Θερμοπομποί

Ιδανικό για χώρο

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

Η θέρμανση του σπιτιού ή του γραφείου δεν είναι πάντα απλή υπόθεση. Πέραν από την κεντρική θέρμανση του σπιτιού υπάρχουν και πολλές ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης που είναι φορητές και μπορείς να τις μετακινείς από δωμάτιο σε δωμάτιο για μέγιστη ευελιξία. Μία εξαιρετική επιλογή από τις φορητές συσκευές θέρμανσης ενός δωματίου είναι οι θερμοπομποί ή αλλιώς κονβέκτορες.


Προτίμησε θερμοπομπούς χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος για οικονομία και ευελιξία

Διάλεξε ανάμεσα σε θερμοπομπούς χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος ώστε να μπορείς να κρατάς το χώρο σου ζεστό χωρίς να ανησυχείς για το ρεύμα που θα χρειαστεί να καταναλώσεις. Στη LEROY MERLIN μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σύγχρονους θερμοπομπούς μεγάλης ισχύος, θερμοπομπούς με λειτουργία προστασίας υπερθέρμανσης για επιπλέον ασφάλεια στη χρήση τους, θερμοπομπούς με χρονοδιακόπτη ή με τηλεχειριστήριο για μεγαλύτερη ευελιξία, και πολλά ακόμη διαφορετικά μοντέλα, ώστε να βρεις το θερμοπομπό που θα ταιριάξει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου! 

Bonus tip: Επίλεξε το μοντέλο του θερμοπομπού που χρειάζεσαι με βάση την κατανάλωση ρεύματός του ανά ώρα αλλά και τις κριτικές του, πχ. πολύ δημοφιλής είναι οι θερμοπομποί inverter, ώστε να είσαι βέβαιος για την αγορά σου. 


Επίλεξε θερμοπομπό ανάλογα με τα τ.μ του χώρου σου

Στη LEROY MERLIN έχουμε δημιουργήσει μια πλούσια γκάμα από θερμοπομπούς ώστε να είσαι σε θέση να επιλέξεις το μοντέλο που θα είναι αποδοτικότερο στα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σου. Όσο πιο κοντά είναι το μοντέλο που θα διαλέξεις με τα τ.μ του δωματίου σου, τόσο καλύτερα θα ζεσταθείς και τόσο λιγότερο ρεύμα θα καταναλώσεις. Θερμοπομποί για 5 έως και 30, ακόμη και οι θερμοπομποί για 50 τετραγωνικά, είναι όλοι ανάμεσα στις επιλογές σου! 


Θερμοπομποί τοίχου ή δαπέδου: ποιους να διαλέξεις

Οι θερμοπομποί δαπέδου σίγουρα σου προσφέρουν ευελιξία στη χρήση μιας και τους μετακινείς εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο και μπορείς να έχεις τη ζεστή σου ατμόσφαιρα σε όποιο χώρο κι αν επιλέξεις να κάτσεις. Πολλοί μάλιστα έχουν και ροδάκια για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη μετακίνηση.


Από την άλλη, άμα ψάχνεις για ένα θερμαντικό σώμα το οποίο το θες για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο και δεν θες επίσης να το πηγαινοφέρνεις μετακινείς συνεχώς και να το έχεις καταμεσής του χώρου σου, τότε οι θερμοπομποί τοίχου είναι η ιδανική επιλογή για σένα! Είναι πιο διακριτικοί στην όψη τους και θα σου εξασφαλίσουν τη ζεστασιά που αποζητάς άμεσα!


Υπάρχουν θερμοπομποί Α+++;

Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές αναγράφουν σε κάποιο σημείο της συσκευασίας τους την ονομαστική τους απόδοση. Όσο καλύτερη είναι η ονομαστική απόδοση του θερμοπομπού λοιπόν, τόσο καλύτερης τεχνολογίας θα είναι. Δεν συνηθίζεται όμως να επιλέγει ο κόσμος θερμοπομπούς με βάση την ονομαστική απόδοση, αλλά με το μέγεθος του χώρου που θέλει να καλύψει, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ή με τα Watt, προκειμένου να υπολογίζεται ευκολότερα η κατανάλωση του ρεύματος που απαιτεί το μοντέλο.


Ποιο είναι οι καλύτεροι θερμοπομποί: όλα τα brands που βρίσκεις στη LEROY MERLIN

Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι άλλο "ποιοι είναι οι καλύτεροι θερμοπομποί και πού θα τους βρω...", στη LEROY MERLIN θα βρεις κορυφαίους θερμοπομπούς στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Εξερεύνησε την τεράστια γκάμα μας από αξιόπιστους θερμοπομπούς, μόνο από τους κορυφαίους κατασκευαστές: θερμοπομποί INVENTOR, θερμοπομποί ATLANTIC, CELCIA, EQUATION, EUROLAMP, BOSCH, BLAUPUNKT, θερμοπομποί TESY κ.α, είναι όλοι συγκεντρωμένοι εδώ ώστε να αποκτήσεις αυτόν που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σου για θέρμανση. 


Ακόμη, μην ξεχνάς πως αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις το νέο σου θερμοπομπό, μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα κατάστημά μας και οι ειδικοί της LEROY MERLIN για τη θέρμανση να σε καθοδηγήσουν με την επιλογή σου βασισμένοι πάντα στις προσωπικές σου ανάγκες!


Θερμοπομπός δαπέδου 2000W...

Θερμοπομπός δαπέδου 2000W TELEMAX Vector 2K τύπου Convector

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W...
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W ακτινοβολίας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W

Θερμοπομπός EQUATION 1500 W
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 1500 W

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W

Θερμοπομπός EQUATION 500 W...
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 500 W λευκός/γκρι

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W

Θερμοπομπός UNITED MICA...

Θερμοπομπός UNITED MICA UHM-877 2000W

Θερμαντικό πάνελ MORRIS...

Θερμαντικό πάνελ MORRIS MICA MMH-20035 με ηλεκτρονικό θερμοστάτη...

Θερμοπομπός TESY MC2014...

Θερμοπομπός TESY MC2014 2000 W ακτινοβολίας

Θερμοπομπός BLAUPUNKT 2000...

Θερμοπομπός BLAUPUNKT 2000 W λευκός-μαύρος

Θερμοπομπός BOSCH HC...

Θερμοπομπός BOSCH HC 4000-10 1000 W λευκός

Θερμοπομπός BOSCH HC 4000-5...

Θερμοπομπός BOSCH HC 4000-5 500 W λευκός

top