Μπουφάν εργασίας

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

Τα μπουφάν εργασίας είναι από τα πιο πρακτικά ρούχα εργασίας που μπορεί να χρησιμοποιεί ένας μάστορας ή ένας τεχνίτης κατά τους χειμερινούς μήνες. Προστατεύουν από το κρύο και τη βροχή και είναι απαραίτητο να βρίσκονται στη ντουλάπα κάθε επαγγελματία ώστε να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή τα χρειαστεί. Στη γκάμα μας εδώ στη LEROY MERLIN θα βρεις αμέτρητα μπουφάν εργασίας ώστε να καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό που θα σου λύσει τα χέρια κατά τη διάρκεια της δουλειάς σου!


Βρες μπουφάν εργασίας ψύχους ή και αδιάβροχα! 

Τα μπουφάν εργασίας που θα συναντήσεις στη γκάμα μας είναι κατάλληλα για να σε προστατέψουν από το ψύχος και τη βροχή. Γι΄αυτό και ανάμεσα στην ποικιλία μας θα βρεις μπουφάν εργασίας ψύχους, μπουφάν εργασίας αδιάβροχα ή και τα δύο μαζί! Αν ψάχνεις μπουφάν για κρύο έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος, γιατί εδώ διαθέτουμε ακόμη και μπουφάν εργασίας με ύφασμα fleece που θα σε κρατούν ζεστό όταν δουλεύεις υπό πολύ χαμηλές θερμοκρασίες! Τα πιο πρακτικά μπουφάν εργασίας θα τα βρεις στη LEROY MERLIN και αυτό γιατί εκτός από τα διαφορετικά υλικά κατασκευής που σε θωρακίζουν, έχουν εργονομικό σχεδιασμό με πολλές τσέπες για να τοποθετείς και να χρησιμοποιείς ξανά άμεσα τα εργαλεία σου την ώρα που εργάζεσαι! Ακόμη, στη γκάμα μας θα βρεις μέχρι και αμάνικα μπουφάν εργασίας για τους φθινοπωρινούς και τους ανοιξιάτικους μήνες! Τα μπουφάν εργασίας μας έρχονται σε ουδέτερα χρώματα του μαύρου, του μπλε, του γκρι, του καφέ και του χακί και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα της δουλείας σου!

Απόκτησε μπουφάν εργασίας σε εκπληκτικές τιμές! 

Τα μπουφάν εργασίας που θα βρεις στη LEROY MERLIN φέρουν άριστη ποιότητα κατασκευής όμως αυτό δεν ανεβάζει την τιμή τους στα ύψη! Έτσι, είτε κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά είτε στα φυσικά μας καταστήματα, θα συναντήσεις τις πιο συμφέρουσες τιμές για τα μπουφάν εργασίας μας! Θα σου προτίναμε λοιπόν να αποκτήσεις το νέο σου μπουφάν χωρίς δισταγμό, γιατί εδώ θα το κάνεις δικό σου σε τιμή που πραγματικά σε συμφέρει! Τέλος, αν κάνεις μια εγγραφή στο LEROY MERLIN club, τότε θα έχεις πρόσβαση σε ακόμη πιο προνομιακές τιμές, τόσο για τα μπουφάν εργασίας όσο και για όλα μας τα προϊόντα!

Ζακέτα αδιάβροχη μαύρο/γκρι...

Ζακέτα αδιάβροχη μαύρο/γκρι L DEWALT STORM

Ζακέτα αδιάβροχη μαύρο/γκρι...

Ζακέτα αδιάβροχη μαύρο/γκρι XL DEWALT STORM

Μπουφάν εργασίας Dexter...
Τα Ειδικά μας

Μπουφάν εργασίας Dexter μαύρο-γκρι σε μέγεθος M

Μπουφάν εργασίας Dexter...
Τα Ειδικά μας

Μπουφάν εργασίας Dexter μαύρο-γκρι σε μέγεθος L

Μπουφάν εργασίας Dexter...
Τα Ειδικά μας

Μπουφάν εργασίας Dexter μαύρο-γκρι σε μέγεθος XL

Μπουφάν εργασίας Dexter...
Τα Ειδικά μας

Μπουφάν εργασίας Dexter μαύρο-γκρι σε μέγεθος XXL

Μπουφάν εργασίας Dexter...
Τα Ειδικά μας

Μπουφάν εργασίας Dexter μαύρο-γκρι σε μέγεθος XXXL

Αμάνικο μπουφάν εργασίας...

Αμάνικο μπουφάν εργασίας KAPRIOL Thermic vest μαύρο - γκρι σε...

Αμάνικο μπουφάν εργασίας...

Αμάνικο μπουφάν εργασίας KAPRIOL Thermic vest μαύρο - γκρι σε...

top