Κλιματιστικά AUX

Ονομαστική απόδοση BTU

Ιδανικό για χώρους έως

Επίπεδο θορύβου εσωτερικής μονάδας

Ενεργειακή κλάση σε λειτουργία ψύξης

Τιμή

Τιμή

Τα AUX κλιματιστικά που διαθέτουμε εμείς εδώ, στη LEROY MERLIN, προτιμώνται ανάμεσα από τα κλιματιστικά μας από ολοένα και περισσότερους καταναλωτές για πολλούς λόγους. Η σύγχρονη τεχνολογία τους, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα, τις προσιτές τιμές, την εγγύηση και το οικονομικό service τους είναι από τους παράγοντες που τα κάνουν τη νούμερο ένα επιλογή των πελατών μας και που συγκεντρώνουν τόσες πολλές καλές κριτικές!

Στο eshop μας αλλά και στα φυσικά καταστήματα LEROY MERLIN, βρίσκεις πολλά διαφορετικά μοντέλα και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το νέο σου κλιματιστικό AUX βασισμένος σε πολλά διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις την επιλογή σου με βάση την ονομαστική απόδοση που χρειάζεσαι: βρες AUX κλιματιστικά
9000 BTU, 12000 BTU, 18000 BTU αλλά και 24000 BTU, κατάλληλα για μεγαλύτερα δωμάτια! Προκειμένου να εξασφαλίσεις τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του νέου σου AUX κλιματιστικού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον οδηγό αγοράς κλιματιστικού που θα βρεις στο www.leroymerlin.gr για να κάνεις την επιλογή των BTU που θα συνάδουν με τα τ.μ. του χώρου σου. Αν για κάποιο λόγο και πάλι δεν νιώθεις σίγουρος ότι επέλεξες το σωστό μοντέλο, κάλεσέ μας για να καθοδηγήσει ένας από τους εκπρόσωπούς μας για τον κλιματισμό!

Άλλα brands που μπορείς να τσεκάρεις πέρα από τα AUX κλιματιστικά είναι τα
κλιματιστικά Inventor, κλιματιστικά Sendo, OMNYs, Bosch, Mitshubishi, τα Toyotomi κλιματιστικά, Hisense, Intercool, Eurolamp, τα κλιματιστικά Haier, F&U, Equation και United!

Κλιματιστικό Ιnverter AUX...

Κλιματιστικό Ιnverter AUX Freedom ASW-H24B4/FREE-EU 24000 BTU/h

Κλιματιστικό Ιnverter AUX...

Κλιματιστικό Ιnverter AUX Freedom ASW-H12B4/FREE-EU 12000 BTU/h

Κλιματιστικό Ιnverter AUX...

Κλιματιστικό Ιnverter AUX Freedom ASW-H18B4/FREE-EU 18000 BTU/h

Κλιματιστικό Ιnverter AUX...

Κλιματιστικό Ιnverter AUX Freedom ASW-H09B4/FREE-EU 9000 BTU/h

top