Καθαριστές Αέρα

Οι καθαριστές αέρα είναι πάντα χρήσιμοι για ένα σπίτι. Με έναν καθαριστή αέρα διατηρείς την ατμόσφαιρα του χώρου σου φρέσκια και καθαρή από σκόνη ή γύρη, υγρασία και μούχλα αλλά και από δυσάρεστες οσμές, καπνό, καυσαέρια και μικροοργανισμούς που μπορεί να προκαλούν αλλεργίες και να είναι επιβλαβείς για την υγεία μας. Καλό είναι οι καθαριστές αέρα να υπάρχουν σε κάθε σπίτι, καθώς απαιτούν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και φιλτράρουν την ατμόσφαιρα, δημιουργώντας έτσι ένα καθαρότερο περιβάλλον για το σπίτι σου.

Αν έχεις αλλεργίες ή ανήκεις σε μια ευπαθή ομάδα ή έχεις μικρά παιδιά ή κατοικίδια, ένας καθαριστής αέρα θα διευκολύνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου, μιας και σου προσφέρει αξιοσημείωτη μείωση της μετάδοσης των μικροβίων. Οι καθαριστές αέρα είναι επίσης πολύ χρήσιμοι για όσους μένουν σε περιοχή με πολύ καυσαέριο, ή για όσους έχουν κατοικίδιο, ή για καπνιστές χωρίς καλό εξαερισμό στο χώρο τους.

Στη LEROY MERLIN διαθέτουμε δεκάδες καθαριστές αέρα Inventror, Equation και Sharp, για να επιλέξεις αυτόν που θα εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα τις ανάγκες σου. Επίσης, για αποδοτικότερο φιλτράρισμα, καλό είναι να διαλέξεις έναν καθαριστή αέρα με φίλτρα ενεργού άνθρακα. Μπορείς ακόμη, να συνδυάσεις το νέο σου καθαριστή αέρα με ένα από τα
κλιματιστικά μας, ή άλλες λύσεις κλιματισμού, για να δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα για το σπίτι σου!

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Η σελίδα που ψάχνεις δεν υπάρχει ή έχει μετακινηθεί. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση ή το μενού για να πλοηγηθείς στο site μας.

top