Φέτος, το τέλειο μπάρμπεκιου θα είναι στον χώρο σου. Κύρια στοιχεία: καλός καιρός, καλή διάθεση και επιθυμία να είσαι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σου. Φυσικά, χρειάζεσαι και τη σωστή ψησταριά. Αλλά ποια να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσα είδη; 

Σκέψου πόσο χώρο έχεις, πόσο συχνά θα το χρησιμοποιήσεις, για πόσα άτομα θέλεις να μαγειρέψεις και ποια μέθοδο μαγειρέματος προτιμάς.

Ψησταριά με κάρβουνο ή ξύλο

Ιδανική για περιστασιακή ή εποχική χρήση. Πρακτική και συμπαγής, ορισμένα μοντέλα έχουν τροχούς για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση στο γκαράζ ή στο σπιτάκι κήπου στο τέλος της σεζόν.

Ψησταριές Κάρβουνου

Ψησταριά με γκάζι

Για πιο συχνή χρήση σε μεσαίους και μεγάλους κήπους και βεράντες. Ενεργοποιείται γρήγορα, είναι εύκολη στη χρήση και στο μαγείρεμα για πολλά άτομα.

Ψησταριές Υγραερίου

Ψησταριά με μεταλλική πλάκα ψησίματος

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα, χωρίς εκπομπή καπνού. Λόγω του μικρού μεγέθους της, είναι ιδανική για χρήση σε μικρή βεράντα ή μπαλκόνι, ακόμη και στην πόλη. Ιδανική για μαγείρεμα χωρίς καρυκεύματα, σε διαιτητικό και υγιεινό τρόπο, μαζί με λαχανικά και αυγά.

Φορητή ψησταριά

Μικρή και συμπαγής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπαλκόνι του σπιτιού, γιατί δεν εκπέμπει καπνούς. Εύκολη στη χρήση, ενδείκνυται για μικρούς χώρους. Το φαγητό μαγειρεύεται σε πλάκα σιδήρου και, εάν η συσκευή διαθέτει καπάκι, μπορεί επίσης το φαγητό να γίνει ψητό.

Μαζί με τον καλό καιρό έρχεται και η επιθυμία να περάσεις χρόνο σε εξωτερικούς χώρους όπως και να περάσεις χρόνο με φίλους και συγγενείς. Το μπάρμπεκιου δημιουργεί αμέσως ευχαρίστηση και χαρά!Bonus tip: πέρα από τις ψησταριές
, φρόντισε να διαλέξεις εγκαίρως και τα κατάλληλα έπιπλα κήπου για να απολαύσεις στο έπακρο τους εξωτερικούς σου χώρους!

top