Ανακύκλωση κλιματιστικών

Αγόρασε κλιματιστικό από τη LEROY MERLIN, ανακύκλωσε το παλιό σου και κέρδισε δωροεπιταγή αξίας έως 100€ για επόμενη αγορά


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ του LEROY MERLIN club

Γίνε μέλος
στυλ διακόσμησης minimal design

ΕπιταγήΑνακύκλωσης Κλιματιστικού

Διάλεξε το νέο σου κλιματιστικό από μία μεγάλη ποικιλία συσκευών, ανακύκλωσε το παλιό και κέρδισε μία δωροεπιταγή ανακύκλωσης για επόμενη αγορά σου στα καταστήματά μας ή τηλεφωνικά.

 • Κέρδισε δωροεπιταγή αξίας 50€ για κάθε ανακύκλωση & αγορά κλιματιστικού 9000 BTU & 12000 BTU.
 • Κέρδισε δωροεπιταγή αξίας 100€ για κάθε ανακύκλωση & αγορά κλιματιστικού 17.000 BTU και άνω.
 • Κέρδισε δωροεπιταγή αξίας 50€ για κάθε ανακύκλωση & αγορά φορητού κλιματιστικού
 • Το ποσό της δωροεπιταγής καθορίζεται από την νέα αγορά κλιματιστικού και όχι την ανακύκλωση του παλιού.
 • H δωροεπιταγή αφορά μόνο σε μέλη του LEROY MERLIN club για αγορά νέου κλιματιστικού από φυσικό κατάστημα, παραγγελία με παράδοση στο σπίτι, τηλεφωνική παραγγελία (εξαιρούνται οι online παραγγελίες).
 • Η δωροεπιταγή είναι άμεσα εξαργυρώσιμη για επόμενη αγορά σε όλα τα προϊόντα είτε στο www.leroymerlin.gr, είτε σε φυσικό κατάστημα LEROY MERLIN είτε στο τηλεφωνικό κέντρο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μόνο αγορά εντός 4 μηνών από την ενεργοποίησή της.
 • Την ανακύκλωση των παλιών AC αναλαμβάνει η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.

*Ισχύουν όροι και προυποθέσεις

Στα καταστήματα LEROY MERLIN θα βρεις
ειδικούς κάδους για να ανακυκλώσεις

Λάμπες
Μπαταρίες
Μικροσυσκευές
Πλαστικά καπάκια

FAQ για την ανακύκλωση κλιματιστικών

Μπορώ να εξαργυρώσω την δωροεπιταγή μου για να αγοράσω νέο κλιματιστικό;

Τη δωροεπιταγή τη δικαιούσαι μόνο, εάν και εφόσον αγοράσεις ένα καινούργιο κλιματιστικό και αποφασίσεις να ανακυκλώσεις το παλιό σου. Εφόσον λάβεις την επιταγή στα χέρια σου, τότε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στην επόμενη αγορά σου, σε μία συναλλαγή, όλο το ποσό. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε όποιο προϊόν της LEROY MERLIN θες, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα δεύτερο κλιματιστικό για το σπίτι ή το εξοχικό σου!

Πώς παραλαμβάνω την δωροεπιταγή της ανακύκλωσης κλιματιστικών 2022;

Για να εκδοθεί η δωροεπιταγή ανακύκλωσης κλιματιστικών πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τα εξής βήματα:

 1. Να είσαι μέλος του LEROY MERLIN club.
 2. Να έχεις πραγματοποιήσει αγορά νέου κλιματιστικού.
 3. Να έχουμε παραλάβει το παλιό σου κλιματιστικό που είναι προς ανακύκλωση (για το βήμα αυτό είναι απαραίτητο να μας παραδώσεις και τις δύο μονάδες του κλιματιστικού -εσωτερική και εξωτερική- σε άρτια κατάσταση

Αν έχεις ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα, σου έρχεται email με ένα ειδικό link (Google form) στο οποίο πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου μετά την ολοκλήρωση της απεγκατάστασης του παλιού κλιματιστικού. Στο φόρμα αυτή θα πρέπει να συμπληρώσεις Όνομα, Επίθετο, Τηλέφωνο Επικοινωνίας και Διεύθυνση. Αφού συμπληρώσεις τη φόρμα και μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες μετά την παραλαβή του παλιού κλιματιστικού, θα λάβεις μέσω email και sms το κουπόνι/δωροεπιταγή που του αναλογεί.

Αν αγοράσω κλιματιστικό απευθείας από ένα κατάστημα, πώς παραλαμβάνω την δωροεπιταγή μου;

Στην περίπτωση που αγοράσεις νέο κλιματιστικό από ένα κατάστημα LEROY MERLIN, δικαιούσαι κανονικά την υπηρεσία της ανακύκλωσης του παλιού σου αλλά και τη δωροεπιταγή. Συγκεκριμένα:

 1. Σου εκδίδουμε δελτίο αγοράς με τον κωδικό του νέου προϊόντος και τον ειδικό κωδικό ανακύκλωσης του κλιματιστικού.
 2. Σε ενημερώνουμε για τους τρόπους που μπορούμε να παραλάβουμε το παλιό σου κλιματιστικό
 3. Αν επιλέξεις να το παραλάβουμε εμείς απ’ το χώρο σου,απευθύνεσαι στην Εξυπηρέτηση πελατών του καταστήματος για να στείλουν στο email σου το link που θα περάσεις τα στοιχεία σου. Ακολουθεί επικοινωνία για τον προγραμματισμό του ραντεβού σου.
 4. Εφόσον η μεταφορική παραλάβει το παλιό κλιματιστικό, μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες θα σου αποσταλεί η δωροεπιταγή.

Για πόσο χρονικό διάστημα ισχύει η επιταγή από την ανακύκλωση κλιματιστικού που θα λάβω;

Η διάρκεια της δωροεπιταγής ορίζεται στους 4 μήνες και αφορά μελλοντικές αγορές, τόσο από τα φυσικά καταστήματα LEROY MERLIN όσο και online από το eshop μας.

Οι αγορές των κλιματιστικών που έχουν πραγματοποιηθεί πριν από την ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας μας ‘’Ανακύκλωση κλιματιστικού’’, δεν γίνεται να συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η δωροεπιταγή έχει ίδια αξία για όλα τα κλιματιστικά;

Όχι, το ποσό της δωροεπιταγής ανακύκλωσης κλιματιστικού, εξαρτάται από το μοντέλο του καινούργιου κλιματιστικού που θα διαλέξεις. Αν επιλέξεις ένα φορητό κλιματιστικό, ή ένα κλιματιστικό με 9000 BTU ή 120000 BTU, τότε δικαιούσαι τη δωροεπιταγή των 50€. Αν διαλέξεις κλιματιστικό με 17000 BTU και πάνω, τότε δικαιούσαι τη δωροεπιταγή των 100€.

Γίνεται να εξαργυρώσω την επιταγή μου σε όλα τα προϊόντα της LEROY MERLIN;

Φυσικά! Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, μπορείς να εξαργυρώσεις ολόκληρη τη δωροεπιταγή ανακύκλωσης κλιματιστικών στην επόμενη αγορά που θα πραγματοποιήσεις, μέσα στην ίδια συναλλαγή!

Σε περίπτωση που διαθέτω περισσότερες επιταγές ανακύκλωσης κλιματιστικού, γίνεται να τις χρησιμοποιήσω όλες μαζί για επόμενη αγορά;

Όχι, μόνο μία δωροεπιταγή μπορεί εξαργυρωθεί στην επόμενή σου αγορά, αντιστοιχεί δηλαδή μία ανά απόδειξη αγοράς.

Αν ακυρώσω την παραγγελία του νέου μου κλιματιστικού, ακυρώνεται και η δωροεπιταγή μου;

Στους όρους και τις προϋποθέσεις τις υπηρεσίας ανακύκλωσης κλιματιστικών, αναφέρεται ρητά πως σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη από την αγορά βάσει της οποίας εκδόθηκε το κουπόνι ανακύκλωσης, αυτό ακυρώνεται αυτόματα και δε δύναται να εξαργυρωθεί. Αυτό σημαίνει πως για οποιοδήποτε λόγο κι αν ακυρώσεις την παραγγελία του νέου σου κλιματιστικού, δεν θα μπορείς να εξαργυρώσεις την επιταγή σου.

Για να συμμετέχω στο πρόγραμμα ανακύκλωσης κλιματιστικών 2022, πρέπει να είμαι μέλος του LEROY MERLIN club;

Ναι, προκειμένου να μπορέσεις να μπεις και εσύ στην ανακύκλωση κλιματιστικών, θα πρέπει να είσαι μέλος του LEROY MERLIN club και στην παραγγελία σου, μαζί με τον κωδικό του προϊόντος, να προσθέσεις και τον ειδικό κωδικό ανακύκλωσης κλιματιστικού.

Αν δεν έχεις γραφτεί ακόμη, μπορείς να το κάνεις μόλις σε 1 λεπτό, με ένα κλικ εδώ.

Ποια είναι η διαδικασία παραλαβής του παλιού μου κλιματιστικού για ανακύκλωση;

Ο τρόπος για να ανακυκλώσουμε το κλιματιστικό σου, είναι με την παραλαβή κατ’ οίκον. Τα βήματα είναι τα εξής:

 1. Αφού πληρώσεις την παραγγελία του νέου σου κλιματιστικού, σου στέλνουμε email με οδηγίες για την παραλαβή του παλιού κλιματιστικού και αντίστοιχο link για να συμπληρώσει τα στοιχεία σου
 2. Πραγματοποιείς την απεγκατάσταση του παλιού σου κλιματιστικού
 3. Συμπληρώνεις τη φόρμα που σου στείλαμε στο βήμα #1 με τα στοιχεία σου
 4. Η μεταφορική επικοινωνεί μαζί σου για να πραγματοποιήσετε το ραντεβού
 5. Αν έχεις πληρώσει υπηρεσία απεγκατάστασης, το κλιματιστικό δεν το παραλαμβάνει ο τεχνικός. Χρησιμοποιείς το link που έχεις λάβει στο email σου για να οριστεί ραντεβού με την μεταφορική

Η παραλαβή του παλιού μου κλιματιστικού είναι εφικτή σε όποια περιοχή κι αν βρίσκομαι;

Η υπηρεσία παραλαβής του παλιού κλιματιστικού παρέχεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα εκτός από τις περιοχές που αναγράφονται στους όρους και τις προϋποθέσεις (δεν περιλαμβάνονται δηλαδή απομακρυσμένες περιοχές που η μεταφορική K&N δεν έχει δίκτυο διανομής).

Μπορώ να έρθω σε οποιοδήποτε κατάστημα LEROY MERLIN για να ανακυκλώσω το κλιματιστικό μου;

Αν αποφασίσεις να μας φέρεις ο ίδιος το παλιό σου κλιματιστικό σε ένα κατάστημά μας, κανένα πρόβλημα! Μπορείς και πάλι να επωφεληθείς κανονικά από την υπηρεσία ανακύκλωσης κλιματιστικών! Στην περίπτωση αυτή, η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

 1. Ελέγχουμε ότι υπάρχουν και οι δύο μονάδες του παλιού κλιματιστικού και είναι άρτιες
 2. Στη συνέχεια κάνεις άμεση αγορά του νέου σου κλιματιστικού με έκδοση δελτίου αγοράς ή έκδοση και πληρωμή παραγγελίας με το νέο
 3. Η Εξυπηρέτηση Πελατών σε καταχωρεί στο ειδικό αρχείο που έχει, για να δρομολογηθεί η έκδοση και αποστολή της δωροεπιταγής

Δέχεστε κλιματιστικά για ανακύκλωση σε όποια κατάσταση κι αν είναι;

Είναι απαραίτητη προϋπόθεση η παράδοση και των δύο μονάδων του κλιματιστικού (εσωτερική και εξωτερική), σε άρτια κατάσταση, χωρίς να έχει γίνει παρέμβαση αφαίρεσης υλικών.

Τι κάνετε με τα παλιά κλιματιστικά που παραλαμβάνετε προς ανακύκλωση;

Μετά την απόσυρση του κλιματιστικού σου και την παραλαβή του από τη LEROY MERLIN, το παλιό σου air condition το παραλαμβάνει η Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ, η οποία τα επεξεργάζεται προκειμένου να αφαιρέσει τις βλαβερές ουσίες που μπορεί να έχει και κρατά άλλα υλικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθούν άλλα προϊόντα.

Τι άλλες συσκευές ανακυκλώνετε;

Στη LEROY MERLIN δεν μένουμε μόνο στην ανακύκλωση των air condition. Δραστηριοποιούμαστε και στην ανακύκλωση συσκευών και μάλιστα στα καταστήματά μας μπορείς να ανακυκλώσεις ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες και λαμπτήρες!

top