Φόρμες εργασίας

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

Οι φόρμες εργασίας χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους επαγγελματίες και αυτό γιατί προσφέρουν μεγάλη άνεση, ευκολία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια των εργασιών τους. Καθώς λοιπόν είναι σημαντικές για τη δουλεία κάθε μάστορα, οι πρακτικές φόρμες εργασίας δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη γκάμα μας! Στη LEROY MERLIN θα βρεις δεκάδες φόρμες εργασίας ώστε σίγουρα να μπορέσεις να εντοπίσεις και να αποκτήσεις ακριβώς αυτήν που ψάχνεις για να φέρεις εις πέρας τις δουλείες σου!


Διάλεξε μια φόρμα εργασίας μαύρη, τζιν ή από βαμβάκι! 

Στη LEROY MERLIN προνοούμε να συμπεριλαμβάνουμε στην γκάμα μας από ρούχα εργασίας όλα τα χρώματα και τα είδη που μπορεί να χρειάζεσαι! Εξερεύνησε την ποικιλία μας και ανακάλυψε φόρμες εργασίας από 100% βαμβάκι, ή πλαστικές ή φόρμες εργασίας τζιν. Μπορείς να βρεις ολόσωμες ή σε σχέδιο σαλοπέτας, με αντανακλαστικές ταινίες για περισσότερη ασφάλεια, ή και αδιάβροχες φόρμες εργασίας ή μίας χρήσης. Ακόμη διαθέτουμε φόρμες εργασίας με παντελόνι ή και μπουφάν για να είσαι πλήρως εξοπλισμένος! Όσον αφορά τα χρώματα, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε φόρμες εργασίας μαύρες, μπλε, πορτοκαλί, πράσινες, γκρι, λευκές και γαλάζιες, την απόχρωση που θεωρείς ότι είναι πιο κατάλληλη για τις εργασίες σου.


Απόκτησε φόρμες εργασίας σε ασυναγώνιστες τιμές στη LEROY MERLIN! 

Έλα σε ένα κατάστημα LEROY MERLIN ή επισκέψου το eshop μας και βρες τις φόρμες εργασίας που διαθέτουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Ξέρουμε πως μια φόρμα εργασίας είναι απαραίτητο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες και τους τεχνίτες γι’ αυτό και θέλουμε να μπορούν να της αποκτήσουν όλοι όσοι τις χρειάζονται! Γι’ αυτό και σε εμάς οι τιμές σε φόρμες εργασίας δεν ξεπερνούν τα 60 ευρώ! Μάλιστα, αν είσαι μέλος του LEROY MERLIN club τότε μπορείς να επωφεληθείς και από επιπλέον μειώσεις τιμών, όχι μόνο για τις φόρμες εργασίας αλλά και για όλα μας τα εργαλεία! Για φόρμες και ρούχα εργασίας λοιπόν, ο προορισμός είναι ένας και λέγεται LEROY MERLIN!

Σαλοπέτα εργασίας γκρι L...

Σαλοπέτα εργασίας γκρι L ERGOLINE

Σαλοπέτα εργασίας γκρι XL...

Σαλοπέτα εργασίας γκρι XL ERGOLINE

Σαλοπέτα εργασίας γκρι XXL...

Σαλοπέτα εργασίας γκρι XXL ERGOLINE

Σαλοπέτα εργασίας γκρι M...

Σαλοπέτα εργασίας γκρι M ERGOLINE

Φούτερ fleece L γκρι DEWALT...

Φούτερ fleece L γκρι DEWALT JONESBOROUGH

Φούτερ fleece XL γκρι...

Φούτερ fleece XL γκρι DEWALT JONESBOROUGH

Αδιάβροχη πράσινη φόρμα...
Τα Ειδικά μας

Αδιάβροχη πράσινη φόρμα εργασίας Dexter XL

Αδιάβροχη πράσινη φόρμα...
Τα Ειδικά μας

Αδιάβροχη πράσινη φόρμα εργασίας Dexter L

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος Μ
Τα Ειδικά μας

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος Μ

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος L
Τα Ειδικά μας

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος L

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος XXL
Τα Ειδικά μας

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος XXL

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος XL
Τα Ειδικά μας

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος XL

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος S
Τα Ειδικά μας

Σαλοπέτα DEXTER σε μέγεθος S

Φόρμα εργασίας μιας χρήσης...
Τα Ειδικά μας

Φόρμα εργασίας μιας χρήσης μπλε σε μέγεθος L

top