Σχεδιασμoς Κουζινας

Θες κουζίνα κομμένη και
σερβιρισμένη για σένα;

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Βρες αμέτρητες επιλογές για να δημιουργήσεις τη σύνθεση κουζίνας που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ανανέωσε την κουζίνα σου κάνοντας
μικρές ή μεγάλες αλλαγές που θα της
δώσουν νέα όψη.


Αν η ανακαίνιση της κουζίνας σου ακούγεται απαγορευτική τότε δεν έχεις έρθει στα Leroy Merlin…
DELINIA iD

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Δες ολοκληρωμένες λύσεις για να προσαρμόσεις την κουζίνα σου στις δικές σου μοναδικές ανάγκες.

Αμέτρητες επιλογές οργάνωσης
& αποθήκευσης!

ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δυνατότητα για μέχρι και 6 συρτάρια κάτω από τον πάγκο της κουζίνας

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ

Προσαρμοσμένος φωτισμός για εργονομία στη χρήση

Επιτοιχια αξεσουαρ κουζινας

Σύστημα οργάνωσης για έναν τακτοποιημένο πάγκο

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Καλάθια οργάνωσης που δεν αφήνουν κανένα χώρο ανεκμετάλλευτο

Αμέτρητες λύσεις απ΄το πάτωμα
έως το ταβάνι & από τοίχο σε τοίχο!

Απο τοιχο σε τοιχο

αΠΟ ΤΟ ΠαΤΩΜα ΩΣ ΤΟ ΤαΒαΝΙ

Συρομενη θηκη

Χωράει παντού και χωράει τα πάντα

αΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣαΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤα

Μεγάλη ποικιλία μηχανισμών οργάνωσης για αυξημένη χωρητικότητα και προσβασιμότητα

Αμέτρητες ιδέες εργονομίας και
καλαισθησίας!

ΜΙΝΙΜαΛ ΓΡαΜΜΕΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΣΥΡΤαΡΙ

Επιπλέον επιλογές για αποθήκευση και οργάνωση

TETRIS EFFECT

Μεγάλη ποικιλία σε ύψη ντουλαπιών

ΔΥΝαΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΥαΛΙΝΩΝ ΡαΦΙΩΝ

FLYING EFFECT

Τα σοβατεπί φαίνονται ακόμα λιγότερο

Αμέτρητες ιδέες
για άνεση & ευκολία!

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒαΣΗ

Καλάθια οργάνωσης με πλήρη επέκταση

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ

Ραφιέρα – Ασανσέρ 2 επιπέδων

ΣΩΣΤΗ ΟΡΘΙα ΣΤαΣΗ

Τα σοβατεπί τοποθετούνται πιο βαθιά για περισσότερη άνεση

ΑΝΕΤΟ ΥΨΟΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΩΝ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ

Βρες τα πάντα για την κουζίνα της
ζωής σου

DELINIA iD

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ

Συνδύασε την πρόσοψη που σου αρέσει με το κατάλληλο χερούλι και τον πάγκο που ταιριάζει στον χώρο σου! Δες αμέτρητους συνδυασμούς υλικών, χρωμάτων και σχημάτων και κάνε την κουζίνα των ονείρων σου πραγματικότητα!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ DELINIA

Δημιουργήσαμε κουζίνες συγκεκριμένων διαστάσεων και υπολογίσαμε το κόστος ανάλογα με την πρόσοψη και την διάταξη που θα ήθελες.
6 ντουλάπια
Ντουλάπια βάσης: 1x45cm με συρτάρι, 1x120cm
Ντουλάπια επιτοίχια: 1x60cm για απορροφητήρα, 1x45cm, 2x60cm
Σοβατεπί στο χρώμα της πρόσοψης
Χερούλια: 8
Από 455€
10 ντουλάπια
Ντουλάπια βάσης: 1x30cm, 1x45cm με συρτάρι, 1x60cm, 1x106cm
Ντουλάπια επιτοίχια: 1x30cm, 1x60cm για απορροφητήρα, 2x45cm, 1x60cm, 1x67cm
Σοβατεπί στο χρώμα της πρόσοψης
Χερούλια: 11
Από 759€
11 ντουλάπια
Ντουλάπια βάσης: 1x45cm με συρτάρι, 1x60cm, 2x106cm
Ντουλάπια επιτοίχια: : 1x60cm για απορροφητήρα, 3x45cm, 1x60cm, 2x67cm
Σοβατεπί στο χρώμα της πρόσοψης
Χερούλια: 12
Από 965€

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!

Από ξυλουργικά και ηλεκτρολογικά έως πλακάκια και υδραυλικά. Ό,τι κι αν χρειαστείς για να σχεδιάσεις
την κουζίνα της ζωής σου θα το βρεις εδώ. Κάτω από μία στέγη, και πάντα στις πιο φιλικές τιμές.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Οι συνδυασμοί χρωμάτων για την κουζίνα είναι πάρα πολλοί και μπορείς να τους βρεις όλους στη LEROY MERLIN. Σημασία έχει το στυλ που θέλεις να έχει η κουζίνα σου και πώς μπορείς να το πετύχεις. Με ελάχιστο κόστος και με γνώμονα το στυλ η κουζίνα μπορεί να γεμίσει από έντονες αντιθέσεις, αποδεικνύοντας πως ο πειραματισμός με τα χρώματα είναι η καλύτερη μέθοδος αν θέλεις ένα αποτέλεσμα που αληθινά θα ξεχωρίζει.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΙΧΟΥ

Το εφέ, το χρώμα και το φινίρισμα στα πλακάκια τοίχου πάνω από τον πάγκο της κουζίνας σου θα ορίσουν το ύφος του χώρου. Επίλεξε στην LEROY MERLIN ανάμεσα σε δεκάδες μονόχρωμα πλακάκια που θα δώσουν πιο μίνιμαλ και βιομηχανικό ύφος στην κουζίνα σου ή πλακάκια με εφέ ξύλου που θα δώσουν μια πιο ζεστή και ρετρό διάθεση.

Ηλεκτρολογικα

Βρες τα Ηλεκτρολογικά Υλικά που χρειάζεσαι στη LEROY MERLIN για να στήσεις τα ηλεκτρολογικά συστήματα της κουζίνας σου, εύκολα και οικονομικά! Περιηγήσου ανάμεσα σε εκατοντάδες αξιόπιστα ηλεκτρολογικά είδη όπως μπαλαντέζες, καλώδια, πρίζες, διακόπτες, καθώς και πολλά ακόμα και κάλυψε επαρκώς τις ηλεκτρολογικές ανάγκες της κουζίνας σου!

Πoμολα Κουζινας

Επίλεξε όμορφα πόμολα και χερούλια που θα δώσουν στυλ στα ντουλάπια σου και θα δώσουν μια νέα πνοή ανανέωσης σε όλη την κουζίνα σου. Βρες τα πόμολα κουζίνας που ψάχνεις στις καλύτερες τιμές, μόνο στη LEROY MERLIN! Διάλεξε μέσα από μια ποικιλία σχεδίων σε πόμολα κουζίνας και δώσε το στυλ που θες στην κουζίνα του σπιτιού σου, εύκολα και γρήγορα!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ο εξοπλισμός της κουζίνας είναι αρκετός και την ίδια στιγμή σημαντικός και απαραίτητος! Μικρές αλλαγές στην οργάνωση μπορούν να μετατρέψουν την καθημερινότητα στην κουζίνα σου σε μια ευχάριστη εμπειρία και κυρίως να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου. Στην LEROY MERLIN θα βρεις πρακτικά αξεσουάρ αποθήκευσης που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τους αποθηκευτικούς χώρους και να αξιοποιήσεις κάθε σημείο της κουζίνας σου προσφέροντας παράλληλα την λειτουργικότητα που χρειάζεσαι στο χώρο που δημιουργείς νόστιμες λιχουδιές και περνάς όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Συρταρια Κουζινας

Βρες τα συρτάρια κουζίνας στις καλύτερες τιμές, μόνο στη LEROY MERLIN! Διάλεξε συρτάρια κορυφαίας κατασκευής, σε όποιο στυλ και σχεδιασμό σου ταιριάζει. Διάλεξε συρτάρι με πολλές κρυφές θήκες για τα μαχαιροπίρουνα. Διάλεξε συρτάρι που όταν είναι ανοιχτό, αποκαλύπτονται επιπλέον συρτάρια που βελτιστοποιούν την αποθήκευση και αξιοποιούν ακόμη και τον αχρησιμοποίητο χώρο. Στη LEROY MERLIN θα ανακαλύψεις όλων των ειδών τα συρτάρια που μεταμορφώνονται σε αποθηκευτικούς χώρους.

ΔΑΠΕΔΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ίσως το πάτωμα να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν φαντάζεσαι τη νέα σου κουζίνα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει όλη τη διάθεση της οικογένειας που περνάει αρκετό χρόνο στο χώρο της κουζίνας σε καθημερινή βάση. Δώσε μοντέρνο χαρακτήρα στη κουζίνα σου διαλέγοντας ανάμεσα από πολλά σχέδια και ποιότητες τα πλακάκια και τα δάπεδα που ταιριάζουν στο χώρο σου. Περιηγήσου στην μοναδική ποικιλία από πλακάκια και δάπεδα της LEROY MERLIN και μεταμόρφωσε την κουζίνα σου εύκολα και οικονομικά!

Παγκοι Κουζινας

Ο πάγκος σε μια κουζίνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όταν θέλεις να δώσεις διαφορετικό και ιδιαίτερο στυλ στη διακόσμησή της. Οι νέες τάσεις και τα διαφορετικά είδη εφέ για τους πάγκους της κουζίνας που σου προσφέρει η LEROY MERLIN ενδείκνυνται για πειραματισμούς και δίνουν ένταση στη διαφορετικότητα. Φτιάξε την κουζίνα που ονειρεύτηκες επιλέγοντας γρήγορα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς ανάμεσα σε δεκάδες πάγκους κουζίνας, μόνο από τη LEROY MERLIN !

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Θέλεις η κουζίνα σου να μην είναι ένα απλά λευκό δωμάτιο χωρίς διακοσμητικό ενδιαφέρον; Η LEROY MERLIN σου παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την κουζίνα που φαντάζεσαι μέσα από φανταστικές διακοσμητικές επιλογές! Βρες μεταλλικά και γυάλινα ράφια, στόλισε με βιτρίνες, βάλε ένα μαυροπίνακα στον τοίχο όπου θα θυμίζει αμερικάνικο εστιατόριο, παίξε με τα χρώματα και διακόσμησε με φαντασία αλλά και οικονομία το δημιουργικό εργαστήρι απ’ όπου αναδύονται αρώματα και γεύσεις.

Ηλεκτρικες συσκευες

Οι ηλεκτρικές συσκευές αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία που δίνουν χαρακτήρα σε μια κατά τα άλλα βαρετή κουζίνα. Φτιάξε την κουζίνα που ονειρεύτηκες επιλέγοντας μέσα από μια ποικιλία από ηλεκτρικές συσκευές, μόνο από τη LEROY MERLIN! Βρες τις ηλεκτρικές συσκευές που έψαχνες γρήγορα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Βρες τις πόρτες και τα παράθυρα κουζίνας που χρειάζεσαι στις καλύτερες τιμές και μεταμόρφωσε τον εσωτερικό χώρο της κουζίνας σου. Διάλεξε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από κουζινόπορτες και παράθυρα εκείνα που πραγματικά ταιριάζουν στις προτιμήσεις και στα γούστα σου και δώσε το στυλ που θα αρέσει σε σένα, τους φίλους και την οικογένειά σου. Επίλεξε με βάση το είδος, το υλικό, το επίπεδο θερμομόνωσης καθώς και άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά και βρες την κουζινόπορτα και το παράθυρο που ταιριάζει στην δική σου κουζίνα μόνο στην LEROY MERLIN.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Έχεις όνειρο μια κουζίνα γεμάτη φώς για να υποδέχεσαι τους φίλους και την οικογένεια σου και να απολαμβάνετε τις νόστιμες δημιουργίες σου; Επίλεξε τα κατάλληλα κρεμαστά φωτιστικά από τη LEROY MERLIN σε συνδυασμό με το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης μέσα στο χώρο, και απόκτησε ένα ισορροπημένο επίπεδο φωτισμού που δε θα κουράζει το μάτι ενώ θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σου.

Υδραυλικα

Στο τμήμα των υδραυλικών της LEROY MERLIN θα βρεις όλα τα προϊόντα για ένα ολοκληρωμένο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης για την κουζίνα σου. Μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα για την σύνδεση πλυντηρίου πιάτων ή ταχυθερμαντήρες, για να έχεις ζεστό νερό στην κουζίνα σου ανά πάσα στιγμή. Εξασφάλισε την ποιότητα, τη γεύση και την μυρωδιά του πόσιμου νερού στην κουζίνα σου βρίσκοντας όλα τα απαραίτητα υδραυλικά εξαρτήματα για την επεξεργασία νερού και την απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, χλωρίου και ουσιών που απορρέουν από διαβρωμένες σωληνώσεις.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η LEROY MERLIN σου προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών για τον φωτισμό της κουζίνας σου. Φώτισε την κουζίνα σου κάτω από τα ντουλάπια με ράγα και δώσε τον απαραίτητο φωτισμό στον πάγκο όπου μαγειρεύεις και δημιουργείς νόστιμες λιχουδιές. Αν έχεις γυψοσανίδα, χρησιμοποίησε φωτεινές γραμμές στην οροφή και μοίρασε ομοιόμορφα τον φωτισμό στην κουζίνα σου δίνοντας μια ενδιαφέρουσα αισθητικά εικόνα. Βρες μια ποικιλία από φωτιστικά σποτ στα πλαίσια μιας πιο αφαιρετικής αισθητικά πρότασης και στόλισε την κουζίνα σου με έναν ομοιογενή φωτισμό αποφεύγοντας μεγάλες θερμοκρασίες.

Νεροχυτες Κουζινας

Για πολύ καιρό ο νεροχύτης κουζίνας είχε «υποβιβαστεί» σε μια λειτουργία καθαρά πρακτική. Για αυτό, πλέον, γίνεται πιο μοντέρνος και με περισσότερο design. Το πρώτο κριτήριο για την επιλογή ενός νεροχύτη κουζίνας είναι η αισθητική του σε σύγκριση με το είδος των επίπλων που υπάρχουν στην κουζίνα σου καθώς δεν είναι καλό να ξεχωρίζει. Σε στυλ κλασσικό ή σύγχρονο, σε υλικό παραδοσιακό ή πρωτοποριακό, χρωματιστός ή σε φυσικές αποχρώσεις, ο νεροχύτης πρέπει να εντάσσεται ομαλά στη σύνθεση της κουζίνας σου ή να κάνει μια όμορφη αντίθεση που χαρίζει ένα διακοσμητικά όμορφο αποτέλεσμα. Φτιάξε την κουζίνα που ονειρεύτηκες επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες νεροχύτες κουζίνας, μόνο από τη LEROY MERLIN!

Μπαταριες Κουζινας

Η συχνή και καθημερινή χρήση της μπαταρίας κουζίνας θέτει σε άμεση προτεραιότητα το στοιχείο της λειτουργικότητας. Με αυτό το δεδομένο δύο είναι τα βασικά κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε μπαταρίες κουζίνας: η λειτουργικότητα και το design. Βρες στην LEROY MERLIN μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε μπαταρίες κουζίνας από απλές συμβατές μέχρι και επαγγελματικές, σε διαφορετικά χρώματα και design. Φτιάξε την κουζίνα που ονειρεύτηκες επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες μπαταρίες κουζίνας, μόνο από τη LEROY MERLIN! Βρες τις μπαταρίες κουζίνας που έψαχνες γρήγορα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Οι συνδυασμοί χρωμάτων για την κουζίνα είναι πάρα πολλοί και μπορείς να τους βρεις όλους στη LEROY MERLIN. Σημασία έχει το στυλ που θέλεις να έχει η κουζίνα σου και πώς μπορείς να το πετύχεις. Με ελάχιστο κόστος και με γνώμονα το στυλ η κουζίνα μπορεί να γεμίσει από έντονες αντιθέσεις, αποδεικνύοντας πως ο πειραματισμός με τα χρώματα είναι η καλύτερη μέθοδος αν θέλεις ένα αποτέλεσμα που αληθινά θα ξεχωρίζει.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΙΧΟΥ

Το εφέ, το χρώμα και το φινίρισμα στα πλακάκια τοίχου πάνω από τον πάγκο της κουζίνας σου θα ορίσουν το ύφος του χώρου. Επίλεξε στην LEROY MERLIN ανάμεσα σε δεκάδες μονόχρωμα πλακάκια που θα δώσουν πιο μίνιμαλ και βιομηχανικό ύφος στην κουζίνα σου ή πλακάκια με εφέ ξύλου που θα δώσουν μια πιο ζεστή και ρετρό διάθεση.

Ηλεκτρολογικα

Βρες τα Ηλεκτρολογικά Υλικά που χρειάζεσαι στη LEROY MERLIN για να στήσεις τα ηλεκτρολογικά συστήματα της κουζίνας σου, εύκολα και οικονομικά! Περιηγήσου ανάμεσα σε εκατοντάδες αξιόπιστα ηλεκτρολογικά είδη όπως μπαλαντέζες, καλώδια, πρίζες, διακόπτες, καθώς και πολλά ακόμα και κάλυψε επαρκώς τις ηλεκτρολογικές ανάγκες της κουζίνας σου!

Πoμολα Κουζινας

Επίλεξε όμορφα πόμολα και χερούλια που θα δώσουν στυλ στα ντουλάπια σου και θα δώσουν μια νέα πνοή ανανέωσης σε όλη την κουζίνα σου. Βρες τα πόμολα κουζίνας που ψάχνεις στις καλύτερες τιμές, μόνο στη LEROY MERLIN! Διάλεξε μέσα από μια ποικιλία σχεδίων σε πόμολα κουζίνας και δώσε το στυλ που θες στην κουζίνα του σπιτιού σου, εύκολα και γρήγορα!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ο εξοπλισμός της κουζίνας είναι αρκετός και την ίδια στιγμή σημαντικός και απαραίτητος! Μικρές αλλαγές στην οργάνωση μπορούν να μετατρέψουν την καθημερινότητα στην κουζίνα σου σε μια ευχάριστη εμπειρία και κυρίως να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου. Στην LEROY MERLIN θα βρεις πρακτικά αξεσουάρ αποθήκευσης που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τους αποθηκευτικούς χώρους και να αξιοποιήσεις κάθε σημείο της κουζίνας σου προσφέροντας παράλληλα την λειτουργικότητα που χρειάζεσαι στο χώρο που δημιουργείς νόστιμες λιχουδιές και περνάς όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Συρταρια Κουζινας

Βρες τα συρτάρια κουζίνας στις καλύτερες τιμές, μόνο στη LEROY MERLIN! Διάλεξε συρτάρια κορυφαίας κατασκευής, σε όποιο στυλ και σχεδιασμό σου ταιριάζει. Διάλεξε συρτάρι με πολλές κρυφές θήκες για τα μαχαιροπίρουνα. Διάλεξε συρτάρι που όταν είναι ανοιχτό, αποκαλύπτονται επιπλέον συρτάρια που βελτιστοποιούν την αποθήκευση και αξιοποιούν ακόμη και τον αχρησιμοποίητο χώρο. Στη LEROY MERLIN θα ανακαλύψεις όλων των ειδών τα συρτάρια που μεταμορφώνονται σε αποθηκευτικούς χώρους.

ΔΑΠΕΔΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ίσως το πάτωμα να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν φαντάζεσαι τη νέα σου κουζίνα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει όλη τη διάθεση της οικογένειας που περνάει αρκετό χρόνο στο χώρο της κουζίνας σε καθημερινή βάση. Δώσε μοντέρνο χαρακτήρα στη κουζίνα σου διαλέγοντας ανάμεσα από πολλά σχέδια και ποιότητες τα πλακάκια και τα δάπεδα που ταιριάζουν στο χώρο σου. Περιηγήσου στην μοναδική ποικιλία από πλακάκια και δάπεδα της LEROY MERLIN και μεταμόρφωσε την κουζίνα σου εύκολα και οικονομικά!

Παγκοι Κουζινας

Ο πάγκος σε μια κουζίνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όταν θέλεις να δώσεις διαφορετικό και ιδιαίτερο στυλ στη διακόσμησή της. Οι νέες τάσεις και τα διαφορετικά είδη εφέ για τους πάγκους της κουζίνας που σου προσφέρει η LEROY MERLIN ενδείκνυνται για πειραματισμούς και δίνουν ένταση στη διαφορετικότητα. Φτιάξε την κουζίνα που ονειρεύτηκες επιλέγοντας γρήγορα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς ανάμεσα σε δεκάδες πάγκους κουζίνας, μόνο από τη LEROY MERLIN !

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Θέλεις η κουζίνα σου να μην είναι ένα απλά λευκό δωμάτιο χωρίς διακοσμητικό ενδιαφέρον; Η LEROY MERLIN σου παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την κουζίνα που φαντάζεσαι μέσα από φανταστικές διακοσμητικές επιλογές! Βρες μεταλλικά και γυάλινα ράφια, στόλισε με βιτρίνες, βάλε ένα μαυροπίνακα στον τοίχο όπου θα θυμίζει αμερικάνικο εστιατόριο, παίξε με τα χρώματα και διακόσμησε με φαντασία αλλά και οικονομία το δημιουργικό εργαστήρι απ’ όπου αναδύονται αρώματα και γεύσεις.

Ηλεκτρικες συσκευες

Οι ηλεκτρικές συσκευές αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία που δίνουν χαρακτήρα σε μια κατά τα άλλα βαρετή κουζίνα. Φτιάξε την κουζίνα που ονειρεύτηκες επιλέγοντας μέσα από μια ποικιλία από ηλεκτρικές συσκευές, μόνο από τη LEROY MERLIN! Βρες τις ηλεκτρικές συσκευές που έψαχνες γρήγορα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Βρες τις πόρτες και τα παράθυρα κουζίνας που χρειάζεσαι στις καλύτερες τιμές και μεταμόρφωσε τον εσωτερικό χώρο της κουζίνας σου. Διάλεξε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από κουζινόπορτες και παράθυρα εκείνα που πραγματικά ταιριάζουν στις προτιμήσεις και στα γούστα σου και δώσε το στυλ που θα αρέσει σε σένα, τους φίλους και την οικογένειά σου. Επίλεξε με βάση το είδος, το υλικό, το επίπεδο θερμομόνωσης καθώς και άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά και βρες την κουζινόπορτα και το παράθυρο που ταιριάζει στην δική σου κουζίνα μόνο στην LEROY MERLIN.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Έχεις όνειρο μια κουζίνα γεμάτη φώς για να υποδέχεσαι τους φίλους και την οικογένεια σου και να απολαμβάνετε τις νόστιμες δημιουργίες σου; Επίλεξε τα κατάλληλα κρεμαστά φωτιστικά από τη LEROY MERLIN σε συνδυασμό με το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης μέσα στο χώρο, και απόκτησε ένα ισορροπημένο επίπεδο φωτισμού που δε θα κουράζει το μάτι ενώ θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σου.

Υδραυλικα

Στο τμήμα των υδραυλικών της LEROY MERLIN θα βρεις όλα τα προϊόντα για ένα ολοκληρωμένο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης για την κουζίνα σου. Μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα για την σύνδεση πλυντηρίου πιάτων ή ταχυθερμαντήρες, για να έχεις ζεστό νερό στην κουζίνα σου ανά πάσα στιγμή. Εξασφάλισε την ποιότητα, τη γεύση και την μυρωδιά του πόσιμου νερού στην κουζίνα σου βρίσκοντας όλα τα απαραίτητα υδραυλικά εξαρτήματα για την επεξεργασία νερού και την απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, χλωρίου και ουσιών που απορρέουν από διαβρωμένες σωληνώσεις.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η LEROY MERLIN σου προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών για τον φωτισμό της κουζίνας σου. Φώτισε την κουζίνα σου κάτω από τα ντουλάπια με ράγα και δώσε τον απαραίτητο φωτισμό στον πάγκο όπου μαγειρεύεις και δημιουργείς νόστιμες λιχουδιές. Αν έχεις γυψοσανίδα, χρησιμοποίησε φωτεινές γραμμές στην οροφή και μοίρασε ομοιόμορφα τον φωτισμό στην κουζίνα σου δίνοντας μια ενδιαφέρουσα αισθητικά εικόνα. Βρες μια ποικιλία από φωτιστικά σποτ στα πλαίσια μιας πιο αφαιρετικής αισθητικά πρότασης και στόλισε την κουζίνα σου με έναν ομοιογενή φωτισμό αποφεύγοντας μεγάλες θερμοκρασίες.

Νεροχυτες Κουζινας

Για πολύ καιρό ο νεροχύτης κουζίνας είχε «υποβιβαστεί» σε μια λειτουργία καθαρά πρακτική. Για αυτό, πλέον, γίνεται πιο μοντέρνος και με περισσότερο design. Το πρώτο κριτήριο για την επιλογή ενός νεροχύτη κουζίνας είναι η αισθητική του σε σύγκριση με το είδος των επίπλων που υπάρχουν στην κουζίνα σου καθώς δεν είναι καλό να ξεχωρίζει. Σε στυλ κλασσικό ή σύγχρονο, σε υλικό παραδοσιακό ή πρωτοποριακό, χρωματιστός ή σε φυσικές αποχρώσεις, ο νεροχύτης πρέπει να εντάσσεται ομαλά στη σύνθεση της κουζίνας σου ή να κάνει μια όμορφη αντίθεση που χαρίζει ένα διακοσμητικά όμορφο αποτέλεσμα. Φτιάξε την κουζίνα που ονειρεύτηκες επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες νεροχύτες κουζίνας, μόνο από τη LEROY MERLIN!

Μπαταριες Κουζινας

Η συχνή και καθημερινή χρήση της μπαταρίας κουζίνας θέτει σε άμεση προτεραιότητα το στοιχείο της λειτουργικότητας. Με αυτό το δεδομένο δύο είναι τα βασικά κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε μπαταρίες κουζίνας: η λειτουργικότητα και το design. Βρες στην LEROY MERLIN μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε μπαταρίες κουζίνας από απλές συμβατές μέχρι και επαγγελματικές, σε διαφορετικά χρώματα και design. Φτιάξε την κουζίνα που ονειρεύτηκες επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες μπαταρίες κουζίνας, μόνο από τη LEROY MERLIN! Βρες τις μπαταρίες κουζίνας που έψαχνες γρήγορα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Παγκοι Κουζινας
 • Νεροχυτες Κουζινας
 • Μπαταριες Κουζινας
 • Συρταρια Κουζινας
 • Πομολα Κουζινας
 • Οργανωση Κουζινας
 • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΙΧΟΥ
 • ΔΑΠΕΔΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • Ηλεκτρικες συσκευες
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
 • ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
 • ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ

Επίλεξε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να εξοπλίσεις πλήρως την κουζίνα που δημιούργησες.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Κλείσε τώρα ραντεβού με τον προσωπικό σου σύμβουλο,
λύσε όλες τις απορίες σου και σχεδιάστε μαζί την κουζίνα των ονείρων σου.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ PROJECT ΣΟΥ
top