείς να μας καλέσεις για να μιλήσεις απευθείας με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους για τη θέρμανση, ώστε να σου δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιλέξεις τη σόμπα που θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα.

Σόμπα αερίου EQUATION...
Τα Ειδικά μας

Σόμπα αερίου EQUATION εσωτερικού χώρου

Σόμπα αερίου εσωτερικού χώρου
Τα Ειδικά μας

Σόμπα αερίου εσωτερικού χώρου

Σόμπα αερίου EQUATION...
Τα Ειδικά μας

Σόμπα αερίου EQUATION εσωτερικού χώρου

Σόμπα υγραερίου blue flame...

Σόμπα υγραερίου blue flame 4200W Home & Camp Bronx HC 21094

Σόμπα υγραερίου 4.2kW Bronx...

Σόμπα υγραερίου 4.2kW Bronx Full Body με σετ ρυθμιστή

Σόμπα υγραερίου...

Σόμπα υγραερίου αναδιπλούμενη 4.2kW Finix με σετ ρυθμιστή

Θερμάστρα Υγραερίου 4.2 KW...

Θερμάστρα Υγραερίου 4.2 KW EUROLAMP

Κεραμική σόμπα υγραερίου...

Κεραμική σόμπα υγραερίου 4200W UNITED UHG-842 Μαύρη

Σόμπα υγραερίου DA-101...

Σόμπα υγραερίου DA-101 4,2KW μαύρη 42x36x72cm εσωτερικού χώρου

Σόμπα αερίου εξωτερικού...

Σόμπα αερίου εξωτερικού χώρου EUROLAMP 14KW

Σόμπα αερίου εξωτερικού...

Σόμπα αερίου εξωτερικού χώρου EUROLAMP 13KW

Σόμπα αερίου EUROLAMP...

Σόμπα αερίου EUROLAMP εξωτερικού χώρου

Σόμπα αερίου TMC εσωτερικού...

Σόμπα αερίου TMC εσωτερικού χώρου

Σόμπα αερίου εξωτερικού χώρου

Σόμπα αερίου εξωτερικού χώρου

Σόμπα αερίου εξωτερικού χώρου

Σόμπα αερίου εξωτερικού χώρου

top