Απλά και ασφαλή εργαλεία για όλες τις εργασίες

Όποια και αν είναι η εργασία σου, τα εργαλεία Dexter σε διευκολύνουν: με τα πρακτικά και αποτελεσματικά αυτά εργαλεία θα τα καταφέρεις, είτε θες να κρεμάσεις ένα κάδρο, είτε θες να τοποθέτησεις ένα διαχωριστικό, είτε να ανακαινίσεις ένα ολόκληρο σπίτι. Διαθέτουμε την τέλεια γκάμα που διευκολύνει τις μικρές εργασίες αλλά και τα μεγάλα έργα. Από εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά, με μπαταρία ή καλώδιο, αναλώσιμα και αξεσουάρ. Και για να εργάζεσαι με ασφάλεια, η DEXTER διαθέτει επίσης Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) και ρούχα εργασίας.

Η DEXTER σου προσφέρει μια σειρά από ηλεκτρικά εργαλεία με ή χωρίς καλώδιο για να καλύψεις τις ανάγκες σου, διαθέσιμα από τη LEROY MERLIN. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα βασικών ηλεκτρικών εργαλείων για αρχάριους ή πιο έμπειρους DIYers για διάτρηση, βίδωμα, τρύπημα, κοπή, λείανση και πολλά άλλα! Εργαλεία που θα σε συντροφεύσουν στην καριέρα σου ως DIYer. Βρες εδώ τη γκάμα των προϊόντων μας που σχεδιάστηκαν με τους πελάτες μας για την εκτέλεση των εργασιών τους και απόλαυσέ τα.

Η DEXTER σε συνοδεύει στην υλοποίηση των έργων σου! Με την ευρεία γκάμα μηχανημάτων βαρέως τύπου που διαθέτουμε, ολοκλήρωσε όλες τις εργασίες DIY και τις κατασκευές σου σε χρόνο μηδέν. Εδώ μπορείς να βρεις μηχανήματα εργαστηρίου, εξοπλισμό και διάταξη εργαστηρίου, θήκη αποθήκευσης, τσάντα εργαλείων, ζώνη εργαλείων, κομπρεσέρ, εργαλεία αέρα και πολλά άλλα!

Η DEXTER σου προσφέρει μια πλήρη σειρά εργονομικών και ανθεκτικών εργαλείων χειρός που εγγυώνται την επιτυχία τόσο σε μικρές εργασίες επισκευής όσο και σε μεγάλα εργοτάξια. Θέτουμε στη διάθεσή σου μια πλήρη γκάμα εργαλείων χειρός: εργαλειοθήκες, κατσαβίδια ίσια και Phillips, σφυριά και ματσόλες, καστάνιες και καρυδάκια, χειροκίνητα πριόνια, πένσες, αλφάδια και ταινίες μέτρησης... μπορείς να τα βρεις εδώ!

Το DIY μπορεί να γίνει πάθος, καθώς είναι ποικίλο! Ωστόσο, μπορεί επίσης να αποτελέσει κίνδυνο αν δεν είμαστε επαρκώς προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην DEXTER, φροντίζουμε για την ασφάλειά σου και παρέχουμε πολλά Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), για να αποφύγεις οποιοδήποτε ατύχημα. Έτσι, η ευρεία γκάμα των ΜΑΠ μας περιλαμβάνει γυαλιά για να σε προστατεύουν από θραύσματα, μάσκες για να μην αναπνέεις σκόνη και τοξικά προϊόντα κατά τη διάρκεια της εργασίας σου, κράνη για να σε προστατεύουν από την ηχορύπανση, καθώς και διάφορα γάντια για την αποφυγή κοψιμάτων και εγκαυμάτων , κ.λπ. Υποδήματα ασφαλείας για να σε προστατεύουν στις οικοδομικές εργασίες σου σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Προστατευτική ενδυμασία (φόρμα, παντελόνι και σακάκι) για να διευκολύνεις τις κινήσεις σου και να σε προστατεύει κατά τη διάρκεια των DIY εργασιών σου. Επομένως, μη θέτεις σε κίνδυνο την ασφάλειά σου!

Αγοράζοντας τα αξεσουάρ και τα αναλώσιμα της DEXTER, εξασφαλίζεις τη βέλτιστη συμβατότητα με τα μηχανήματά σου! Ανακάλυψε το εύρος της γκάμας μας που έχει σχεδιαστεί για εσένα και την εργασία σου: τρυπάνια (ξύλο, σκυρόδεμα, μέταλλο, πολλαπλά υλικά...), λειαντικά (ταινίες, τριγωνικά, δίσκοι...), δίσκοι (κοπής ή λείανσης), πριονόλαμες ή δίσκοι για δισκοπρίονα... Υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα που θέτουμε στη διάθεσή σου! Πέρα από το DIY, καινοτομούμε για να απλοποιήσουμε τη ζωή των πελατών μας! Ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκη είναι η εκάστοτε εργασία, για να την ολοκληρώσεις, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κατάλληλο αξεσουάρ ή αναλώσιμο!

Ανακάλυψε τα αξεσουάρ βαψίματος Dexter, που σου προσφέρει για ναα πετύχεις επαγγελματικά αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για ρολά, πινέλα ή χαρτοταινίες, τα αξεσουάρ Dexter είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να βάψεις με ευκολία και ακρίβεια. Με εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτά τα αξεσουάρ θα σου επιτρέψουν να ολοκληρώσεις το έργο σου με επαγγελματικό τρόπο. Εφάρμοσε το χρώμα με ακρίβεια και απόλαυσε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα πετύχεις με τα αξεσουάρ βαψίματος Dexter.

top