Η οικιακή ηλεκτρική ενέργεια στα χέρια σας

Mε τα προϊόντα Lexman σε υποστηρίζουμε ώστε κάθε έργο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης να είναι απλό και ασφαλές. Κάνουμε το ηλεκτρικό ρεύμα διαθέσιμο σε όλους, προσφέροντάς σου καινοτόμα και πρακτικά προϊόντα: λαμπτήρες, ηλεκτρικοί πίνακες και ασφάλειες, διακόπτες και πρίζες, καλώδια προέκτασης, καλώδια ρεύματος, συναγερμοί, επιτοίχιες βάσεις τηλεόρασης κ.λπ. Επιπλέον θα έχεις ένα ασφαλές και αποδοτικό ηλεκτρολογικό σύστημα οπουδήποτε στο σπίτι.

Μπαταρίες και φακοί,σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικής ποιότητας για να έχεις πάντα ενέργεια, όπου και αν βρεθείς.

Τα πολύπριζα είναι στοιχεία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας που αποτελούνται από μία ή περισσότερες πρίζες, καθιστούν τις ηλεκτρικές συνδέσεις πιο προσιτές, αφού συνήθως διαθέτουν καλώδιο, το οποίο μπορεί να υπερβαίνει το 1,5 μέτρο σε μήκος, ώστε να μπορείς να συνδέσεις τις συσκευές σου σε κάθε γωνία του σπιτιού σου.

Δεματικά καλωδίων, κανάλια, ηλεκτρολογικά κουτιά και σωλήνες καλωδίων, για να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις επαρκώς τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σου. Βρες όλα όσα χρειάζεσαι για τη στερέωση των καλωδίων του σπιτιού σου.

Μπαλαντέζα κήπου, μπαλαντέζες κλειστού τύπου, μπαλαντέζες ανοιχτού τύπου, προεκτάσεις σούκο, προεκτάσεις απλές, ακόμη και λάμπα εργαστηρίου για να είσαι καλυμμένος για όποια εργασία και αν χρειαστεί να κάνεις!

Πολύμετρα & αμπεροτσιμπίδες σε καταπληκτικές τιμές, μόνο στη Leroy Merlin. Εξαιρετικής ποιότητας πολύμετρα & αμπεροτσιμπίδες, για να έχεις πάντα όλα τα απαραίτητα ηλεκτρολογικά εργαλεία στο σπίτι σου.

Χρονοδιακόπτες ψηφιακοί και αναλογικοί, για την τέλεια ισορροπία οικονομίας και απόδοσης στο σπίτι σου.

Αξεσουάρ τηλεόρασης & τηλεφώνου, για να απολαμβάνεις όλες τις ανέσεις της τεχνολογίας στο σπίτι σου.

Ανακάλυψε την καλύτερη γκάμα λαμπτήρων στην αγορά. Εδώ θα βρεις τον λαμπτήρα που ταιριάζει καλύτερα στο φωτιστικό σου και στον χώρο σου. Δημιούργησε διαφορετικά περιβάλλοντα επιλέγοντας το χρώμα του φωτός και την ισχύ των λαμπτήρων σου.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία καλωδίων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όλα όσα χρειάζεσαι για να μεταφέρεις ενέργεια σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σου.

Στη Lexman διαθέτουμε μια σειρά από διακόπτες και πρίζες για την ανακαίνιση του σπιτιού σου με απλό και ασφαλή τρόπο.

top