Καλάθια Αποθήκευσης

Χωρητικότητα

Χρώμα

Τύπος

Τιμή

Τιμή

Τα καλάθια αποθήκευσης μπορεί να μην είναι άκρως απαραίτητα για ένα σπίτι, σίγουρα όμως καλό είναι να υπάρχουν γιατί θα σου λύσουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Στα καλάθια αποθήκευσης μπορείς να τακτοποιήσεις πράγματα που χρησιμοποιείς συχνά και δεν τους έχεις βρει ακόμη τη “θέση” τους. Μπορείς ακόμη και να τα χρησιμοποιείς για να μεταφέρεις πράγματα εύκολα, από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Είμαστε βέβαιοι λοιπόν πως αν αποκτήσεις ένα καλάθι αποθήκευσης, σίγουρα θα βρεις αρκετούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσεις!

Καλάθια ψάθινα, μπαμπού, ξύλινα, πλαστικά και ό,τι άλλο χρειάζεσαι 

Τα καλάθια αποθήκευσης κυκλοφορούν σε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών κατασκευής, επομένως είναι πολύ εύκολο να διαλέξεις το design που σου αρέσει. Αν για παράδειγμα ψάχνεις για καλάθια αποθήκευσης ψάθινα, τότε μάλλον θα τα συνδυάσεις εύκολα με μια νησιώτικη ή boho διακόσμηση. Τα καλάθια μπαμπού ταιριάζουν και αυτά πολύ καλά επίσης με το boho στυλ. Μια ακόμη επιλογή που ταιριάζει με όλα είναι τα ξύλινα καλάθια, αυτά που μοιάζουν με καφάσια, τα οποία είναι πιο βαριά και δεν είναι εύκολο να μετακινηθούν άνετα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Γι’ αυτό και συνήθως τα βλέπουμε να αποθηκεύουν παιχνίδια, παπούτσια ή ακόμη και ξύλα τζακιού. Επίσης, υπάρχει και η λύση των πλαστικών καλαθιών που είναι πολύ εύκολα στη μετακίνηση, επομένως χρησιμοποιούνται αρκετά σε δουλειές του σπιτιού, όπως για παράδειγμα ή μπουγάδα.


Καλάθια αποθήκευσης με καπάκι ή και χερούλια για όλες τις χρήσεις 

Τα καλάθια αποθήκευσης γίνονται ολοένα και πιο πρακτικά με τις επιπλέον λειτουργίες που τους προσθέτουν οι κατασκευαστές τους. Πλέον μπορείς να βρεις και καλάθια αποθήκευσης με καπάκι για να προφυλάσσεις τα πράγματα που αποθηκεύεις από τους εξωγενείς παράγοντες.  Επίσης, υπάρχουν πολλά καλάθια αποθήκευσης με χερούλια ή και με ροδάκια προκειμένου να είναι ακόμη πιο εύχρηστα και να μετακινούνται εύκολα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στις λειτουργίες των καλαθιών και διάλεξε αυτό που ταιριάζει περισσότερο με τις ανάγκες σου.

Βρες καλάθια αποθήκευσης παιχνιδιών, βρεφικά, μπάνιου και πολλά ακόμη 

Στη LEROY MERLIN βρίσκεις καλάθια που είναι κατάλληλα για πολλαπλές χρήσεις και μάλιστα σε καταπληκτικές τιμές! Περιηγήσου στην ποικιλία μας και βρες καλάθια αποθήκευσης μεγάλα ή μικρά, καλάθια αποθήκευσης μπάνιου κατάλληλα για να αποθηκεύεις τα άπλυτα, να κάνεις τη μπουγάδα σου ή άλλες δουλειές του σπιτιού, καλάθια αποθήκευσης παιχνιδιών ή ξύλων τζακιού ακόμη και παιδικά ή βρεφικά καλάθια αποθήκευσης για το δωμάτιο του μικρού σου! Έλα στη LEROY MERLIN για καλάθια και γενικότερα για όλα τα είδη αποθήκευσης σπιτιού, όπως παπουτσοθήκες, ντουλάπες, κα. και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος!
Καλάθι πλαστικό πράσινο 42lt

Καλάθι πλαστικό πράσινο 42lt

Ξύλινο κιβώτιο 50x35x35 Μεγάλο

Ξύλινο κιβώτιο 50x35x35 Μεγάλο

Ξύλινο κιβώτιο 50x35x23cm...

Ξύλινο κιβώτιο 50x35x23cm Μεγάλο

Ξύλινο κιβώτιο 40x30x15cm...

Ξύλινο κιβώτιο 40x30x15cm Μεσαίο

Ξύλινο κιβώτιο 30x20x15cm...

Ξύλινο κιβώτιο 30x20x15cm Μικρό

Καλάθι πλαστικό πράσινο 24lt

Καλάθι πλαστικό πράσινο 24lt

Ξύλινο κουτί Π53xΒ30cm και...

Ξύλινο κουτί Π53xΒ30cm και ύψους 26cm

Καλάθι μεταλλικό SPACEO Kub
Τα Ειδικά μας

Καλάθι μεταλλικό SPACEO Kub

top