Ενεργειακά Τζάκια

Είδος τζακιού

Τύπος

Υλικό κατασκευής

Υλικό εστίας

Καύσιμο

Ισχύς ανεμιστήρα

Ενεργειακή κλάση

Τιμή

Τιμή

Στην κατηγορία της θέρμανσής μας, και συγκεκριμένα στα τζάκια της LEROY MERLIN, θα βρεις ενεργειακά τζάκια κατάλληλα για κάθε σπίτι ή και εξοχική κατοικία, σε μεγάλη γκάμα σχεδίων, κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και υλικών! Εδώ έχεις στη διάθεσή σου ενεργειακά τζάκια για να πετύχεις αποδοτική θέρμανση σε όλο το σπίτι, να κάνεις τη μετατροπή τζακιού σε ενεργειακό ή να τοποθετήσεις ένα ενεργειακό τζάκι από την αρχή! 


Βρες ενεργειακό τζάκι για 100 τετραγωνικά ή ακόμη περισσότερα!

Τα ενεργειακά τζάκια είναι κατασκευασμένα από μαντέμι ή ατσάλι, έχουν λειτουργία αέρος ή νερού και μπορούν να καλύψουν τη θέρμανση χώρων από 60 έως 250 τετραγωνικά μέτρα. Στη LEROY MERLIN θα βρεις ενεργειακά τζάκια για 80 τ.μ, 85 τ.μ, 100 τ.μ, 120 τ.μ, 130 τ.μ, ακόμη και για 140 τ.μ! Κάνε την επιλογή σου έξυπνα και απόκτησε το ενεργειακό τζάκι που θα εξυπηρετήσει αποδοτικότερα τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου σου!


Ποια είναι τα καλύτερα ενεργειακά τζάκια και πώς να τα επιλέξεις

Όταν επιλέγεις ενεργειακό τζάκι, για να είσαι βέβαιος πως κάνεις τη σωστή επιλογή πρέπει να φροντίσεις το μοντέλο του να είναι από τον κατασκευαστή που εμπιστεύεσαι. Ακόμη, πολύ σημαντική είναι η κάλυψη που θα σου προσφέρει ανά τετραγωνικό μέτρο που αναφέραμε και παραπάνω. Επίσης καλό είναι τα δεις και την ενεργειακή του κλάση ώστε να έχεις βελτιωμένη απόδοση. Τέλος, από αισθητικής πλευράς, διαλέγεις το υλικό κατασκευής που προτιμάς και το αν το ενεργειακό σου τζάκι θα είναι γωνιακό ή όχι, για να ταιριάξει τέλεια με το χώρο σου. 


Απόκτησε ενεργειακό τζάκι σε εκπληκτικές τιμές και προσφορές!

Ανακάλυψε δεκάδες επιλογές από μάρκες για ενεργειακά τζάκια όπως INVICTA ή NORDFLAM και βρες ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ ή ενεργειακό τζάκι με αεραγωγούς, άμεσης τοποθέτησης, ακόμη και ενεργειακό τζάκι γωνιακό για να το ταιριάξεις γάντι με το χώρο σου! Στη LEROY MERLIN θα βρεις όλα μας ενεργειακά τζάκια σε καταπληκτικές τιμές και σε προσφορές που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!


Μην ξεχνάς πως μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να πάρεις συμβουλές από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της LEROY MERLIN για τα τζάκια και τη θέρμανση, ώστε να αποφασίσεις με σιγουριά για το ποια είναι τα καλύτερα ενεργειακά τζάκια για εσένα. Επένδυσε σε ένα ενεργειακό τζάκι για το σπίτι σου, κάνοντας την αγορά του απλή και εύκολη υπόθεση, και απόλαυσε τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει!

Ενεργειακό τζάκι ξύλου...

Ενεργειακό τζάκι ξύλου Bergamo NORDFLAM 16kW

Ενεργιακό τζάκι 10KW...

Ενεργιακό τζάκι 10KW INVICTA MILOS 700

Ενεργειακή κασέτα INVICTA...

Ενεργειακή κασέτα INVICTA INSERT 700 EOS

Ενεργιακό τζάκι 10KW...

Ενεργιακό τζάκι 10KW INVICTA 700 MILOS GA VOLET

Ενεργειακή κασέτα τζακιού...

Ενεργειακή κασέτα τζακιού INVICTA INSERT 800 C

Ενεργειακό τζάκι κασέτα...

Ενεργειακό τζάκι κασέτα αερόθερμο INVICTA Insert 700 T 14kW Ίσιο με...

Ενεργειακό τζάκι ξύλου 7kW...

Ενεργειακό τζάκι ξύλου 7kW Invicta Optimised 700 με βαλβίδα

Ενεργιακό τζάκι INVICTA...

Ενεργιακό τζάκι INVICTA MINOS 6772-44 8 kW

Ενεργιακό τζάκι INVICTA...

Ενεργιακό τζάκι INVICTA SELENIC 6769-00 10 kW

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM...

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM 14 kW

Ενεργιακό τζάκι NORDFLAM...

Ενεργιακό τζάκι NORDFLAM ATINA EKO 14 kW

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM...

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM REMUS ECO

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM...

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM ETNA ECO

Τζάκι ενεργειακό ETNA ECO...

Τζάκι ενεργειακό ETNA ECO RIGHT

top