Παπουτσοθήκες

Οι παπουτσοθήκες είναι είναι απαραίτητο έπιπλο για όλα τα νοικοκυριά και δικαιολογημένα. Εκτός του ό,τι κανείς δεν θέλει να έχει τα παπούτσια του “ελεύθερα” να κείτονται στους χώρους του σπιτιού, πέρα από αυτήν την ανάγκη τακτοποίησης, είναι και απαραίτητο να κρατάμε τα παπούτσια μας προστατευμένα και καθαρά από τη σκόνη που συσσωρεύεται στο σπίτι. Για να βρεις παπουτσοθήκες άριστης ποιότητας δεν χρειάζεται να πας μακριά, ούτε να ψάξεις πολύ… θα τις βρεις όλες συγκεντρωμένες στη LEROY MERLIN! Στα είδη αποθήκευσης και τακτοποίησης, διαθέτουμε δεκάδες παπουτσοθήκες σε διάφορα μεγέθη, στυλ, χρώματα και υλικά προκειμένου να μπορέσεις να επιλέξεις αυτή που θα σε εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα!

Παπουτσοθήκες πλαστικές ή μεταλλικές: για ποιες περιπτώσεις είναι κατάλληλες

Οι πλαστικές παπουτσοθήκες ή οι μεταλλικές είναι καταλληλότερες για να χρησιμοποιηθούν ως παπουτσοθήκες εξωτερικού χώρου. Αυτό οφείλεται κυρίως στο υλικό κατασκευής τους μιας και το πλαστικό έχει υψηλή αντοχή στη βροχή, την υγρασία, το κρύο και την πολλή ζέστη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να περιοριστείς από το να τοποθετήσεις μια τέτοια παπουτσοθήκη εντός σπιτιού εφόσον αυτή ταιριάζει με το χώρο σου. Οι μεταλλικές είναι παπουτσοθήκες μοντέρνες που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με μια industrial διακόσμηση.

Παπουτσοθήκες ξύλινες και υφασμάτινες: πού ταιριάζουν καλύτερα 

Οι ξύλινες παπουτσοθήκες τοποθετούνται σε εσωτερικούς χώρους για να μην επηρεάζονται από την υγρασία. Οι ξύλινες ντουλάπες παπουτσιών μπορεί να έχουν ένα απλό design που θα ταιριάξει με όλα τα στυλ διακόσμησης. Αν έχουν έντονο και εμφανές το στοιχείο του ξύλου τότε θα μπορούσαν να συνδυαστούν εύκολα και με ένα πιο ρουστίκ στυλ. Αν από την άλλη έχουν έντεχνα σκαλίσματα τότε ταιριάζουν τέλεια σε μια vintage διακόσμηση.
Οι υφασμάτινες παπουτσοθήκες από πλευράς design είναι πολύ απλές. Λόγω του υλικού τους είναι και αυτές αποκλειστικά κατάλληλες για εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, επειδή έχουν πολύ χαμηλότερο βάρος είναι και πιο εύκολες στη μετακίνησή τους.


Η οργάνωση των παπουτσιών σου γίνεται απλή υπόθεση στη LEROY MERLIN 

Με μια βόλτα σε ένα από τα καταστήματα της LEROY MERLIN (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα) αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.leroymerlin.gr μπορείς να παραγγείλεις την παπουτσοθήκη που χρειάζεσαι και να λύσεις αποτελεσματικά το πρόβλημα αποθήκευσης των παπουτσιών σου μία και καλή!

Φύλαξε έξυπνα και αποτελεσματικά τα παπούτσια σου με πρακτικές λύσεις που θα βρεις μόνο σε εμάς. Χρησιμοποίησε τα φίλτρα και διάλεξε ακριβώς την παπουτσοθήκη που θες: ξύλινη, πλαστική, υφασμάτινη ή μεταλλική, μικρή ή μεγάλη (σε εμάς μπορείς να διαλέξεις και τη χωρητικότητα παπουτσιών που χρειάζεσαι!). Ακόμη, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε ποικιλία χρωμάτων παπουτσοθήκες λευκές, μαύρες, καφέ ή όποιο άλλο χρώμα θες, ώστε να πηγαίνει με το στυλ του σπιτιού σου. 

Είτε, λοιπόν, ψάχνεις για μία οικονομική πλαστική ή υφασμάτινη παπουτσοθήκη, είτε για μία πιο εξεζητημένη λύση όπως είναι οι ντουλάπες παπουτσιών με καθρέφτη και πολλά ράφια, είτε για τις κλασικές παπουτσοθήκες εισόδου, ρίξε μία ματιά στην ποικιλία και τις τιμές μας και δεν θα χάσεις! Ο απόλυτος προορισμός για παπουτσοθήκες, ντουλάπες και όλα τα είδη αποθήκευσης κάθε τύπου είναι ένας και λέγεται LEROY MERLIN!

Παπουτσοθήκη μεταλλική...
Τα Ειδικά μας

Παπουτσοθήκη μεταλλική SPACEO HIPSO Π 60x Υ 90 x Β 35 cm

Παπουτσοθήκη ξύλινη SPACEO...
Τα Ειδικά μας

Παπουτσοθήκη ξύλινη SPACEO FRAME Π 80x Υ 55 x Β 35 cm

Παπουτσοθήκη μεταλλική...
Τα Ειδικά μας

Παπουτσοθήκη μεταλλική SPACEO WALLY Π 59.5 x Υ 168 x Β 20 cm

Παπουτσοθήκη μεταλλική...
Τα Ειδικά μας

Παπουτσοθήκη μεταλλική WALLY Π 44.5 x Υ 71.8 x Β 6.5 cm

Παπουτσοθήκη μεταλλική...
Τα Ειδικά μας

Παπουτσοθήκη μεταλλική SPACEO STUDIO Π 90x Υ 55 x Β 35 cm

Παπουτσοθήκη...
Τα Ειδικά μας

Παπουτσοθήκη ξύλινη/μεταλλική SPACEO FLACKY Π 60 x Υ 35 x Β 20 cm

Κουτί χάρτινο για παπούτσια...
Τα Ειδικά μας

Κουτί χάρτινο για παπούτσια ανδρικά Bilbo σετ 2 τεμαχίων

Κουτί υφασμάτινο για...
Τα Ειδικά μας

Κουτί υφασμάτινο για Παπούτσια Lito Π56xΒ36xΥ16 cm

Κουτί χάρτινο για παπούτσια...
Τα Ειδικά μας

Κουτί χάρτινο για παπούτσια γυναικεία Bilbo σετ 2 τεμαχίων

Κουτί υφασμάτινο για...
Τα Ειδικά μας

Κουτί υφασμάτινο για Παπούτσια Balto Π28xΒ35xΥ15 cm

top