Θερμοπομποί

Ιδανικό για χώρο

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

Η θέρμανση του σπιτιού ή του γραφείου δεν είναι πάντα απλή υπόθεση. Πέραν από την κεντρική θέρμανση του σπιτιού υπάρχουν και πολλές ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης που είναι φορητές και μπορείς να τις μετακινείς από δωμάτιο σε δωμάτιο για μέγιστη ευελιξία. Μία εξαιρετική επιλογή από τις φορητές συσκευές θέρμανσης ενός δωματίου είναι οι θερμοπομποί ή αλλιώς κονβέκτορες.


Προτίμησε θερμοπομπούς χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος για οικονομία και ευελιξία

Διάλεξε ανάμεσα σε θερμοπομπούς χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος ώστε να μπορείς να κρατάς το χώρο σου ζεστό χωρίς να ανησυχείς για το ρεύμα που θα χρειαστεί να καταναλώσεις. Στη LEROY MERLIN μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σύγχρονους θερμοπομπούς μεγάλης ισχύος, θερμοπομπούς με λειτουργία προστασίας υπερθέρμανσης για επιπλέον ασφάλεια στη χρήση τους, θερμοπομπούς με χρονοδιακόπτη ή με τηλεχειριστήριο για μεγαλύτερη ευελιξία, και πολλά ακόμη διαφορετικά μοντέλα, ώστε να βρεις το θερμοπομπό που θα ταιριάξει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου! 

Bonus tip: Επίλεξε το μοντέλο του θερμοπομπού που χρειάζεσαι με βάση την κατανάλωση ρεύματός του ανά ώρα αλλά και τις κριτικές του, πχ. πολύ δημοφιλής είναι οι θερμοπομποί inverter, ώστε να είσαι βέβαιος για την αγορά σου. 


Επίλεξε θερμοπομπό ανάλογα με τα τ.μ του χώρου σου

Στη LEROY MERLIN έχουμε δημιουργήσει μια πλούσια γκάμα από θερμοπομπούς ώστε να είσαι σε θέση να επιλέξεις το μοντέλο που θα είναι αποδοτικότερο στα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σου. Όσο πιο κοντά είναι το μοντέλο που θα διαλέξεις με τα τ.μ του δωματίου σου, τόσο καλύτερα θα ζεσταθείς και τόσο λιγότερο ρεύμα θα καταναλώσεις. Θερμοπομποί για 5 έως και 30, ακόμη και οι θερμοπομποί για 50 τετραγωνικά, είναι όλοι ανάμεσα στις επιλογές σου! 


Θερμοπομποί τοίχου ή δαπέδου: ποιους να διαλέξεις

Οι θερμοπομποί δαπέδου σίγουρα σου προσφέρουν ευελιξία στη χρήση μιας και τους μετακινείς εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο και μπορείς να έχεις τη ζεστή σου ατμόσφαιρα σε όποιο χώρο κι αν επιλέξεις να κάτσεις. Πολλοί μάλιστα έχουν και ροδάκια για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη μετακίνηση.


Από την άλλη, άμα ψάχνεις για ένα θερμαντικό σώμα το οποίο το θες για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο και δεν θες επίσης να το πηγαινοφέρνεις μετακινείς συνεχώς και να το έχεις καταμεσής του χώρου σου, τότε οι θερμοπομποί τοίχου είναι η ιδανική επιλογή για σένα! Είναι πιο διακριτικοί στην όψη τους και θα σου εξασφαλίσουν τη ζεστασιά που αποζητάς άμεσα!


Υπάρχουν θερμοπομποί Α+++;

Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές αναγράφουν σε κάποιο σημείο της συσκευασίας τους την ονομαστική τους απόδοση. Όσο καλύτερη είναι η ονομαστική απόδοση του θερμοπομπού λοιπόν, τόσο καλύτερης τεχνολογίας θα είναι. Δεν συνηθίζεται όμως να επιλέγει ο κόσμος θερμοπομπούς με βάση την ονομαστική απόδοση, αλλά με το μέγεθος του χώρου που θέλει να καλύψει, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ή με τα Watt, προκειμένου να υπολογίζεται ευκολότερα η κατανάλωση του ρεύματος που απαιτεί το μοντέλο.


Ποιο είναι οι καλύτεροι θερμοπομποί: όλα τα brands που βρίσκεις στη LEROY MERLIN

Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι άλλο "ποιοι είναι οι καλύτεροι θερμοπομποί και πού θα τους βρω...", στη LEROY MERLIN θα βρεις κορυφαίους θερμοπομπούς στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Εξερεύνησε την τεράστια γκάμα μας από αξιόπιστους θερμοπομπούς, μόνο από τους κορυφαίους κατασκευαστές: θερμοπομποί INVENTOR, θερμοπομποί ATLANTIC, CELCIA, EQUATION, EUROLAMP, BOSCH, BLAUPUNKT, θερμοπομποί TESY κ.α, είναι όλοι συγκεντρωμένοι εδώ ώστε να αποκτήσεις αυτόν που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σου για θέρμανση. 


Ακόμη, μην ξεχνάς πως αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις το νέο σου θερμοπομπό, μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα κατάστημά μας και οι ειδικοί της LEROY MERLIN για τη θέρμανση να σε καθοδηγήσουν με την επιλογή σου βασισμένοι πάντα στις προσωπικές σου ανάγκες!


Θερμοπομπός EQUATION 2000 W...
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W ψηφιακός

Θερμοπομπος 2000W λευκός...
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπος 2000W λευκός EQUATION

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W

Κονβέκτορας EQUATION 1500 W
Τα Ειδικά μας

Κονβέκτορας EQUATION 1500 W

Θερμοπομπός EQUATION 1500 W
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 1500 W

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W

Θερμοπομπός EQUATION 500 W...
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 500 W λευκός/γκρι

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W
Τα Ειδικά μας

Θερμοπομπός EQUATION 2000 W

Θερμοπομπός Δαπέδου 2000W...

Θερμοπομπός Δαπέδου 2000W Mica Kerosun KRMC-20

Θερμοπομπός τοίχου 2500W με...

Θερμοπομπός τοίχου 2500W με ηλεκτρονικό θερμοστάτη και WiFi Tesy CN...

Θερμοπομπός Δαπέδου 2400W...

Θερμοπομπός Δαπέδου 2400W με Ηλεκτρονικό Θερμοστάτη και WiFi Morris...

Θερμαντικό πάνελ Mica...

Θερμαντικό πάνελ Mica United UHM-889 2500W μαύρο

Θερμοπομπός Τοίχου 2000W με...

Θερμοπομπός Τοίχου 2000W με Ηλεκτρονικό Θερμοστάτη και WiFi Tesy CN...

Θερμοπομπός τύπου Convector...

Θερμοπομπός τύπου Convector 2300W με οθόνη LCD & τηλεχειριστήριο...

top