Επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, δες απλούς τρόπους να ανανεώσεις τα έπιπλα σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά

Μια πολύ απλή και οικονομική λύση για να ανανεώσεις και να  δώσεις στυλ σε ένα έπιπλο είναι να αλλάξεις τα πομολάκια του.

Απλά ξεβίδωσε το παλιά και βίδωσε τα νέα με προσοχή για να μην προκαλέσεις φθορές.design 

Εάν το έπιπλο είναι μονόχρωμο  μία όμορφη και αρμονική επιλογή είναι τα inox πόμολα με απλές και γεωμετρικές γραμμές που θα δώσουν ένα λιτό στυλ διατηρώντας το μοντέρνο του στυλ.
Στο design στυλ κυριαρχούν τα γκρι, λευκά χρώματα και οι απλές γραμμές.

Δες εδώ design στυλ
 country charm

Εάν πάλι προτιμάς τις πιο κλασικές επιλογές, επίλεξε πόμολα σε φυσικό ξύλο, μεταλλικά ή με λευκό φινίρισμα καθώς θα δώσουν σικ αποτέλεσμα. Ταιριάζουν όμορφα σε μονόχρωμες επιφάνειες και θα δώσουν
αρμονία και αίγλη στον χώρο σου.


Δες εδώ country charm στυλ
boheme 

Αγαπημένη τάση αποτελούν και τα boheme πομολάκια που θα μεταμορφώσουν το έπιπλο σου κάνοντας το να δείχνει σαν να το έχεις από παλιά.
Ιδανικά μπορείς να συνδυάσεις μπρούτζινα πομολάκια με ξύλινα έπιπλα για να πετύχεις ένα πιο ρουστίκ στυλ. Το boheme στυλ ταιριάζει πολύ και σε έπιπλα επενδυμένα με ταπετσαρίες.

Δες εδώ boheme στυλ

glamour & neo classic

Για τους λάτρεις της πολυτέλειας το ιδανικό στυλ είναι αυτό που θα δώσει λάμψη και φινέτσα στο έπιπλο ή την συρταριέρα. Οι αποχρώσεις του χρυσού του χάλκινου και του ασημί είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα αυτό.

Δες εδώ glamour στυλ
Δες εδώ neo classic στυλnature 

Για φυσικές επιλογές στο χρώμα του ξύλου  και της πέτρας επίλεξε πομολάκια σε στυλ nature για να πετύχεις ένα φυσικό στυλ ιδανικό για εξοχικές κατοικίες.

Δες εδώ nature στυλ
industrial 

Για να δώσεις ένα αυστηρό και βιομηχανικό στυλ στα έπιπλα σου διάξε industrial στυλ

Δες εδώ industrial στυλ

kids and teens

Για τους μικρούς φίλους επίλεξε πομολάκια σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια για να δημιουργήσεις ένα παιχνιδιάρικο και πρωτότυπο αποτέλεσμα. Μια ωραία ιδέα είναι να διαλέξεις διαφορετικά πομολάκια για κάθε φύλλο της ντουλάπας.

Δες εδώ παιδικά πομολάκιαΠάρε ιδέες και μεταμόρφωσε τα έπιπλα σου…


    
top