Ενεργειακά Τζάκια

Είδος τζακιού

Τύπος

Υλικό κατασκευής

Υλικό εστίας

Καύσιμο

Ισχύς ανεμιστήρα

Ενεργειακή κλάση

Τιμή

Τιμή

Στην κατηγορία της θέρμανσής μας, και συγκεκριμένα στα τζάκια της LEROY MERLIN, θα βρεις ενεργειακά τζάκια κατάλληλα για κάθε σπίτι ή και εξοχική κατοικία, σε μεγάλη γκάμα σχεδίων, κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και υλικών! Εδώ έχεις στη διάθεσή σου ενεργειακά τζάκια για να πετύχεις αποδοτική θέρμανση σε όλο το σπίτι, να κάνεις τη μετατροπή τζακιού σε ενεργειακό ή να τοποθετήσεις ένα ενεργειακό τζάκι από την αρχή! 


Βρες ενεργειακό τζάκι για 100 τετραγωνικά ή ακόμη περισσότερα!

Τα ενεργειακά τζάκια είναι κατασκευασμένα από μαντέμι ή ατσάλι, έχουν λειτουργία αέρος ή νερού και μπορούν να καλύψουν τη θέρμανση χώρων από 60 έως 250 τετραγωνικά μέτρα. Στη LEROY MERLIN θα βρεις ενεργειακά τζάκια για 80 τ.μ, 85 τ.μ, 100 τ.μ, 120 τ.μ, 130 τ.μ, ακόμη και για 140 τ.μ! Κάνε την επιλογή σου έξυπνα και απόκτησε το ενεργειακό τζάκι που θα εξυπηρετήσει αποδοτικότερα τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου σου!


Ποια είναι τα καλύτερα ενεργειακά τζάκια και πώς να τα επιλέξεις

Όταν επιλέγεις ενεργειακό τζάκι, για να είσαι βέβαιος πως κάνεις τη σωστή επιλογή πρέπει να φροντίσεις το μοντέλο του να είναι από τον κατασκευαστή που εμπιστεύεσαι. Ακόμη, πολύ σημαντική είναι η κάλυψη που θα σου προσφέρει ανά τετραγωνικό μέτρο που αναφέραμε και παραπάνω. Επίσης καλό είναι τα δεις και την ενεργειακή του κλάση ώστε να έχεις βελτιωμένη απόδοση. Τέλος, από αισθητικής πλευράς, διαλέγεις το υλικό κατασκευής που προτιμάς και το αν το ενεργειακό σου τζάκι θα είναι γωνιακό ή όχι, για να ταιριάξει τέλεια με το χώρο σου. 


Απόκτησε ενεργειακό τζάκι σε εκπληκτικές τιμές και προσφορές!

Ανακάλυψε δεκάδες επιλογές από μάρκες για ενεργειακά τζάκια όπως INVICTA ή NORDFLAM και βρες ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ ή ενεργειακό τζάκι με αεραγωγούς, άμεσης τοποθέτησης, ακόμη και ενεργειακό τζάκι γωνιακό για να το ταιριάξεις γάντι με το χώρο σου! Στη LEROY MERLIN θα βρεις όλα μας ενεργειακά τζάκια σε καταπληκτικές τιμές και σε προσφορές που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!


Μην ξεχνάς πως μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να πάρεις συμβουλές από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της LEROY MERLIN για τα τζάκια και τη θέρμανση, ώστε να αποφασίσεις με σιγουριά για το ποια είναι τα καλύτερα ενεργειακά τζάκια για εσένα. Επένδυσε σε ένα ενεργειακό τζάκι για το σπίτι σου, κάνοντας την αγορά του απλή και εύκολη υπόθεση, και απόλαυσε τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει!

Ενεργειακό τζάκι ξύλου 7kW...

Ενεργειακό τζάκι ξύλου 7kW Invicta Optimised 700 με βαλβίδα

Ενεργειακό τζάκι κασέτα...

Ενεργειακό τζάκι κασέτα αερόθερμο INVICTA Insert 700 T 14kW Ίσιο με...

Τζάκι ενεργειακό INVICTA...

Τζάκι ενεργειακό INVICTA 700 OPTIMISÉ GV 7 kW

Τζάκι ενεργειακό κασέτα...

Τζάκι ενεργειακό κασέτα INVICTA MINOS 6772-44 8 kW

Τζάκι ενεργειακό κασέτα...

Τζάκι ενεργειακό κασέτα INVICTA SELENIC 6769-00 10 kW

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM...

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM 14 kW

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM...

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM ATINA EKO 14 kW

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM...

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM 13 kW

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM...

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM REMUS ECO

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM...

Τζάκι ενεργειακό NORDFLAM ETNA ECO

top