Βελτίωσε την άνεση του σπιτιού σου με Equation

Στόχος των προϊόντων EQUATION είναι να βελτιώσουν την άνεση του σπιτιού σου. Για το λόγο αυτό, σου προσφέρουν υψηλής απόδοσης, ανθεκτικές και πολύ εύκολες στην εγκατάσταση λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και επεξεργασίας αέρα και νερού, ώστε η ηρεμία και η ευεξία σου να έρχονται πρώτα. Ποντάρετε στα EQUATION!

Σταθερή ή φορητή θέρμανση,σώματα λαδιού, θερμοπομπός, ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα, ηλεκτρικό τζάκι, αερόθερμο ή σόμπα προσφέρουμε προϊόντα υψηλής απόδοσης, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες για την άνεσή σου. Τα προϊόντα μας είναι αξιόπιστα και ασφαλή, με εγγύηση έως και 10 χρόνια. Εργαζόμαστε επίσης για να εφεύρουμε λύσεις που είναι εύκολες στην εγκατάσταση και την καθημερινή χρήση, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αισθητικά, ευέλικτα και ανθεκτικά, τα προϊόντα μας θα βρίσκονται στο πλευρό σου κάθε εποχή.

Ζέστανε αποτελεσματικά κάθε χώρο του σπιτιού σου εύκολα και γρήγορα με τα καλοριφέρ και τους καυστήρες Βρες καλοριφέρ και καυστήρες κάθε είδους, αντλίες θερμότητας, διακόπτες καλοριφέρ και αξεσουάρ καλοριφέρ, όλα εξαιρετικής απόδοσης και ποιότητας, σε καταπληκτικές τιμές.

Σόμπες pellet, σόμπες υγραερίου, σόμπες εξωτερικού χώρου αλλά και σόμπες ακόμη και αξεσουάρ σομπών. Ζέστανε αποτελεσματικά κάθε χώρο του σπιτιού σου εύκολα και γρήγορα με σόμπες νέας τεχνολογίας εξαιρετικής απόδοσης και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ποτέ ξανά για τη θέρμανση του χώρου σου! Σόμπες pellet, σόμπες υγραερίου, σόμπες εξωτερικού χώρου αλλά και σόμπες ακόμη και αξεσουάρ σομπών!

Με την επιλογή ενός αφυγραντήρα ξεγνοιάζεις από την υγρασία αλλά και τη δυσοσμία που προκαλείται σε χώρους με πρόβλημα υγρασίας! Οι αφυγραντήρες είναι μια σχετικά οικονομική συσκευή που μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά στη θέρμανση του σπιτιού σου και να συμβάλει στη δημιουργία του ζεστού κλίματος που επιθυμείς.

Εξαεριστήρες τζαμιού, εξαεριστήρες βιομηχανικού τύπου, εξαεριστήρες απορροφητήρα, σωληνωτούς εξαεριστήρες, ακόμη και εξαεριστήρες επαγγελματικού χώρου. Θα βρεις αμέτρητους εξαεριστήρες για να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για το μπάνιο και την κουζίνα σου ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Φίλτρα νερού, κανάτες και συστήματα φίλτρανσης που απαλλάσσουν το νερό από άλατα, χλώριο και στερεά σωματίδια βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του. Όλα τα είδη για να εξασφαλίσεις υγιεινό πόσιμο νερό για εσένα και την οικογένεια σου.

Σιφώνια, βαλβίδες τάπες, σωλήνες PVC και όλων των ειδών τα εξαρτήματα σχετικά με την αποχέτευση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου για να πραγματοποιήσεις εύκολα οποιαδήποτε εργασία. Τα προϊόντα μας είναι αξιόπιστα και ασφαλή, με εγγύηση έως και 5 χρόνια.

Μηχανισμός WC, σιφόνι, τάπα, σωλήνας, επεξεργασία νερού, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής απόδοσης, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου. Τα προϊόντα μας εξασφαλίζουν διακριτικά την ηρεμία σου, είναι αξιόπιστα και ασφαλή, με εγγύηση έως και 5 χρόνια. Εργαζόμαστε επίσης για να εφεύρουμε λύσεις που είναι εύκολες στην εγκατάσταση και την καθημερινή χρήση, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όλο και πιο αισθητικά, ευέλικτα και ανθεκτικά χρόνο με το χρόνο. Είναι η δέσμευσή μας.

Η ευημερία σου είναι προτεραιότητά μας. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής απόδοσης, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου. Προσπαθούμε να επιλέγουμε προϊόντα που είναι εύκολα στη χρήση σε καθημερινή βάση. Αισθητικά, ευέλικτα και ανθεκτικά, τα προϊόντα μας θα βρίσκονται στο πλευρό σου κάθε εποχή. Ταλαντεύεσαι ακόμα μεταξύ ενός ανεμιστήρα, ενός σταθερού ή ενός φορητού κλιματιστικού;

Ένα ευχάριστο και υγιές σπίτι είναι απαραίτητο. Απορροφητήρες,υγραντήρες, αφυγραντήρες και καθαριστές αέρα, θερμόμετρα και μετεωρολογικοί σταθμοί προσαρμοσμένοι στις ανάγκες σου. Η ομάδα μας εγγυάται την ευημερία σου στο παρασκήνιο! Τα προϊόντα μας είναι αξιόπιστα και ασφαλή, με εγγύηση έως και 5 χρόνια.

top