Ψησταριές Ηλεκτρικές

Ενδείκνυται για

Καπάκι

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

Από την τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε στη LEROY MERLIN με είδη για τον κήπο σου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ψησταριές και συγκεκριμένα οι ηλεκτρικές ψησταριές. Γιατί όμως να προτιμήσεις μια ηλεκτρική ψησταριά; Σίγουρα η μεγαλύτερη κατανάλωση σε ρεύμα μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την τελική επιλογή σου, μην ξεχνάς όμως και τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής ψησταριάς: είναι πρακτική καθώς λόγω του μεγέθους της μπορεί να μετακινηθεί πιο εύκολα και να τοποθετηθεί όχι μόνο σε ένα μεγάλο κήπο, αλλά ακόμη και σε ένα μικρό μπαλκόνι, ενώ παράλληλα σου προσφέρει αρκετά ποιοτικό ψήσιμο!

Εξερεύνησε λοιπόν την ποικιλία μας και διάλεξε την καλύτερη ηλεκτρική ψησταριά για τις ανάγκες σου: βρες ψησταριές ηλεκτρικές με καπάκι, με ροδάκια, ηλεκτρικές ψησταριές με πόδια ή επίλεξε με βάση την ισχύ από 800W μέχρι και 3000W! Ανακάλυψε ηλεκτρικές ψησταριές υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας από τα πιο γνωστά brands της αγοράς όπως WEBER κλπ.

Επισκέψου άμεσα ένα από τα καταστήματα LEROY MERLIN σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ή μπες online στο www.leroymerlin.gr και απόκτησε τη νέα σου ηλεκτρική ψησταριά σε εκπληκτική τιμή! Ακόμη μην ξεχνάς πως στην περίπτωση που δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις για το ποια είναι η ηλεκτρική ψησταριά που θα σε βολέψει καλύτερα, είμαστε εδώ για σένα! Κάλεσε μας και μίλα απευθείας με έναν ειδικό για τον κήπο ώστε να σε κατευθύνει στην πιο συμφέρουσα αγορά για εσένα!

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή οι ηλεκτρικές ψησταριές μας έχουν γίνει sold out. Μπορείς ωστόσο να δεις τις υπόλοιπες διαθέσιμες ψησταριές εδώ.

Ψησταριά ηλεκτρική First...

Ψησταριά ηλεκτρική First Austria FA-5350-1 2400W

Ψησταριά ηλεκτρική OSIO...

Ψησταριά ηλεκτρική OSIO OGB-2437 2000W

Ψησταριά ηλεκτρική OSIO...

Ψησταριά ηλεκτρική OSIO OGB-2440 2000W

Ψησταριά pellet NATERIAL...
Τα Ειδικά μας

Ψησταριά pellet NATERIAL Peleo 250W Π58xΥ117cm με ρόδες

Ψησταριά ηλεκτρική NATERIAL...
Τα Ειδικά μας

Ψησταριά ηλεκτρική NATERIAL Elion 2200W τρόλεϋ 123x44,5x95cm μαύρη

Ψησταριά ηλεκτρική NATERIAL...
Τα Ειδικά μας

Ψησταριά ηλεκτρική NATERIAL Elion 2200W 48,5x36cm μαύρη

Ψησταριά ηλεκτρική NATERIAL...
Τα Ειδικά μας

Ψησταριά ηλεκτρική NATERIAL Hyperion 2200W μαύρη

Ψησταριά ηλεκτρική NATERIAL...
Τα Ειδικά μας

Ψησταριά ηλεκτρική NATERIAL Hyperion 2200W

top