Αφυγραντήρες

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Τιμή

Τιμή

Αφυγραντήρες και ξέγνοιασε μια και καλή για από την ανεπιθύμητη υγρασία σε κάθε εσωτερικό χώρο! Ρύθμισε το επίπεδο υγρασίας του σπιτιού σου με τους αφυγραντήρες της Leroy Merlin! Εδώ θα βρεις τους καλύτερους αφυγραντήρες της αγοράς, σε καταπληκτικές τιμές και σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Διαθέτουμε αφυγραντήρες Inventor, GREE, EQUATION και πολλά ακόμα επώνυμα brands κορυφαίας κατασκευαστικής ποιότητας και απόδοσης με εξαιρετική σχέση κατανάλωσης ρεύματος και ικανότητας αφύγρανσης. Αναζήτησε αφυγραντήρες με ιονιστή, αφυγραντήρα αθόρυβο ή συμβουλεύσου ένα από τα εξειδικευμένη στελέχη της Leroy Merlin για το τι να προσέξετε για την αγορά του αφυγραντήρα.
Σε εμάς θα βρείτε καταπλήκτικές τιμές και προσφορές σε αφυγραντήρες, από του κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς γιατί η ποιότητα ζωής σας, μας αφορά άμεσα! Αν είσαι από αυτόυς τους τύπους που παρακόλουθούν την τεχνολογία, τότε στη Leroy Merlin θα βρείς και αφυγραντήρες με WiFi, για να παρακολουθείς κάθε στιγμή τη λειτουργία του και τα επίπεδα υγρασίας στο σπίτι σου!
Με την επιλογή ενός αφυγραντήρα ξεγνοιάζεις από την υγρασία αλλά και τη δυσοσμία που προκαλείται σε χώρους με πρόβλημα υγρασίας! Για να επιλέξεις τον ιδανικό αφυγραντήρα για το σπίτι σου ή το γραφείο σου, πρέπει να υπολογίσεις την επιθυμητή ισχύ του, την χωρητικότητα του δοχείου για την συγκέντρωση του νερού και αν επιθυμείς να έχει τη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις τετραγωνικά του σπιτιού σου, ώστε να εξασφαλίσεις σίγουρα την αποτελεσματικότητα του! Στη Leroy Merlin θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε αφυγραντήρες για 40τμ. 120τμ. ακόμα και για 200+τμ. ! Περιηγήσου ανάμεσα στους κορυφαίους αφυγραντήρες που διαθέτουμε και εξασφάλισε την αποτελεσματική και οικονομική αφύγρανση του σπιτιού σου.

1 - 15 / 28 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-15 από σύνολο 28
Αφυγραντήρας EQUATION 12L
Τα Ειδικά μας

Αφυγραντήρας EQUATION 12L

121,00 €
79,90 €
  • Μειωμένη τιμή
top