Ντουλάπες

Αριθμός φύλλων

Τύπος

Ύψος

Πλάτος

Βάθος

Τιμή

Τιμή

Οι ντουλάπες είναι ένα από τα πιο βασικά έπιπλα που είναι άκρως απαραίτητες για ένα σπίτι. Κάθε δωμάτιο του σπιτιού απαιτεί έναν αποθηκευτικό χώρο προκειμένου να μην επικρατεί ακαταστασία και να μπορείς να τακτοποιείς και να βρίσκεις εύκολα τα πράγματά σου. Στη LEROY MERLIN, ως ειδικοί για το σπίτι και την τακτοποίησή του, έχουμε συγκεντρώσει μια μεγάλη γκάμα από ντουλάπες προκειμένου να μπορέσεις να αποκτήσεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για την αποθήκευση του σπιτιού σου.

Διάλεξε ντουλάπες υπνοδωματίου, εισόδου, διαδρόμου και σαλονιού! 

Διάλεξε ανάμεσα σε ντουλάπες υπνοδωματίου, εισόδου, διαδρόμου και σαλονιού και τοποθέτησε την κατάλληλη ντουλάπα σε κάθε χώρο του σπιτιού σου. Με μια ματιά στην ποικιλία μας θα βρεις ντουλάπες για όποιο δωμάτιο του σπιτιού κι αν τις χρειάζεσαι: ντουλάπες υπνοδωματίου για τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κλινοσκεπάσματά σου, ντουλάπες εισόδου με καθρέφτη ή χωρίς  για τα μπουφάν, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου, ακόμη και ντουλάπες σαλονιού και διαδρόμου για να δημιουργήσεις επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους στο σπίτι σου, θα τις βρεις όλες συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, τη LEROY MERLIN!


Μεταλλικές ντουλάπες και πλαστικές: πού να τις τοποθετήσεις

Οι μεταλλικές ντουλάπες, οι ντουλάπες αλουμινίου, αλλά και οι πλαστικές ντουλάπες, χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον σε βεράντες και κήπους. Αυτό συμβαίνει λόγω της υψηλής ανθεκτικότητας των υλικών κατασκευής τους στα καιρικά φαινόμενα, καθώς δεν φθείρονται εύκολα από τον ήλιο, τη βροχή, την υγρασία και το κρύο. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να τις χρησιμοποιήσεις και στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σου. Αν βρεις για παράδειγμα μια καλαίσθητη μεταλλική ντουλάπα, θα μπορούσες εύκολα να την προτιμήσεις για να προσδώσεις industrial στυλ στο χώρο σου!

Υφασμάτινες ντουλάπες: γιατί είναι κατάλληλες για εσωτερικούς χώρους 

Οι υφασμάτινες ντουλάπες λόγω τις χαμηλής τους ανθεκτικότητας στην υγρασία (μιας και το ύφασμα δεν μπορεί να προστατέψει ιδιαίτερα τα αντικείμενα που θα τοποθετήσεις μέσα) είναι κατάλληλες αποκλειστικά για εσωτερικούς χώρους και είναι και πολύ εύκολες στη μετακίνησή τους διότι δεν έχουν βάρος.

Διάλεξε ντουλάπες δίφυλλες, μονόφυλλες, τρίφυλλες ή τετράφυλλες 

Στη LEROY MERLIN μπορούμε να σου προσφέρουμε όποιο μέγεθος ντουλάπας κι αν ψάχνεις: βρες ντουλάπες δίφυλλες που είναι και οι πιο περιζήτητες λόγω του εύχρηστου όγκου τους, μονόφυλλες ντουλάπες αν ψάχνεις μια πιο μικρή λύση αποθήκευσης, ντουλάπες τρίφυλλες, που είναι κατάλληλες για ένα υπνοδωμάτιο ζευγαριού που χρειάζονται και οι δύο να αποθηκεύσουν τα ρούχα τους, αλλά και ντουλάπες τετράφυλλες για την περίπτωση που έχεις ανάγκη από μια ευρύχωρη λύση αποθήκευσης!

Βρες ντουλάπες, ανοιχτές ντουλάπες ή και γωνιακές ντουλάπες στα μέτρα σου για το υπνοδωμάτιο σου  

Στη LEROY MERLIN δεν αρκούμαστε μόνο στο να προμηθευτούμε τις συνηθισμένες ντουλάπες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και μπορούν να εξυπηρετήσουν μόνο τις βασικές ανάγκες αποθήκευσης ενός νοικοκυριού. Στη LEROY MERLIN μπορείς να δημιουργήσεις ντουλάπες στα μέτρα σου . Μπορείς να φτιάξεις ολόκληρες συνθέσεις ντουλάπας:  ντουλάπες συρόμενες, ντουλάπες με καθρέφτη, ντουλάπες με πατάρι, ανοιχτές ντουλάπες, ντουλάπες τοίχου, γωνιακές ντουλάπες, μικρότερα ντουλάπια, ακόμη και  δωμάτια ντουλάπες!

Μην ξεχνάς την τακτοποίηση της ντουλάπας σου! 

Αν έχεις ήδη επιλέξει αυτή που θα κάνεις δική σου τότε πάμε στο επόμενο βήμα: κάνε την οργάνωση της ντουλάπας σου παιχνίδι με μηχανισμούς ντουλάπας, κουτιά αποθήκευσης, συρταριέρες και καλάθια αποθήκευσης. Επίσης μην ξεχνάς και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ αποθήκευσης ρούχων για τις ντουλάπες όπως είναι οι κρεμάστρες ρούχων , οι θήκες αποθήκευσης ρούχων, τα αρωματικά ντουλάπας και τα ρολό καθαρισμού των ρούχων.

Οι πιο value for money λύσεις ντουλάπας είναι στη LEROY MERLIN 

Αν έχεις είδη τσεκάρει τις ντουλάπες μας τότε έχεις καταλάβει πως δεν έχουμε απλά τις πιο πρακτικές ντουλάπες αλλά και τις πιο οικονομικές! Στη LEROY MERLIN προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε ανταγωνιστικές τις τιμές μας, ώστε να μπορούν όλοι οι πελάτες μας να αποκτήσουν τις ντουλάπες που χρειάζονται χωρίς να τους… κοστίσει ακριβά! 

Bonus tip: αν δεν είσαι είδη μέλος, τότε κάνε εγγραφή στο LEROY MERLIN club για να εξασφαλίσεις επιπλέον προσφορές τόσο για τις ντουλάπες όσο και για τα υπόλοιπα είδη αποθήκευσης και τις παπουτσοθήκες που διαθέτουμε!


Ντουλάπα ανοιγόμενη HELENA...
SUPER ΤΙΜΗ

Ντουλάπα ανοιγόμενη HELENA Π80xY170

Ντουλάπα ανοιγόμενη BILBAO...

Ντουλάπα ανοιγόμενη BILBAO Π180xY210

315 €
269 €
  • Μειωμένη τιμή
Ντουλάπα ανοιγόμενη GRANADA...

Ντουλάπα ανοιγόμενη GRANADA Π180xY200

Ντουλάπα ανοιγόμενη KING...

Ντουλάπα ανοιγόμενη KING Π150xY200

Ντουλάπα ανοιγόμενη BOLOGNA...

Ντουλάπα ανοιγόμενη BOLOGNA Π120xY170

Ντουλάπα ανοιγόμενη BOLOGNA...

Ντουλάπα ανοιγόμενη BOLOGNA Π120xY170

Ντουλάπα ανοιγόμενη DESTINY...

Ντουλάπα ανοιγόμενη DESTINY Π95xY230

Ντουλάπα ανοιγόμενη DESTINY...

Ντουλάπα ανοιγόμενη DESTINY Π95xY230

Ντουλάπα ανοιγόμενη QUAKE...

Ντουλάπα ανοιγόμενη QUAKE Π205xY204

Ντουλάπα ανοιγόμενη SAMA...

Ντουλάπα ανοιγόμενη SAMA Π140xY200

Ντουλάπα ανοιγόμενη TOURS...

Ντουλάπα ανοιγόμενη TOURS Π140xYΥ230

Ντουλάπα ανοιγόμενη HELENA...

Ντουλάπα ανοιγόμενη HELENA Π80xY170

Ντουλάπα ανοιγόμενη TERRINA...

Ντουλάπα ανοιγόμενη TERRINA Π80xY170

Ντουλάπα συρόμενη PALERMO...

Ντουλάπα συρόμενη PALERMO Π220xY220

Ντουλάπα ανοιγόμενη MOBY...

Ντουλάπα ανοιγόμενη MOBY Π70xY185

top