Τοποθέτηση

προϊόντων

Ήξερες ότι;

Σου προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο σου από εξειδικευμένους τεχνικούς κατόπιν ραντεβού την ώρα και ημέρα που σε βολεύει;

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος πώλησης είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σε κατευθύνει σχετικά με τις υπηρεσίες τοποθέτησης που θα συνοδεύσουν τις αγορές σου για να ολοκληρώσεις το Project σου εύκολα, γρήγορα και με την εγγύηση της LEROY MERLIN.

Επωφελήσου από την τεχνογνωσία και τις εγγυήσεις που σου παρέχουμε κι εμπιστεύσου μας την εργασία που απαιτείται για όλες τις τοποθετήσεις ή συναρμολογήσεις των προϊόντων μας.

Γιατί να μας εμπιστευτείς για την τοποθέτηση;

Γιατί να μας εμπιστευτείς για την τοποθέτηση;

Επιλεγμένοι, καταρτισμένοι
επαγγελματίες.

Σταθερές και
καθορισμένες τιμές.

Εγγυημένη
τοποθέτηση.

Επιλεγμένοι,
καταρτισμένοι επαγγελματίες.

Κάθε συνεργάτης της LEROY MERLIN (ξυλουργός, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, πλακάς κ.λπ.) έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια από την ομάδα ειδικών μας.

Όλοι οι συνεργάτες μας φέρουν την εγγύηση της LEROY MERLIN για να σου προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση. Συνεχώς εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας για την τοποθέτηση των προϊόντων μας καθώς και για τις εξελίξεις των τεχνικών και των προτύπων εγκατάστασης.

Σταθερές
και καθορισμένες τιμές.

Γνωρίζεις εξαρχής τη συνολική τιμή του έργου σου. Οι τιμές εγκατάστασης των προϊόντων μας είναι προκαθορισμένες.

Επίσης, μπορείς να επωφεληθείς από τις δόσεις για το κόστος εγκατάστασης και να τις συμπεριλάβεις στο πλάνο έως 48 μηνών χωρίς τόκους.

έως 24 άτοκες δόσεις για αγορές από 100.01€
έως 36 δόσεις για αγορές από 300.01€ και
έως 48 δόσεις για αγορές από 800.01€ και άνω.

Τρόποι εξυπηρέτησης

Η εμπειρία στα καταστήματά μας

top