Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Τιμή

Τιμή

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι τα πρώτα που θα σκεφτεί κανείς όταν ξεκινά τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς για το σπίτι ή και το γραφείο του. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί τον πυρήνα των εορταστικών στολισμών καθώς αυτό είναι που φωτίζεται κυρίως με λαμπάκια και το διακοσμούμε με μπάλες και στολίδια ενώ κάτω από αυτό είναι που τοποθετούμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα, ακολουθώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς. Επειδή λοιπόν στην Ελλάδα ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ένα από τα έθιμα που ακολουθεί το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου, στη LEROY MERLIN δημιουργήσαμε μια τεράστια ποικιλία από χριστουγεννιάτικα δέντρα προκειμένου να μπορέσουν όλοι να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Φτιάξε μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα!

Στη LEROY MERLIN θα βρεις τεράστια ποικιλία από κλασικά και μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα: κάνε την επιλογή σου με βάση τις διαστάσεις τους, την πυκνότητα των κλαδιών ή και το στυλ τους. Διάλεξε χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα για μεγαλύτερη ευκολία, ή αν θες ένα πιο πρωτότυπο design, μπορείς να προτιμήσεις και χριστουγεννιάτικα δέντρα slim. Αν από την άλλη ψάχνεις μια πιο μικρή λύση, τότε μπορείς να πας σε δεντράκια εσωτερικού χώρου ή επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα δέντρα. Αν θες ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, τότε εκτός από τα φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα υπάρχουν και τα ξύλινα ή τα χριστουγεννιάτικα δέντρα με ξύλινο κορμό. Επίσης, αν προτιμάς μια πιο εντυπωσιακή επιλογή, τότε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα, ενώ αν ψάχνεις κάτι πιο μοντέρνο, υπάρχουν και τα πλήρως λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και απογείωσε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου, μαζί με στολισμούς, φωτάκια και άλλα διακοσμητικά: τον στολισμό του δέντρου αλλά και του σπιτιού μπορείς να τον κάνεις με τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, για να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ανταλλάξεις φέτος με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Μην παραλείψεις να ρίξεις μία ματιά και στις χριστουγεννιάτικες συμβουλές μας, για να βρεις μοναδικές ιδέες για πρωτότυπο στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου, καθώς και όλες τις νέες τάσεις και στυλ χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για το 2022! Και... επειδή εμείς στη LEROY MERLIN γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να βρεις το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχουμε εξειδικευμένους συμβούλους στα καταστήματά μας που είναι στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν ώστε να κάνεις την κατάλληλη επιλογή χριστουγεννιάτικου δέντρου για τις ανάγκες σου!

Οι καλύτερες προσφορές σε χριστουγεννιάτικα δέντρα σε περιμένουν στη LEROY MERLIN!

Ανακάλυψε χριστουγεννιάτικα δέντρα για κάθε σπίτι και χώρο, μόνο στη LEROY MERLIN! Μη χάνεις άλλο χρόνο άσκοπα για να ψάχνεις το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δέντρο... βρες αυτό που πάντα ήθελες και βάλε το στο σπίτι σου για να δημιουργήσεις την πιο χριστουγεννιάτικη και παραμυθένια ατμόσφαιρα αυτές τις γιορτές. Σε όλα τα καταστήματα μας και αλλά και στο eshop μας, www.leroymerlin.gr, θα βρεις ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα είδη μας, διαθέσιμα δεκάδες χριστουγεννιάτικά δέντρα, όλων των τύπων και μεγεθών, σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές και προσφορές! Για χριστουγεννιάτικα δέντρα, λοιπόν, ο προορισμός είναι ένας και λέγεται LEROY MERLIN! Επειδή, όπως λατρεύεις εσύ τα Χριστούγεννα, έτσι τα λατρεύουμε και εμείς και προσπαθούμε πάντα να γιορτάζουμε χωρίς να μας λείπει τίποτα!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Princess slim πράσινο 210cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο μικρό Colorado slim πράσινο 210cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Colorado slim πράσινο 180cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Luna πράσινο κουκουνάρια berries 210cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο FROSTED NORWAY PINECONE πράσινο με ύψος 210cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Moringa πράσινο 210cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο πράσινο χιονισμένο 210cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Colorado slim πράσινο 240cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Princess slim πράσινο 240cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Colorado slim πράσινο 180cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Colorado slim πράσινο 150cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Colorado slim πράσινο 120cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Luna πράσινο κουκουνάρια berries 240cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Princess slim πράσινο 180cm

Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Siberian πράσινο χιονισμένο 210cm

FAQ για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Πόσες επιλογές ύψους έχουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχετε στη γκάμα σας;

Ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές που σου προσφέρουμε στη LEROY MERLIN θα βρεις χριστουγεννιάτικα δέντρα μικρά και μεγάλα, που αλλά είναι πιο παχιά κι αλλά είναι χριστουγεννιάτικα δέντρα slim. Όσον αφορά το ύψος τους, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα μικρά μας, των οποίων το ύψος κυμαίνεται από τα 40 μέχρι τα 60 εκ., ή ανάμεσα στα πιο κοντά μας, με ύψος 90, 120 ή 150 εκ. Αν ψάχνεις για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ακόμη πιο ψηλό, τότε διαθέτουμε και επιλογές στα 180, 210, 240 εκατοστά. Μάλιστα, για την περίπτωση που ο χώρος σου είναι ψηλοτάβανος έχουμε και τις πιο μεγάλες επιλογές στα 300 και στα 360 εκατοστά!

Τι διάμετρο έχουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σας;

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα βρεις στη γκάμα μας έρχονται σε πολλές επιλογές μεγεθών για να διαλέξεις αυτό που θα κάνει το καλύτερο “fit” στο χώρο σου. Μπορείς να διαλέξεις πιο λεπτά χριστουγεννιάτικα δέντρα με διάμετρο που ξεκινά από 50 και φτάνει τα 100 εκατοστά, ή χριστουγεννιάτικα δέντρα μεσαίου μεγέθους με διάμετρο από 108 έως 155 εκατοστά. Αν ψάχνεις για ένα πιο “μεγαλοπρεπές” δέντρο, τότε θα βρεις και αυτά με διάμετρο από 157 έως 210 εκατοστά διάμετρο, για να “γεμίσεις” το χώρο που στολίζεις ενώ ταυτόχρονα να έχεις ένα κομψό αποτέλεσμα!

Γίνεται να επιλέξω χριστουγεννιάτικο δέντρο σύμφωνα με την πυκνότητά του;

Στη LEROY MERLIN όλα γίνονται! Γι’ αυτό και στο eshop μας έχουμε δημιουργήσει ειδικά φίλτρα ώστε να μπορέσεις να επιλέξεις ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας σύμφωνα με τον αριθμό των κλαδιών τους! Έτσι, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πιο λιτά χριστουγεννιάτικα δέντρα, με αριθμό κλαδιών που ξεκινά από τα 117 και φτάνει τα 710, ή ανάμεσα σε δέντρα μεσαίου μεγέθους, με αριθμό κλαδιών που ξεκινά από 763 και φτάνει μέχρι και τα 1244! Για την περίπτωση που ψάχνεις για ένα ακόμη πιο πλούσιο αποτέλεσμα, τότε μπορείς να διαλέξεις μεταξύ των χριστουγεννιάτικων δέντρων μας με αριθμό κλαδιών από 1302 έως και 2414 κλαδιά!

Πώς να διαλέξω τις σωστές διαστάσεις για το δέντρο μου;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος χριστουγεννιάτικου δέντρου, είναι πολύ σημαντικό να καταλήξεις πρώτα σε ποιο χώρο του σπιτιού θέλεις να το τοποθετήσεις και να μετρήσεις τις διαστάσεις του. Λάβε υπόψη σου πως όσο ψηλό δέντρο κι αν θέλεις να πάρεις, πρέπει να υπολογίσεις ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 με 10 εκατοστά κοντύτερο από το ταβάνι σου, προκειμένου να χωρέσει σωστά μαζί με την κορυφή του. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξεις και την κατάλληλη διάμετρο σύμφωνα με το χώρο που θες να καλύπτει, για να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Τέλος, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες να έχεις για τον στολισμό σου, μπορείς να επιλέξεις και την πυκνότητά του, σύμφωνα με τον αριθμό των κλαδιών του!

Υπάρχουν χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα ανάμεσα στη γκάμα σας;

Βεβαίως! Από την ποικιλία μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα δώσουν ένα επιπλέον, χειμωνιάτικο τόνο στους στολισμούς σου! Και για τα χιονισμένα μας χριστουγεννιάτικα δέντρα, έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε μεγάλα και μικρά, αυτό που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις φέτος τους πιο μαγευτικούς χριστουγεννιάτικους στολισμούς!

Μπορώ να βρω και χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα;

Αυτή τη στιγμή, αυτό που διαθέτουμε σε έτοιμα πακέτα στολισμού είναι τα στυλ χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σπιτιού που έχουμε σχεδιάσει. Εκεί θα βρεις προτεινόμενα πακέτα σε χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπάλες και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια τα οποία τα έχουμε συνδυάσει εμείς για εσένα προκειμένου να ταιριάξουν γάντι με το χώρο σου!

Πώς θα δώσω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ένα μοντέρνο στυλ με τον στολισμό του;

Εδώ θα σε βοηθήσουν και πάλι τα διαφορετικά στυλ της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που έχουμε δημιουργήσει για εσένα. Τα Nature και Country Charm στυλ διακόσμησης θα δώσουν ένα πιο μοντέρνο τόνο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Από την άλλη, αν ψάχνεις μια πιο vintage νότα, τότε μπορείς να προτιμήσεις το Neo Classic στυλ ή αν θες πιο ρομαντικές αποχρώσεις για το δέντρο σου, να προχωρήσεις με το Glamour στυλ διακόσμησης.

Παίζουν και χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα ροζ ή άλλες αποχρώσεις;

Χριστουγεννιάτικα δέντρα ροζ αυτά καθ’ αυτά δεν διαθέτουμε, όμως με το Glamour στυλ διακόσμησης μπορείς να αποκτήσεις όλο το στολισμό για το δέντρο σου σε ροζ, μωβ και μπεζ αποχρώσεις! Ακόμη, όσον αφορά τα χρώματα δέντρων που διαθέτουμε, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα, πράσινα ή σκούρα πράσινα αλλά και μαύρα!

Εκτός από τα κλασικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, έχετε και τοίχου ή ομπρέλα;

Φυσικά! Στη LEROY MERLIN θα βρεις τόσο επιτοίχια χριστουγεννιάτικα δέντρα όσο και ομπρέλα, ώστε να μπορέσεις να επιλέξεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Ακόμη, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, έχουμε και πιο στενά, τα λεγόμενα χριστουγεννιάτικα δέντρα slim, αλλά και σε στυλ πεύκου με κουκουνάρια για ένα πιο παραδοσιακό αποτέλεσμα!

Ψάχνω φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, θα βρω κάτι τέτοιο στη LEROY MERLIN;

Στην προσπάθειά μας όλα μας τα προϊόντα να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν προμηθευόμαστε φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, προκειμένου να προωθήσουμε την επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων μας. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από τους τύπους των χριστουγεννιάτικων δέντρων μας, αυτόν του πεύκου, προκειμένου να έχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο στολισμό σου.

Έχετε ξύλινα χριστουγεννιάτικα δέντρα, ή έστω με ξύλινο κορμό;

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, στόχος μας είναι πάντα να προμηθευόμαστε προϊόντα τα οποία είναι ύψιστης ποιότητας και ανθεκτικότητας, αλλά ταυτόχρονο είναι και κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Γι’ αυτό και όλα μας τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι κατασκευασμένα από PVC και οι βάσεις τους είναι είτε μεταλλικές είτε πλαστικές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς για πολλές χρονιές στη σειρά το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα αποκτήσεις από εμάς!

Θέλω να βρω δεντράκια εσωτερικού χώρου για το γραφείο μου, υπάρχουν διαθέσιμα στη LEROY MERLIN;

Ανάμεσα στη γκάμα μας θα βρεις μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα τα οποία είναι κατάλληλα για μικρότερους χώρους ή για την περίπτωση που θέλεις να φτιάξεις ένα πιο διακριτικό στολισμό. Τα επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι μια πολύ καλή προσθήκη για το χώρο του γραφείου σου ή ακόμη και για το υπνοδωμάτιό σου, σε περίπτωση που θες να το στολίσεις!

Έχετε και κορυφές δέντρων, βάσεις, ποδιές ή άλλα εξαρτήματά τους;

Η LEROY MERLIN είναι ο απόλυτος προορισμός για να αποκτήσεις φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου κι αυτό γιατί όλες οι βάσεις πάνε μαζί με το αντίστοιχο δέντρο που θα διαλέξεις! Μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις το δέντρο σου ανάλογα με τη βάση του, με επιλογές διαμέτρου που ξεκινούν τα 30 και φτάνουν μέχρι και τα 71 εκατοστά! Ακόμη, ανάμεσα στα είδη χριστουγεννιάτικης διακόσμησής μας, θα βρεις και κορυφές αλλά και ποδιές δέντρων για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση του δέντρου σου αφού το έχεις στολίσει!

Πραγματοποιείτε προσφορές για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σας;

Στη LEROY MERLIN φροντίζουμε κάθε χρόνο η μαγεία των Χριστουγέννων να φτάνει σε κάθε σπίτι, ανεξαρτήτως του πόσα χρήματα έχει να διαθέσει κανείς για τους στολισμούς του. Γι’ αυτό και εκτός από τις πολύ ανταγωνιστικές μας τιμές, θα βρεις και προσφορές σε χριστουγεννιάτικα δέντρα, ώστε να είναι προσιτά για όλους τους πελάτες μας και να μπορέσουν να αποκτήσουν όλοι το δέντρο που επιθυμούν!

Εκτός από δέντρα, τι άλλο μπορώ να βρω στη LEROY MERLIN για τα Χριστούγεννα;

Πέρα από τις αμέτρητες επιλογές σε χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουμε ήδη αναφέρει, σε εμάς θα βρεις εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικες μπάλες, αλλά και λαμπάκια. Επίσης, ανάμεσα στα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά μας, θα βρεις γιρλάντες, κορδέλες, χριστουγεννιάτικα στεφάνια, λουλούδια και κλαδιά, καθώς και φάτνες και χριστουγεννιάτικες φιγούρες, ακόμη και διακοσμητικό χιόνι, τα οποία μπορείς όλα να τα χρησιμοποιήσεις για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου!

top