Κουτιά Αποθήκευσης

Χωρητικότητα

Χρώμα

Τύπος

Τιμή

Τιμή

Τα κουτιά αποθήκευσης είναι μια από τις πιο χρήσιμες και βολικές λύσεις αποθήκευσης και τακτοποίησης του σπιτιού. Δεν είναι μόνο το ότι είναι μια οικονομική επιλογή, αλλά και το ότι μπορείς είτε να τα “κρύψεις” μέσα σε ντουλάπες ή πατάρια, είτε, εάν έχεις διαλέξει κάποιο συγκεκριμένο στυλ, να λειτουργήσουν και ως διακοσμητικό στοιχείο στο χώρο σου. Στη LEROY MERLIN σου προσφέρουμε αμέτρητες επιλογές από κουτιά οργάνωσης και αποθήκευσης για να διαλέξεις ανάλογα με τα δικά σου, προσωπικά κριτήρια, αυτά που θα σε εξυπηρετήσουν καλύτερα.

Πλαστικά κουτιά αποθήκευσης: πού να τα χρησιμοποιήσεις 

Τα πλαστικά κουτιά αποθήκευσης λόγω του λιτού τους design και της ανθεκτικότητας τους, συνήθως επιλέγονται για να τοποθετηθούν μέσα σε ντουλάπια ή σε εξωτερικούς χώρους. Μιας και καθαρίζονται πολύ εύκολα, είναι χρήσιμα στο να αποθηκεύσουν παπούτσια. Ακόμη, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να τακτοποιήσεις άλλα αξεσουάρ ένδυσης μέσα στη ντουλάπα σου όπως καπέλα, ζώνες, σκουφιά, γάντια, κασκόλ, κ.α. Επίσης σε πλαστική μορφή βλέπουμε πολύ συχνά και τα κουτιά αποθήκευσης παιχνιδιών.


Χάρτινα κουτιά αποθήκευσης: για ποιες χρήσεις είναι κατάλληλα 

Τα χάρτινα κουτιά αποθήκευσης μπορούν τόσο να τοποθετηθούν μέσα σε ντουλάπες και συρτάρια ώστε να αποθηκεύσεις και να οργανώσεις τα παπούτσια σου όσο και στους εμφανείς με το μάτι χώρους του σπιτιού αν έχουν καλαίσθητο design, ώστε να λειτουργήσουν και ως διακοσμητικά. Καθώς τα χάρτινα κουτιά αποθήκευσης δεν αντέχουν μεγάλο βάρος, καλό είναι να προβλέψεις πως είτε δεν θα τα χρησιμοποιήσεις για να αποθηκεύσεις βαριά αντικείμενα, είτε δεν θα τα πολυμετακινείς. 

Δώσε στυλ στο χώρο σου με ξύλινα κουτιά αποθήκευσης ή μεταλλικά 

Τα ξύλινα και τα μεταλλικά κουτιά αποθήκευσης λειτουργούν σίγουρα και ως διακοσμητικό στοιχείο πέρα από τη λειτουργικότητά τους. Διάλεξε ξύλινα κουτιά αποθήκευσης αν η διακόσμηση του σπιτιού σου είναι vintage ή ρουστίκ ή μεταλλικά κουτιά αποθήκευσης αν θες να δώσεις στο χώρο σου industrial στυλ!

Πώς να χρησιμοποιήσεις τα υφασμάτινα κουτιά αποθήκευσης 

Τα υφασμάτινα κουτιά αποθήκευσης χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο μέσα σε ντουλάπες, ντουλάπια ή συρτάρια για να δημιουργηθούν μικρότερα, νοητά δωμάτια-χώροι αποθήκευσής. Μιας και το ύφασμα είναι πιο δύσκολο να καθαριστεί σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά, καλό είναι:

       1. να τοποθετήσεις τα κουτιά αυτά μέσα σε έπιπλα που είναι “κλειστά”, όπως αυτά που προαναφέραμε, προκειμένου να μην λερώνονται εύκολα
       2. να τα χρησιμοποιείς για να αποθηκεύεις καθαρά αντικείμενα όπως είναι τα ρούχα και τα εσώρουχα

Διάλεξε κουτιά αποθήκευσης με καπάκι, ροδάκια ή και χερούλια

Στη LEROY MERLIN έχουμε όλους τους τύπους και τις διαστάσεις που μπορεί να χρειαστείς: μπορείς να διαλέξεις κουτιά αποθήκευσης με καπάκι ή χωρίς, με ροδάκια, με χερούλια ή και με τα δύο, για μεγαλύτερη άνεση στη μετακίνηση. Διάλεξε κουτιά αποθήκευσης μεγάλα ή μικρά, με χωρητικότητα που ξεκινά από 4 και μπορεί να φτάσει έως και τα 110 λίτρα, σε χρώματα όπως γκρι, διάφανο, λευκό και μαύρο. Στη γκάμα μας θα βρεις μέχρι και παιδικά κουτιά αποθήκευσης για το δωμάτιο του μικρού σου!

Ό,τι κι αν ψάχνεις λοιπόν από κουτιά και είδη αποθήκευσης, όπως ντουλάπες, παπουτσοθήκες, κα., θα το βρεις στη LEROY MERLIN και μάλιστα σε ασυναγώνιστες τιμές! Σε όλα μας τα καταστήματα αλλά και online θα βρεις διαθέσιμη όλη την πλούσια γκάμα μας για να αποκτήσεις τα κουτιά αποθήκευσης που ψάχνεις σε χαμηλό κόστος!Best Seller
Κουτί πλαστικό διαφανές...

Κουτί πλαστικό διαφανές 110lt 79x39x40cm

15,99 €
12,49 €
  • Μειωμένη τιμή
Best Seller
Κουτί πλαστικό διάφανο 80lt...

Κουτί πλαστικό διάφανο 80lt 60x42x40cm

Best Seller
Κουτί πλαστικό μαύρο 110lt...

Κουτί πλαστικό μαύρο 110lt 79x39x40cm

Best Seller
Κουτί πλαστικό μαύρο 67lt...
SUPER ΤΙΜΗ

Κουτί πλαστικό μαύρο 67lt 60x31x40cm

Best Seller
Κουτί πλαστικό διαφανές...

Κουτί πλαστικό διαφανές 67lt 60x31x40cm

Best Seller
Κουτί πλαστικό διάφανο με...

Κουτί πλαστικό διάφανο με ροδάκια 92lt 70x46x34cm

Best Seller
Κουτί πλαστικό διαφανές...
Τα Ειδικά μας

Κουτί πλαστικό διαφανές 47lt 56x39x29cm

Best Seller
Κουτί πλαστικό διαφανές...

Κουτί πλαστικό διαφανές 30lt 46.5x25.5x36cm

Best Seller
Κουτί πλαστικό διάφανο 43lt...

Κουτί πλαστικό διάφανο 43lt 60x40x18cm

Best Seller
Κουτί πλαστικό 14lt...
Τα Ειδικά μας

Κουτί πλαστικό 14lt 38x27x19cm διαφανές

Best Seller
Κουτί πλαστικό μαύρο 43lt...

Κουτί πλαστικό μαύρο 43lt 60x40x18cm

Κουτί πλαστικό διάφανο με...

Κουτί πλαστικό διάφανο με ροδάκια 55lt 70x46x20cm

Αναδιπλούμενο ξύλινο...

Αναδιπλούμενο ξύλινο κιβώτιο 69x29.5x23.5cm WOODZ Μεγάλο

Αναδιπλούμενο ξύλινο...

Αναδιπλούμενο ξύλινο κιβώτιο 46x29.5x23.5cm WOODZ Μεσαίο

Αναδιπλούμενο ξύλινο...

Αναδιπλούμενο ξύλινο κιβώτιο 34.5x29.5x23.5cm WOODZ Μικρό

top