Γάντια εργασίας

Τα γάντια εργασίας είναι ένα άκρως απαραίτητο αξεσουάρ για όλους τους μάστορες αλλά και για αυτούς που έχουν τα μαστορέματα ως χόμπυ. Τα γάντια εργασίας είναι πρακτικά γιατί σε προστατεύουν τόσο από το κρύο όσο και από ατυχήματα πάνω σε επικύνδινες εργασίες που μπορεί να βλάψουν την υγεία και τη σωματική σου ακαιραιότητα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό λοιπόν να φοράς γάντια εργασίας κάθε φορά που που διεκπαιραιώνεις τέτοιου είδους δουλείες. Στη LEROY MERLIN έχουμε συγκεντρώσει μια πολύ μεγάλη γκάμα από γάντια εργασίας προκειμένου όλοι οι μάστορες να μπορέσουν να αποκτήσουν αυτά που χρειάζονται.


Διάλεξε ισοθερμικά γάντια εργασίας ή και αδιάβροχα!

Τα γάντια εργασίας που έχουμε συμπεριλάβει στη γκάμα μας από ρούχα εργασίας είναι πρακτικά καθώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για πολλές διαφορετικές δουλειές! Βρες γάντια εργασίας για γενικές εργασίες, για εργασίες κοπής, για να κάνεις ηλεκτροσυγκόλληση, για κατασκευαστικές εργασίες αλλά και για μηχανολογικές εργασίες, ή για χειρισμό ηλεκτρικών εργαλείων ή ακόμη και για χημικές εργασίες! Στη LEROY MERLIN διαθέτουμε γάντια εργασίας νιτριλίου τα οποία μπορεί να έχουν είτε επικάλυψη latex, είτε PVC, είτε νάυλον και μπορούν να είναι ισοθερμικά γάντια εργασίας, ή αδιάβροχα ή και τα δύο μαζί! Επίσης μπορείς να διαλέξεις και ανάλογα με το είδος της χρήσης τους ή γάντια εργασίας συνεργείου, ή μιας χρήσης! Τέλος διαθέτουμε και πολλά διαφορετικά μεγέθη που είναι ικανά να καλύψουν κάθε παλάμη!


Απόκτησε τα καλύτερα γάντια εργασίας από τη LEROY MERLIN!

Στη LEROY MERLIN προμηθευόμαστε γάντια εργασίας BENMAN και DEXTER, που είναι κορυφαία brands της αγοράς, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα κατασκευής! Δεν σταματάμε όμως εκεί, καθώς πέρα από την καλύτερη ποιότητα σου προσφέρουμε και τις καλύτερες τιμές για τα γάντια εργασίας μας! Με τιμές που ξεκινούν από 1 και φτάνουν μέχρι και τα 15 ευρώ δεν χρειάζεται να σκεφτείς δεύτερη φορά για να αποκτήσεις τα γάντια που θα σε προστατεύουν στη δουλεία σου! Μην το σκέφτεσαι λοιπόν άλλο, πάρε τα νέα σου γάντια εργασίας σήμερα κιόλας!

Γάντια ANTICUT 9L...

Γάντια ANTICUT 9L TOUCHSCREEN DPG860L DEWALT

Γάντια δερμάτινα 9L PREMIUM...

Γάντια δερμάτινα 9L PREMIUM DPG41L DEWALT

Σετ 10τμχ γάντια...
Τα Ειδικά μας

Σετ 10τμχ γάντια ANTISCRATCH 9L DEXTER

Best Seller
Γάντια ANTISCRATCH 10XL...
Τα Ειδικά μας

Γάντια ANTISCRATCH 10XL PRECISION DEXTER

Γάντια ANTISCRATCH...
Τα Ειδικά μας

Γάντια ANTISCRATCH δερμάτινα 10XL DEXTER

Γάντια δερμάτινα ANTICOLD...
Τα Ειδικά μας

Γάντια δερμάτινα ANTICOLD 9L DEXTER

Γάντια νιτριλίου 9L DPG66L...

Γάντια νιτριλίου 9L DPG66L DEWALT

Γάντια WATER RESISTANT 9L...

Γάντια WATER RESISTANT 9L DPG35L DEWALT

Γάντια ANTICUT HI-VIS 9L...

Γάντια ANTICUT HI-VIS 9L DPG855L DEWALT

Γάντια 9L DPG215L...

Γάντια 9L DPG215L PERFORMANCE FULL DEWALT

Γάντια ANTISCRATCH RECYCLED...
Τα Ειδικά μας

Γάντια ANTISCRATCH RECYCLED 10XL DEXTER

Γάντια ANTISCRATCH RECYCLED...
Τα Ειδικά μας

Γάντια ANTISCRATCH RECYCLED 9L DEXTER

100τμχ γάντια νιτριλίου 9L...
Τα Ειδικά μας

100τμχ γάντια νιτριλίου 9L μπλε μιας χρήσης DEXTER

10τμχ γάντια νιτριλίου 9L...
Τα Ειδικά μας

10τμχ γάντια νιτριλίου 9L μπλε μιας χρήσης DEXTER

top