Παπουτσοθήκες

Οι παπουτσοθήκες είναι είναι απαραίτητο έπιπλο για όλα τα νοικοκυριά και δικαιολογημένα. Εκτός του ό,τι κανείς δεν θέλει να έχει τα παπούτσια του “ελεύθερα” να κείτονται στους χώρους του σπιτιού, πέρα από αυτήν την ανάγκη τακτοποίησης, είναι και απαραίτητο να κρατάμε τα παπούτσια μας προστατευμένα και καθαρά από τη σκόνη που συσσωρεύεται στο σπίτι. Για να βρεις παπουτσοθήκες άριστης ποιότητας δεν χρειάζεται να πας μακριά, ούτε να ψάξεις πολύ… θα τις βρεις όλες συγκεντρωμένες στη LEROY MERLIN! Στα είδη αποθήκευσης και τακτοποίησης, διαθέτουμε δεκάδες παπουτσοθήκες σε διάφορα μεγέθη, στυλ, χρώματα και υλικά προκειμένου να μπορέσεις να επιλέξεις αυτή που θα σε εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα!

Παπουτσοθήκες πλαστικές ή μεταλλικές: για ποιες περιπτώσεις είναι κατάλληλες

Οι πλαστικές παπουτσοθήκες ή οι μεταλλικές είναι καταλληλότερες για να χρησιμοποιηθούν ως παπουτσοθήκες εξωτερικού χώρου. Αυτό οφείλεται κυρίως στο υλικό κατασκευής τους μιας και το πλαστικό έχει υψηλή αντοχή στη βροχή, την υγρασία, το κρύο και την πολλή ζέστη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να περιοριστείς από το να τοποθετήσεις μια τέτοια παπουτσοθήκη εντός σπιτιού εφόσον αυτή ταιριάζει με το χώρο σου. Οι μεταλλικές είναι παπουτσοθήκες μοντέρνες που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με μια industrial διακόσμηση.

Παπουτσοθήκες ξύλινες και υφασμάτινες: πού ταιριάζουν καλύτερα 

Οι ξύλινες παπουτσοθήκες τοποθετούνται σε εσωτερικούς χώρους για να μην επηρεάζονται από την υγρασία. Οι ξύλινες ντουλάπες παπουτσιών μπορεί να έχουν ένα απλό design που θα ταιριάξει με όλα τα στυλ διακόσμησης. Αν έχουν έντονο και εμφανές το στοιχείο του ξύλου τότε θα μπορούσαν να συνδυαστούν εύκολα και με ένα πιο ρουστίκ στυλ. Αν από την άλλη έχουν έντεχνα σκαλίσματα τότε ταιριάζουν τέλεια σε μια vintage διακόσμηση.
Οι υφασμάτινες παπουτσοθήκες από πλευράς design είναι πολύ απλές. Λόγω του υλικού τους είναι και αυτές αποκλειστικά κατάλληλες για εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, επειδή έχουν πολύ χαμηλότερο βάρος είναι και πιο εύκολες στη μετακίνησή τους.


Η οργάνωση των παπουτσιών σου γίνεται απλή υπόθεση στη LEROY MERLIN 

Με μια βόλτα σε ένα από τα καταστήματα της LEROY MERLIN (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα) αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.leroymerlin.gr μπορείς να παραγγείλεις την παπουτσοθήκη που χρειάζεσαι και να λύσεις αποτελεσματικά το πρόβλημα αποθήκευσης των παπουτσιών σου μία και καλή!

Φύλαξε έξυπνα και αποτελεσματικά τα παπούτσια σου με πρακτικές λύσεις που θα βρεις μόνο σε εμάς. Χρησιμοποίησε τα φίλτρα και διάλεξε ακριβώς την παπουτσοθήκη που θες: ξύλινη, πλαστική, υφασμάτινη ή μεταλλική, μικρή ή μεγάλη (σε εμάς μπορείς να διαλέξεις και τη χωρητικότητα παπουτσιών που χρειάζεσαι!). Ακόμη, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε ποικιλία χρωμάτων παπουτσοθήκες λευκές, μαύρες, καφέ ή όποιο άλλο χρώμα θες, ώστε να πηγαίνει με το στυλ του σπιτιού σου. 

Είτε, λοιπόν, ψάχνεις για μία οικονομική πλαστική ή υφασμάτινη παπουτσοθήκη, είτε για μία πιο εξεζητημένη λύση όπως είναι οι ντουλάπες παπουτσιών με καθρέφτη και πολλά ράφια, είτε για τις κλασικές παπουτσοθήκες εισόδου, ρίξε μία ματιά στην ποικιλία και τις τιμές μας και δεν θα χάσεις! Ο απόλυτος προορισμός για παπουτσοθήκες, ντουλάπες και όλα τα είδη αποθήκευσης κάθε τύπου είναι ένας και λέγεται LEROY MERLIN!

Παπουτσοθήκη ξύλινη...
SUPER ΤΙΜΗ

Παπουτσοθήκη ξύλινη τρίφυλλη NILAN Π67xΥ114xΒ26cm

Best Seller
Παπουτσοθήκη ξύλινη...

Παπουτσοθήκη ξύλινη μονόφυλλη με καθρέφτη CAESAR Π50xΥ170xΒ25cm

105 €
89,00 €
  • Μειωμένη τιμή
Παπουτσοθήκη ξύλινη δίφυλλη...

Παπουτσοθήκη ξύλινη δίφυλλη SMOOTH Π95xΥ90xΒ35cm

Παπουτσοθήκη ξύλινη...

Παπουτσοθήκη ξύλινη τρίφυλλη PRINCE Π80xΥ120xΒ36cm

Παπουτσοθήκη πλαστική με...

Παπουτσοθήκη πλαστική με τρία ράφια Π68xΥ84xΒ37cm

Best Seller
Παπουτσοθήκη υφασμάτινη με...
Τα Ειδικά μας

Παπουτσοθήκη υφασμάτινη με κάλλυμμα γκρι HIPSO

Ραφιερα παπουτσιών ξύλινη...
Τα Ειδικά μας

Ραφιερα παπουτσιών ξύλινη SPACEO FRAME Π80xΥ55xΒ35cm

Κρεμάστρα παπουτσιών...
Τα Ειδικά μας

Κρεμάστρα παπουτσιών μεταλλική WALLY Π59.5xΥ168xΒ20cm

Κρεμάστρα παπουτσιών...
Τα Ειδικά μας

Κρεμάστρα παπουτσιών μεταλλική WALLY Π44.5xΥ71.8xΒ6.5cm

Ραφίερα παπουτσιών...
Τα Ειδικά μας

Ραφίερα παπουτσιών μεταλλική SPACEO STUDIO Π90xΥ55xΒ35cm

Ραφιέρα παπουτσιών...
Τα Ειδικά μας

Ραφιέρα παπουτσιών ξύλινη/μεταλλική SPACEO FLACKY Π60xΥ35xΒ20cm

Σετ 2τμχ κουτί χάρτινο για...
Τα Ειδικά μας

Σετ 2τμχ κουτί χάρτινο για παπούτσια Bilbo Π23.5xΒ35xΥ13.5cm

4,39 €
2,99 €
  • Μειωμένη τιμή
Κουτί υφασμάτινο τεσσάρων...
Τα Ειδικά μας

Κουτί υφασμάτινο τεσσάρων θέσεων για παπούτσια LITO Π56xΒ36xΥ16cm

Σετ 2τμχ κουτί χάρτινο για...
Τα Ειδικά μας

Σετ 2τμχ κουτί χάρτινο για παπούτσια Bilbo Π21xΒ30xΥ12cm

4,39 €
2,59 €
  • Μειωμένη τιμή
Κουτί υφασμάτινο για φύλαξη...
Τα Ειδικά μας

Κουτί υφασμάτινο για φύλαξη παπουτσιών BALTO Π28xΒ35xΥ15cm

top