Κατάστημα Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση
11o χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης
Επικοινωνία
Tel.: 2311990400
Fax.: 2310383240
e-mail: pilea@leroymerlin.gr
Ωράριο

Ωράριο για ιδιώτες (click away)

Δευ.-Παρ.: 08:00-20:00


Ωράριο για επαγγελματίες (αγορές από το κατάστημα)

Κεντρικό κατάστημα & τμήμα Οικοδομικών υλικών

Δευτ- Παρ.: 8:00-20:00 Σάβ.: 09:00-17:00


Ενημέρωση

Mε κυβερνητική απόφαση το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό για το καταναλωτικό κοινό (πελάτες λιανικής) μέχρι νεωτέρας.

Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop) ή τηλεφωνικά και να παραλάβεις την παραγγελία σου στο χώρο σου ή από το κατάστημα με την υπηρεσία Click Away.

Τα καταστήματα LEROY MERLIN παραμένουν ανοιχτά για την εξυπηρέτηση επαγγελματιών με έκδοση τιμολογίου και συγκεκριμένα για αγορές προϊόντων που σχετίζονται άμεσα με τον κλάδο της οικοδομής. Για την είσοδό σου, θα πρέπει να επιδειχθεί ένα έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η επαγγελματική σου ιδιότητα όπως π.χ. βεβαίωση άδειας κυκλοφορίας επιτηδευματία/ελ. επαγγελματία/μέλους διοίκησης από το Π.Σ. Εργάνη, εκτύπωση στοιχείων μητρώου από το TAXISNET, δελτίο επαγγελματικής ταυτότητας ή άλλο παρόμοιο έγγραφο.

Παρακαλούμε, σημείωσε ότι η είσοδος στο κατάστημα δεν επιτρέπεται σε μη επαγγελματία είτε αυτοτελώς είτε ως συνοδού άλλου επαγγελματία.

Κωνσταντίνος Δρακούδης
Γενικός διευθυντής Κωνσταντίνος Δρακούδης
Σας καλωσορίζουμε στη Leroy Merlin Θεσσαλονίκης!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε 40.000 προϊόντα για να εξοπλίσετε, να ανακαινίσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε μια συνολική επιφάνεια 10.000 τ.μ.

Στο κεντρικό μας κατάστημα θα βρείτε όλες τις λύσεις για την ανακαίνιση και την διακόσμηση της οικίας σας με τμήματα Φωτιστικών, Χρωμάτων, Διακόσμησης, Πατωμάτων, Κουζίνας, Ειδών Υγιεινής και Θέρμανσης.

Στο ανοικτό μας κατάστημα, θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία Δομικών Υλικών για εργασίες κατασκευών καθώς και διαμόρφωσης και διακόσμησης του κήπου και της βεράντας. Η είσοδος με το αυτοκίνητό σας (drive through) και η εύκολη φόρτωση απλοποιούν και διευκολύνουν τις αγορές σας.

Οι 120 εξειδικευμένοι σύμβουλοι πώλησης του καταστήματος μας, σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν.

Για μας είστε πάντα η πρώτη προτεραιότητα!
top