Τα Χριστούγεννα δεν θα ήταν τόσο ατμοσφαιρικά αν δεν υπήρχε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμίζοντας το σπίτι ζεστασιά και χαρά. Άνθρωποι όλων των ηλικιών αγαπάνε να στολίζουν δέντρα, καλύπτοντας τα με φώτα και βάζοντας δώρα κάτω από τα κλαδιά τους. Το πιο σημαντικό είναι πως στα LEROY MERLIN θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από Χριστουγεννιάτικα δέντρα διαθέσιμα να ταιριάξουν σε κάθε γούστο και χώρο.

Ένα τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν είναι μόνο μια οικονομική επιλογή αλλά μπορεί να δείχνει τέλειο με το πέρασμα του χρόνου, προσθέτοντας στο συνολικό αποτέλεσμα της Χριστουγεννιάτικη διακόσμησης.

Τεχνητό δέντρο: Όλα τα πλεονεκτήματα

Γιατί να επιλέξεις ένα τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε σχέση με ένα αληθινό;

Φυσικά ένα έλατο είναι πιο ελκυστικό, ακόμα και από τον αέρα που αποπνέει. Ωστόσο, αν δεν έχεις κήπο, απαιτείται - όπως με όλα τα φυτά - σταθερή συντήρηση και συχνά έχει ακανόνιστο σχήμα, κλαδιά που ξεραίνονται, βελόνες που πέφτουν στο πάτωμα και δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί τα επόμενα χρόνια.

Αντίθετα, ένα τεχνητό δέντρο, είναι πιο οικονομικό αλλά επίσης δείχνει τέλειο με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, είναι εύκολο να αποθηκευτεί, και μπορείς να διαλέξεις όποιο δέντρο σου αρέσει ανάμεσα από διαφορετικά στυλ και χρώματα.

Χριστουγεννιάτικα Δέντρα
Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Χιονισμένα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Θαμνώδες και όμορφο

Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να έχεις υπόψιν όταν επιλέγεις Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ο αριθμός των κλαδιών. Όσο πιο πολλά κλαδιά, τόσο πιο θαμνώδες και όμορφο δείχνει το δέντρο.

Όταν επιλέγεις ένα πιο πυκνό σε κλαδιά Χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα πρέπει να σκεφτείς την αναλογία μεταξύ του αριθμού των κλαδιών και του ύψους. Θυμήσου, ο αριθμό των κλαδιών και το μέγεθος του δέντρου είναι πάντα γραμμένα στο κουτί.

Κλαδιά Χριστουγεννιάτικα

Το σωστό μέγεθος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Το που θα τοποθετήσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ο βασικός παράγοντας για το μέγεθος του και εξαρτάται από το ύψος και τη διάμετρο.

Αν δεν έχεις μεγάλο χώρο, θα πρέπει να επιλέξεις ένα λεπτό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μικρότερο όγκο. Το λεπτό δέντρο είναι αρκετά πρακτικό επειδή η βάση του έχει πολύ μικρότερη διάμετρο. Ταιριάζει άψογα σε δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε γωνία του σπιτιού, όπως στην είσοδο, στο διάδρομο και σε οποιαδήποτε άλλο μέρος σου αρέσει. Τέλος, το λεπτό δέντρο μπορεί να διακοσμηθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως ένα άλλο δέντρο, με χρωματιστές μπάλες, στολίδια και φωτάκια.

Μια άλλη επιλογή για να γιορτάσουμε την εορταστική σεζόν και να ομορφύνουμε ακόμα και τα πιο μικρά δωμάτια με μικρά Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε γλάστρες που μπορούν να τοποθετηθούν σε τραπεζάκια ή για παράδειγμα, σε ένα έπιπλο ή ακόμα και δίπλα στο τζάκι.

Μικρά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Η βάση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Τα τεχνητά δέντρα έχουν παραλλαγές σε κλαδιά με κατεύθυνση προς το έδαφος ή ορατή βάση. Ποιο είναι το σωστό; Αυτό έχει να κάνει με το γούστο σου!

Έχεις την επιλογή να το σκεπάσεις με καλύμματα βάσης, χρωματιστά χαρτιά, υφάσματα ή τεχνητό χιόνι: Σε αυτή την περίπτωση το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να τοποθετήσεις δώρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον παραδοσιακό τρόπο.

Από την άλλη, ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλαδιά που φτάνουν μέχρι κάτω στο έδαφος δείχνουν πιο θεαματικά, αλλά τα δώρα θα πρέπει να τοποθετηθούν δίπλα σε αυτό.

Ποδιές Δέντρων

Extra tip

Για να κάνεις ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο να δείχνει τέλειο, χρειάζεται να διακοσμηθεί κατάλληλα χρησιμοποιώντας φωτάκια. Τα πολύχρωμα φώτα από μόνα τους κάνουν το δέντρο πιο εορταστικό από την άλλη υπάρχει πάντα η επιλογή ψυχρά ή θερμά φώτα ανάλογα το στυλ διακόσμησης.

Στόλισε γιορτινά το σπίτι σου με χριστουγεννιάτικα δέντρα από τα LEROY MERLIN! Βρες χριστουγεννιάτικα δέντρα εξαιρετικής ποιότητας, μοναδικής αισθητικής και σε καταπλητικές τιμές.

top