Επίλεξε το κατάλληλο στυλ χαλιού για το χώρο σου


Η επιλογή του κατάλληλου χαλιού αποτελεί τη βάση σε έναν χώρο, ώστε να δέσουν αρμονικά όλα τα χρώματα και τα αντικείμενα. Διάλεξε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία στυλ και χρωματικών συνδυασμών και μεταμόρφωσε ολοκληρωτικά τους χώρους του σπιτιού σου στις αισθητικές απαιτήσεις που σε χαρακτηρίζουν.
Ανάλογα με τη διακόσμηση σου θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει, όπως μοντέρνα χαλιά για το νέο σου διαμέρισμα ή το loft σου, boho χαλιά για το εξοχικό σου, παραδοσιακά χαλιά για κλασική διακόσμηση. Συγκεκριμένα, στην ποικιλία χαλιών που διαθέτουμε βρίσκεις στυλ όπως boheme, design, glamour, neoclassic, industrial και nature .
Και φυσικά, στη LEROY MERLIN θα βρεις χαλιά για το παιδικό δωμάτιο και τη διακόσμησή του, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Εξερεύνησε τη συλλογή των χαλιών μας και βρες χαλιά στην πιο πλούσια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Στη LEROY MERLIN διαθέτουμε μικρά και μεγάλα χαλιά για να διαλέξεις το χαλί που θα κολλήσει "γάντι" με το χώρο σου. Μην αργείς λοιπόν, κάνε την αγορά χαλιού σου από τη LEROY MERLIN και βγες κερδισμένος!

Στυλ διακόσμησης χαλιών

top