Ανεμιστήρες

Μάρκα

Χρώμα

Ιδανικό για χώρους έως (τ.μ)

Περιστρεφόμενος

Αριθμός ταχυτήτων

Χρονοδιακόπτης σβησίματος

Τηλεχειριστήριο

Τιμή

Τιμή

Όταν η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών όλοι ψάχνουμε μια συσκευή κλιματισμού που θα μας προσφέρει μια νότα δροσιάς και θα μας ανακουφίσει από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Φυσικά υπάρχει η επιλογή του κλιματιστικού όμως αν για κάποιο λόγο δεν επιθυμείς να την προτιμήσεις, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και αυτό το υπέροχο, δροσερό αεράκι και είναι μάλιστα και πολύ πιο οικονομικές... δεν αναφερόμαστε σε κάτι άλλο παρά στους κλασσικούς, παραδοσιακούς ανεμιστήρες!

Στη LEROY MERLIN διαθέτουμε μια πολύ πλούσια γκάμα για να μπορέσεις να διαλέξεις ανάμεσα σε
ανεμιστήρες δαπέδου, ανεμιστήρες οροφής, επιτραπέζιους και επαγγελματικούς ανεμιστήρες. Φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά όπως  EQUATION, EUROLAMP, SENSOR, TELEMAX, ROWENTA, COLORATO, WESTINGHOUSE, κ.α. Βρες ανεμιστήρες με ψύξη, ανεμιστήρες τοίχου, φορητούς, αθόρυβους, με ορθοστάτη, με τηλεχειριστήριο, ακόμη και ανεμιστήρες υδρονέφωσης μόνο στη LEROY MERLIN!

Στα
καταστήματα LEROY MERLIN, σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Λάρισα αλλά και online στο eshop μας www.leroymerlin.gr, προσπαθούμε πάντα να διευκολύνουμε τη διαδικασία επιλογής του ανεμιστήρα σου, γι' αυτό και φροντίζουμε να λάβουμε υπόψη μας όλα τα κριτήρια που χρησιμοποιείς κατά την αγοραστική διαδικασία, ώστε να την απλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Έχοντας αυτό λοιπόν ως πρωταρχικό στόχο, συμπεριλαμβάνουμε στην κατηγοριοποίηση των ανεμιστήρων μας, παραμέτρους όπως είναι το μέγεθος, ο τύπος, το ύψος, το υλικό κατασκευής, τις ταχύτητες, το χρώμα, την κάλυψη ανά τετραγωνικό και πολλές ακόμη, ώστε να βεβαιωθούμε πως οι ανάγκες σου θα καλυφθούν στο 100% από την αγορά σου.

Σε κάθε περίπτωση, αν εξακολουθείς να έχεις απορίες σχετικά με το ποιος είναι ο καταλληλότερος ανεμιστήρας για σένα, θα χαρούμε πολύ να μας καλέσεις για να σε καθοδηγήσουμε σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν και να μπορέσεις τελικά να κάνεις τη σωστή επιλογή. Διάλεξε τον ανεμιστήρα που ταιριάζει στις ανάγκες σου, στην καλύτερη ποιότητα και τιμή που κυκλοφορεί στην αγορά!

Γιατί να επιλέξω LEROY MERLIN;

Ανεμιστήρας οροφής 70W...

Ανεμιστήρας οροφής 70W διαμέτρου 132cm EUROLAMP με φως

Ανεμιστήρας οροφής INSPIRE...
Τα Ειδικά μας

Ανεμιστήρας οροφής INSPIRE Aruba Plus με φως LED λευκός Ø112cm x Υ31cm

Ανεμιστήρας οροφής INSPIRE...
Τα Ειδικά μας

Ανεμιστήρας οροφής INSPIRE AVEIRO διαμέτρου Φ122cm με φώς

Ανεμιστήρας οροφής 35W...

Ανεμιστήρας οροφής 35W διαμέτρου 107cm EUROLAMP με τηλεχειριστήριο

Ανεμιστήρας οροφής 52W...
Τα Ειδικά μας

Ανεμιστήρας οροφής 52W διαμέτρου 91CM INSPIRE SIROCO λευκός

Ανεμιστήρας οροφής 35W...

Ανεμιστήρας οροφής 35W διαμέτρου 132cm EUROLAMP καφέ

Ανεμιστήρας οροφής Φ132cm...

Ανεμιστήρας οροφής Φ132cm MORRIS με τηλεχειρηστίριο ασημί & κίτρινο

Ανεμιστήρας οροφής 55W...
Τα Ειδικά μας

Ανεμιστήρας οροφής 55W διαμέτρου 112cm INSPIRE ARUBA ασημί

Ανεμιστήρας οροφής 42W...
Τα Ειδικά μας

Ανεμιστήρας οροφής 42W διαμέτρου 86cm INSPIRE PAMELA λευκό καφέ

Ανεμιστήρας Οροφής Φ140cm...

Ανεμιστήρας Οροφής Φ140cm United UCF-570 με τηλεχειριστήριο Λευκός

Ανεμιστήρας οροφής 60W...

Ανεμιστήρας οροφής 60W διαμέτρου 132cm EUROLAMP με 4 λάμπες

Ανεμιστήρας οροφής 48W...
Τα Ειδικά μας

Ανεμιστήρας οροφής 48W διαμέτρου 132cm INSPIRE TOKYO λευκός

Ανεμιστήρας οροφή EUROLAMP...

Ανεμιστήρας οροφή EUROLAMP λευκός

Ανεμιστήρας οροφής Φ110cm...

Ανεμιστήρας οροφής Φ110cm Primo PRCF-80282 με τηλεχειριστήριο και φώς

139 €
119 €
  • Μειωμένη τιμή
Ανεμιστήρας οροφής Φ140...

Ανεμιστήρας οροφής Φ140 Primo PRCF-80437 με τηλεχειριστήριο και φως...

Συχνές ερωτήσεις για τους ανεμιστήρες

Ποιοι είναι οι καταλληλότεροι ανεμιστήρες για το σπίτι;

Ο καλύτερος ανεμιστήρας για το σπίτι σου είναι αυτός που θα καλύψει αποτελεσματικότερα τις ανάγκες σου. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ανεμιστήρες οροφής και ανεμιστήρες τοίχου για μια μόνιμη λύση δροσιάς στο δωμάτιο που θα τον τοποθετήσεις. Αν από την άλλη θες να μετακινείς τον ανεμιστήρα σου σε όλους τους χώρους του σπιτιού, τότε μπορείς να δεις ανεμιστήρες δαπέδου, ανεμιστήρες στήλη ή και επιτραπέζιους ανεμιστήρες για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία! Μην ξεχάσεις να υπολογίσεις το μέγεθος του δωματίου για το οποίο τον χρειάζεσαι, ώστε να πάρεις είτε ανεμιστήρες μικρούς είτε μεγάλους, προκειμένου να δροσίσεις αποτελεσματικότερα το χώρο σου!

Υπάρχουν επαγγελματικοί ανεμιστήρες για την επιχείρησή μου;

Φυσικά! Οι επαγγελματικοί ανεμιστήρες είναι μία λύση δροσιάς που εξυπηρετεί ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις! Μάλιστα, σε πολλές επιχειρήσεις εστίασης βλέπουμε ότι είναι πολύ δημοφιλείς οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης, ή με πιο απλά λόγια, οι ανεμιστήρες με νερό οι οποίοι παρέχουν επιπλέον ψύξη στο χώρο. Οι επαγγελματικοί ανεμιστήρες είναι ως επί το πλείστον μεταλλικοί και είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους.

Ανάμεσα στους επαγγελματικούς ανεμιστήρες που διαθέτουμε τη LEROY MERLIN, μπορείς να βρεις επιδαπέδιους ανεμιστήρες, ανεμιστήρες τοίχου, ανεμιστήρες υδρονέφωσης, ακόμη και ανεμιστήρες οροφής εξωτερικού χώρου!

Μπορώ να βρω ανεμιστήρες με τηλεχειριστήριο;

Η τεχνολογία εξελίσσεται και μαζί της εξελισσόμαστε και εμείς. Για επιπλέον ευκολία και ευχέρεια στην χρήση, στη γκάμα από ανεμιστήρες που έχουμε δημιουργήσει στη LEROY MERLIN, έχουμε συμπεριλάβει πολλά μοντέλα τα οποία έχουν τηλεχειρισμό. Συγκεκριμένα, εδώ θα βρεις ανεμιστήρες οροφής με τηλεχειριστήριο, ανεμιστήρες δαπέδου με τηλεχειριστήριο αλλά και ανεμιστήρες τοίχου και επιτραπέζιους που διαθέτουν τηλεκοντρόλ. Όποιο τύπο λοιπόν ανεμιστήρα κι αν θες να διαλέξεις, θα τον βρεις και με τηλεχειρισμό, ώστε να μη χρειάζεται να σηκώνεσαι κάθε φορά που θες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του!

Ποιον ανεμιστήρα να διαλέξω για τον κήπο ή τη βεράντα μου;

Αν χρειάζεσαι επιπλέον δροσιά στον κήπο ή τη βεράντα σου, θα σου προτείναμε εντόνως να επιλέξεις έναν ανεμιστήρα εξωτερικού χώρου για μεγαλύτερη ασφάλεια στη χρήση του. Ακόμη, αν διαθέτεις μεγάλο χώρο και σε ενδιαφέρει μια πιο σταθερή λύση, τσέκαρε και ανεμιστήρες οροφής εξωτερικού χώρου ή ανεμιστήρες τοίχου. Μην ξεχνάς πως μια καλή επιλογή για τον κήπο ή το μπαλκόνι σου είναι πάντα και οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης!

Ποιους ανεμιστήρες θα μου προτείνατε για το εξοχικό μου;

Για να διαλέξεις ανεμιστήρα για το εξοχικό σου, πρέπει πρώτα να αποφασίσεις ποια είναι η χρήση για την οποία τον χρειάζεσαι. Η πιο δημοφιλής επιλογή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι ανεμιστήρες οροφής. Αν όμως, θες να πάρεις έναν ανεμιστήρα που θα έχεις την άνεση να τον μετακινείς από το σπίτι στο εξοχικό, τότε η καλύτερη λύση είναι ένας επιτραπέζιος ανεμιστήρας. Μπορείς πάντα να διαλέξεις και έναν ανεμιστήρα δαπέδου για να τον μεταφέρεις από δωμάτιο σε δωμάτιο, αλλά δεν θα είναι εύκολος στην μεταφορά από το σπίτι στο εξοχικό, λόγω του μεγαλύτερου όγκου του.

Υπάρχουν αθόρυβοι ανεμιστήρες;

Το πόσο θόρυβο παράγει ο ανεμιστήρας που θα διαλέξεις, εξαρτάται από την κατασκευή του. Συγκεκριμένα, πρέπει να δεις πόση ισχύ έχει και πόσο θόρυβο παράγει το μοτέρ του. Ανάμεσα στη γκάμα μας θα βρεις και αθόρυβους ανεμιστήρες. Αν για κάποιο λόγο τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε μπερδεύουν, μπορείς πάντα να μας καλέσεις για να μιλήσεις απευθείας με έναν ειδικό στον κλιματισμό μας και να σε καθοδηγήσει στις πιο αθόρυβες επιλογές ανεμιστήρων που διαθέτουμε!

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ανεμιστήρες γραφείου;

Επειδή το γραφείο είναι ο χώρος στον οποίο εργάζεσαι, θέλεις πρωτίστως να έχει ησυχία! Γι’ αυτό πρώτα απ’ όλα πρέπει να διαλέξεις έναν ανεμιστήρα με χαμηλά επίπεδα θορύβου. Στη συνέχεια, ανάλογα με το μέγεθος του γραφείου σου, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ανεμιστήρες δαπέδου, επιτραπέζιους ή οροφής!

Μπορώ να βρω ανεμιστήρες σε προσφορά στη LEROY MERLIN;

Στη LEROY MERLIN πραγματοποιούμε πολύ συχνά προσφορές στους ανεμιστήρες μας. Stay tuned λοιπόν στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος για τις προσφορές σε ανεμιστήρες που τρέχουμε! Ακόμη, μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος στο LEROY MERLIN club για να κερδίζεις επιπλέον προσφορές στους ανεμιστήρες μας!

top