Χτιστές Ψησταριές

Επένδυση πέτρας

Ύψος

Βάθος

Πλάτος

Βάρος

Υλικό

Τιμή

Τιμή

Σκέφτεσαι να κάνεις τη μεγάλη ανανέωση στον κήπο σου για να σε βρει το καλοκαίρι έτοιμο να χαλαρώσεις μαζί με την αγαπημένη σου παρέα. Αν είσαι και παραδοσιακός τύπος, τότε ξέρεις πως αυτό που θα γεμίσει τον εξωτερικό σου χώρο καλύτερα από κάθε τι άλλο, είναι μια χτιστή ψησταριά. Και επειδή ξέρεις ακριβώς που να ψάξεις, βρίσκεσαι στη σωστή σελίδα: με ένα scroll down θα βρεις χτιστές ψησταριές για κάθε γούστο!

Στη LEROY MERLIN διαλέξαμε και σου προσφέρουμε χτιστές ψησταριές υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Ανακάλυψε μεγάλη ποικιλία σε χτιστές ψησταριές από τσιμέντο, με design από τούβλα ή πέτρες για να "ντύσεις" τον κήπο σου ακριβώς όπως του αρμόζει, χωρίς να χρειαστείς πρόσθετα υλικά.

Και για να συμπληρώσεις την επιλογή σου, σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για χτιστές ψησταριές, όπως σούβλες, σχάρες, προεκτάσεις καμινάδας, μηχανισμούς πριστροφής και ότι άλλο χρειάζεσαι για τη ψησταριά σου.

Πραγματοποίησε την αγορά σου σε σε όποιο κατάστημά μας σε εξυπηρετεί, σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Λάρισα ή κάνε την ηλεκτρονικά στο eshop μας: www.leroymerlin.gr.

Extra Tip: Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τον κήπο σου, είμαστε εδώ για σένα! Πάρε μας τηλέφωνο για να μιλήσεις με έναν ειδικό και παρέα να καταλήξετε στη λύση που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Best Seller
Μπάρμπεκιου ΝΥΜΦΗ 155x76CM

Μπάρμπεκιου ΝΥΜΦΗ 155x76CM

Best Seller
Ψησταριά από τσιμέντο

Ψησταριά από τσιμέντο

Μπάρμπεκιου από τσιμέντο

Μπάρμπεκιου από τσιμέντο

Μπριζολιέρα από τσιμέντο

Μπριζολιέρα από τσιμέντο

top