Λύσεις για να απλοποιήσεις την εργασία σου στο σπίτι

Η κιγκαλερία είναι βασικό στοιχείο στις εργασίες σου και η STANDERS σου προσφέρει πρακτικές και έξυπνες λύσεις. Είτε πρόκειται για τη στερέωση, κατασκευή ή επισκευή επίπλων, είτε για την τοποθέτηση πορτών ή την ασφάλεια της περιουσίας σου, η STANDERS βρίσκεται στο επίκεντρο των έργων σου και θέλουμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Στόχος μας είναι να σε καθοδηγήσουμε με εύχρηστα προϊόντα και κατάλληλη εκπαίδευση. Ακριβή και αξιόπιστα, τα προϊόντα μας έχουν επίσης επιλεγεί προσεκτικά για την ανθεκτικότητά τους.

Εργαζόμαστε μέρα με τη μέρα για να σου εγγυηθούμε τις καλύτερες επιλογές. Στη LEROY MERLIN θα βρεις μεγάλη γκάμα σε προϊόντα όπως κλειδαριές, αφαλούς, σύρτες πόρτας και πολλά ακόμη, στην καλύτερη τιμή, διαθέσιμα τόσο στο κατάστημα όσο και για άμεση παράδοση στο σπίτι σου.

Για τη μετακίνηση των βαρέων αντικειμένων σου ή για μια μετακόμιση, η Standers προσφέρει μια σειρά από καρότσια, τροχήλατα και ανυψωτικά. Είτε πρόκειται να μετακινήσεις έως και αρκετές εκατοντάδες κιλά είτε να μεταφέρεις συσκευασίες με μπουκάλια νερού, θα βρεις το καροτσάκι που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Βίδες, μπουλόνια, καρφιά, άγκιστρα, πείροι, η Standers σου προσφέρει μια πλήρη γκάμα για να κάνεις πραγματικότητα όλα τα έργα σου. Είτε θέλεις να στερεώσεις σε ξύλο, μέταλλο, γυψοσανίδα, βίδες ή μπουλόνια από ανοξείδωτο χάλυβα, διακοσμητικές βίδες ή καρφιά, η Standers έχει τη λύση για εσένα σε μεγάλη ποικιλία διαμέτρων και μηκών. Και για τη στερέωση στον τοίχο ή την οροφή, η Standers προσφέρει πείρους προσαρμοσμένους στο στήριγμά σου και στο φορτίο που πρόκειται να στερεωθεί. Είτε πρόκειται για κοίλο τοίχο, όπως πλάκες, σκυρόδεμα, τούβλα ή τσιμεντόλιθους, θα βρεις τη σωστή λύση για τις απαιτήσεις σου.

Για την ασφάλεια των εμπορευμάτων σου, η Standers έχει αναπτύξει μια σειρά από χρηματοκιβώτια και θυρίδες. Με άνοιγμα κλειδιού ή κωδικού, τα χρηματοκιβώτια διατίθενται σε διάφορες χωρητικότητες για την προστασία των εμπιστευτικών εγγράφων, των υπολογιστών, των tablet, των σκληρών δίσκων, των κοσμημάτων σου.

top