Παντελόνια εργασίας

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

Τα παντελόνια εργασίας είναι πολύ χρήσιμα για κάθε μάστορα που θέλει να κάνει αποτελεσματικά τις εργασίες του. Τα παντελόνια εργασίας με τον εργονομικό τους σχεδιασμό προσφέρουν στο χρήστη τους άνεση και ασφάλεια για να διεκπεραιώσει όλες του τις δουλειές με ευκολία. Στη LEROY MERLIN φροντίζουμε να προμηθευόμαστε με δεκάδες παντελόνια εργασίας έτσι όλοι οι μάστορες να μπορούν να αποκτούν το σχέδιο το οποίο χρειάζονται.Ανακάλυψε παντελόνια εργασίας ανδρικά και γυναικεία!

Στη LEROY MERLIN δεν κάνουμε διακρίσεις και έχοντας έρθει σε μεγάλη επαφή με τους αγαπημένους μας πελάτες, τους μάστορες, ξέρουμε πολύ καλά πως τα μαστορέματα δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση και πως μπορούν να είναι χόμπυ ή επάγγελμα για άνδρες και γυναίκες! Γι΄αυτό και τα παντελόνια εργασίας μας, όπως και όλα τα υπόλοιπα ρούχα εργασίας που διαθέτουμε, είναι τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία! Γι’ αυτό και συμπεριλαμβάνουμε στη γκάμα μας όλα τα μεγέθη από small και medium έως large, extra large αλλά και XXL! Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να επιλέξεις το μέγεθος που σου ταιριάζει!


Βρες παντελόνια εργασίας cargo και πολλές ακόμη πρακτικές επιλογές!

Τα περισσότερα παντελόνια εργασίας μας είναι τύπου cargo και διαθέτουν έως και 9 διαφορετικές εύχρηστες τσέπες ώστε να μπορείς να τοποθετείς τα εργαλεία και τα εξαρτήματα της δουλειάς σου και να τα επαναχρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια που εργάζεσαι! Μάλιστα διαθέτουμε και διαφορετικές επιλογές υφασμάτων έτσι ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις τόσο τα χειμερινά παντελόνια εργασίας σου όσο και τα καλοκαιρίνα αλλά και πρακτικά παντελόνια εργασίας που είναι αδιάβροχα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις εποχές του χρόνου! Επίσης, σε εμάς θα βρεις και αρκετές επιλογές χρωμάτων ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις το παντελόνι εργασίας σου στο χρώμα της προτίμησής σου! Βρες παντελόνια εργασιάς σε αποχρώσεις του γκρι, του μπλε, του τζιν και του λευκού και κάνε δικό σου όποιο σου αρέσει περισσότερο!

Παντελόνια εργασίας σε καταπληκτικές τιμές βρίσκεις μόνο στη LEROY MERLIN! 

Τόσο στα καταστήματά μας όσο και online στο eshop μας θα βρεις από τα πιο φθηνά παντελόνια εργασίας που κυκλοφορούν στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα είναι και τα πιο ποιοτικά! Ανάμεσα στην ποικιλία μας θα ανακαλύψεις παντελόνια εργασίας από γνωστά brands της αγοράς όπως DEXTER και KAPRIOL τα οποία σου παρέχουν όχι μόνο τον άριστο σχεδιασμό αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια στη χρήση τους! Μην περιμένεις λοιπόν άλλο, απόκτησε σήμερα το παντελόνι εργασίας που πάντα ήθελες για να κάνεις αποτελεσματικά όλες σου τις δουλειές από τη LEROY MERLIN!

Παντελόνι εργασίας DEXTER...
Τα Ειδικά μας

Παντελόνι εργασίας DEXTER μαύρο γκρι σε μέγεθος S

Παντελόνι εργασίας DEXTER...
Τα Ειδικά μας

Παντελόνι εργασίας DEXTER μαύρο γκρι σε μέγεθος M

Παντελόνι εργασίας DEXTER...
Τα Ειδικά μας

Παντελόνι εργασίας DEXTER μαύρο γκρι σε μέγεθος L

Παντελόνι εργασίας DEXTER...
SUPER ΤΙΜΗ

Παντελόνι εργασίας DEXTER μαύρο γκρι σε μέγεθος XL

Παντελόνι εργασίας DEXTER...
Τα Ειδικά μας

Παντελόνι εργασίας DEXTER μαύρο γκρι σε μέγεθος XXL

Παντελόνι εργασίας...

Παντελόνι εργασίας γκρι/πορτοκαλί L ERGOLINE

Παντελόνι εργασίας ανθρακί...

Παντελόνι εργασίας ανθρακί L ERGOLINE

Παντελόνι εργασίας χακί L...

Παντελόνι εργασίας χακί L ES STRETCH PYTHON

Παντελόνι εργασίας...

Παντελόνι εργασίας γκρι/πορτοκαλί M ERGOLINE

Παντελόνι εργασίας χακί XL...

Παντελόνι εργασίας χακί XL ES STRETCH PYTHON

Παντελόνι εργασίας ανθρακί...

Παντελόνι εργασίας ανθρακί XXL ERGOLINE

Παντελόνι εργασίας...

Παντελόνι εργασίας γκρι/πορτοκαλί XXL ERGOLINE

Παντελόνι εργασίας χακί XXL...

Παντελόνι εργασίας χακί XXL ES STRETCH PYTHON

Παντελόνι εργασίας χακί M...

Παντελόνι εργασίας χακί M ES STRETCH PYTHON

Παντελόνι εργασίας ανθρακί...

Παντελόνι εργασίας ανθρακί XL ERGOLINE

top