Ηλεκτροσυγκόλληση

Τα πάντα για την ηλεκτροσυγκόλληση και τα απαραίτητα αξεσουάρ της είναι στη LEROY MERLIN. Η ηλεκτροσυγκόλληση είναι η μέθοδος που σου επιτρέπει να κολλήσεις σταθερά και μόνιμα κομμάτια από σίδηρο, να συνδέσεις μεταλλικά τεμάχια ή να συμπληρώσεις μία κοιλότητα με επιπλέον υλικό και στη LEROY MERLIN φροντίζουμε να βρίσκεις πάντα όλα τα εργαλεία που θα σου «λύσουν» τα χέρια στις καθημερινές δουλειές σου! 

Για  κάθε κατασκευή ή εργασία, είτε σε αφορά η ηλεκτροσυγκόλληση για αρχάριους, είτε είσαι έμπειρος τεχνίτης, είτε ασχολείσαι τακτικά με τις τεχνικές εργασίες του σπιτιού ή του εξοχικού σου από μεράκι, έχεις μία τεράστια γκάμα από συσκευές για ηλεκτροσυγκόλληση inverter, ηλεκτροσυγκόλληση mig, ηλεκτροσυγκόλληση tig αλλά και όλα τα εξαρτήματα ηλεκτροσυγκόλλησης που θα χρειαστείς για να εκτελέσεις και τις πιο απαιτητικές δουλειές σου άμεσα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. 

Πιο συγκεκριμένα, στη LEROY MERLIN θα βρεις ηλεκτροσυγκόλληση σύρματος, inverter ή μη, μαζί με τα απαραίτητα αξεσουάρ της όπως είναι η προστατευτική μάσκα, το σύρμα, τα σωληνάκια επαφής, τα μπεκ, τα ηλεκτρόδια, το σπρέι καθαρισμού, τα σφυριά, οι τσιμπίδες, τα σώματα γείωσης και πολλά πολλά ακόμη.

Τα πάντα για την ηλεκτροσυγκόλληση στη LEROY MERLIN

Στη LEROY MERLIN στοχεύουμε στο να παρέχουμε προϊόντα καλύτερης ποιότητας στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται χρόνια ή αναζητούν εργαλεία για να καλύψουν εξατομικευμένες ανάγκες, ώστε να ανταποκριθούν σε όλους τους διαφορετικούς τύπους ηλεκτροκόλλησης! Ανάμεσα στα εργαλεία που διαθέτουμε θα βρεις ό,τι κι αν χρειάζεσαι για την ηλεκτροσυγκόλληση, από τις καλύτερες μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά όπως BULLE, ARGON, KRAUSMANN, ARCMAX, IMPERIA, EINHELL, MIG MAG, TELWIN, HYUNDAI, MMA, κ.α. και μπορείς να διαλέξεις για συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, ελασμάτων, χάλυβα και ανάλογα με τη δυναμική ισχύος και την τάση ρεύματος που χρειάζεσαι!

Απόκτησε αυτό ακριβώς που ψάχνεις για την ηλεκτροσυγκόλληση, σε εξαιρετική τιμή, μόνο εδώ, στη LEROY MERLIN! Είτε είσαι επαγγελματίας, είτε είσαι αρχάριος είμαστε εδώ για σένα με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη ηλεκτροσυγκόλλησης που θα συναντήσεις στην αγορά!

Ανακάλυψε τα καλύτερα μηχανήματα για ηλεκτροσυγκόλληση inverter που σου «λύνουν» τα χέρια

Θέλεις ένα μηχάνημα για ηλεκτροκόλληση inverter που να σου εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις, να έχει σίγουρα αντοχή στον χρόνο και να προσφέρει με ακρίβεια το προσεκτικό αποτέλεσμα που απαιτεί κάθε σου εργασία. Η καλύτερη ηλεκτροκόλληση inverter λοιπόν ξεκινάει από την επιλογή του εργαλείου που μπορεί να ανταποκριθεί 100% στις ανάγκες σου από ελαφριές συγκολλήσεις ή πιο «βαριές» δουλειές. Είτε πρόκειται για ηλεκτροκόλληση inverter σύρματος, είτε για ηλεκτροκολληση inverter για γεννήτρια, είτε στοχεύεις σε χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, εμείς φροντίζουμε να έχεις πάντα δυνατότητα επιλογής! Στη  LEROY MERLIN η ηλεκτροκόλληση inverter γίνεται επαγγελματική υπόθεση γιατί ξέρουμε ότι κάθε επισκευή, συντήρηση η εγκατάσταση περνάει απ’ τα χέρια σου!

Βρες τα πάντα για την ηλεκτροκόλληση mig σύρματος και κάνε εύκολη τη δουλειά σου!

Αυτή η μέθοδος είναι από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές πρακτικές εφαρμογής ηλεκτροκολλήσεων και ξέρουμε πόσο χρήσιμο είναι για σένα που είσαι επαγγελματίας μάστορας να προμηθευτείς ένα αξιόπιστο εργαλείο που να υλοποιεί με ακρίβεια και ασφάλεια κάθε κατασκευαστική εργασία!

Η συγκόλληση με αέριο και σύρμα MIG είναι ιδανική τεχνική για τους επαγγελματίες του χώρου, ειδικά όταν χρειάζεται κόλληση λεπτών μετάλλων. Συγκεκριμένα, η ηλεκτροκόλληση με αυτή τη μέθοδο γίνεται με κουλούρα από σύρμα και φιάλη αερίου όπου το σύρμα τροφοδοτείται στο πιστόλι, γίνεται τόξο και λιώνει ώστε να πετύχει συγκόλληση ακριβείας! Η γρήγορη συγκόλληση που πραγματοποιείται, η απουσία κρούστας και η τέλεια εφαρμογή της σε λεπτά μέταλλα, κάνουν την ηλεκτροσυγκόλληση με αέριο να ξεχωρίζει με τα πλεονεκτήματα που φέρνει στην καθημερινότητά σου.

Η ηλεκτροσυγκόλληση tig, η κορυφαία μέθοδος βρίσκει τον «σύμμαχό» της!

Αυτή είναι σίγουρα μία μέθοδος συγκόλλησης που θέλει να είσαι έμπειρος συγκολλητής και εσύ με τη σειρά σου θέλεις ένα «έμπειρο» εργαλείο! Μπορεί η συγκεκριμένη ηλεκτροκόλληση να έχει πιο απαιτητική εφαρμογή αλλά είναι ταυτόχρονα η πιο ευέλικτη μέθοδος όταν θέλεις να συγκολλήσεις διάφορα μέταλλα μεταξύ τους! Συνήθως αξιοποιείται σε κρίσιμες αρθρώσεις συγκόλλησης όπως σε αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα όπου χρειάζεται λεπτομέρεια σε μικρο-συγκολλήσεις και ενδείκνυται για αργή συγκόλληση χωρίς πιτσιλιές. Γι’ αυτό στη LEROY MERLIN παρέχουμε τα πιο ανθεκτικά και εξειδικευμένα μηχανήματα που χρειάζεσαι για να φέρεις στη δουλειά σου υψηλότερη ποιότητα, ευκολία και σίγουρα ασφάλεια!

Εδώ βρεις και όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό σε εξαρτήματα ηλεκτροσυγκόλλησης, 2 σε 1!

Εκτός από τα εργαλεία που έχουμε στην γκάμα των προϊόντων μας, παρέχουμε και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτροσυγκόλλησης για να μπορείς να κάνεις πάντα άμεσα, εύκολα, δοκιμασμένα και λειτουργικά τη δουλειά σου! Μεταξύ άλλων θα βρεις γυαλιά ηλεκτροκόλλησης προσώπου, προστατευτικά γυαλιά, μαγνητικές ταινίες συγκόλλησης, μαγνητικό σώμα γείωσης, σύρμα ηλεκτροσυγκόλλησης, ηλεκτρόδια, σπρέι καθαρισμού, σώματα γείωσης, τσιμπίδες ηλεκτροκόλλησης, μάσκα ηλεκτροκόλλησης για να έχεις την απόλυτη προστασία! Στη LEROY MERLIN, τον νο1 προορισμό σε εργαλεία μπορείς να βρεις όλα όσα ψάχνεις με μία μόνο επίσκεψη στο eshop ή στο κοντινότερο κατάστημα κοντά σου!

Βρες εργαλεία ηλεκτροσυγκόλλησης MIG MAG, BULLE, STAYER, ARGON, KRAUSMANN και πολλά ακόμη για απόλυτη αξιοπιστία!

Ανάμεσα στην ποικιλία των προϊόντων μας θα βρεις γνωστά brands εργαλείων καθώς στόχος μας πάντα είναι να εξασφαλίσουμε για σένα και τη δουλειά σου δοκιμασμένη ποιότητα! Με μία γρήγορη αναζήτηση θα συναντήσεις STAYER, IMPERIA, MIG MAG, MMA, ARGON, ARCMAX, EINHELL, HYUNDAI, BULLE, KRAUSMANN, TELWIN και όλες τις κορυφαίες μάρκες για να επιλέξεις αυτές που εμπιστεύεσαι ή σου έχουν συστήσει εγγυημένα! Επισης θα ανακαλύψεις και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτροσυγκόλλησης που χρειάζεσαι!

Βρες πρώτος τις καλύτερες προσφορές σε εργαλεία ηλεκτροσυγκόλλησης!

Σαν επαγγελματίας του χώρου, τεχνίτης, μάστορας, κατασκευαστής ή αν «πιάνουν» τα χέρια σου, θέλεις να έχεις τα πιο δυνατά εργαλεία ηλεκτροκόλλησης στην αγορά! Γι’ αυτό μπορείς πάντα να βλέπεις τις προσφορές σε εργαλεία που ανανεώνουμε διαρκώς, για να απαντήσουμε στις ανάγκες όλων των πελατών μας και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν αυτά που χρειάζονται, χωρίς οικονομικούς περιορισμούς!

Για ευέλικτες λύσεις σε εργαλεία ηλεκτροσυγκόλλησης ένας είναι ο προορισμός LEROY MERLIN!

Σε περιμένουμε σε ένα κατάστημά μας LEROY MERLIN σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Λάρισα ή στο eshop μας για να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα εργαλεία ηλεκτροσυγκόλλησης για τη δουλειά σου ή την εργαλειοθήκη σου! Επιπλέον, επειδή για εμάς είναι σημαντικό να εγγυόμαστε διευκολύνσεις σε πολυετείς συνεργάτες μας αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου όπως τεχνίτες, κατασκευαστές, οικοδόμους κ.ά. προσφέρουμε ειδικές παροχές και διευκολύνσεις σε πληρωμές! Η LEROY MERLIN είναι η πρώτη λύση που θα σου έρθει στο μυαλό, όταν χρειάζεσαι καλό εξοπλισμό!

Ηλεκτροκόλληση inverter...
SUPER ΤΙΜΗ

Ηλεκτροκόλληση inverter 140A HELIX POWER UNIQUE MINI

Ηλεκτροκόλληση Inverter...

Ηλεκτροκόλληση Inverter 150A HELIX SUPER MINI PLUS

Best Seller
Ηλεκτροκόλληση Inverter...

Ηλεκτροκόλληση Inverter 140A HELIX SUPER MINI

Ηλεκτρονική μάσκα σκίασης...

Ηλεκτρονική μάσκα σκίασης STAYER AS1D

Ηλεκτρονική μάσκα...

Ηλεκτρονική μάσκα ηλεκτροκόλλησης YATO YT-73925

Μαγνητική γωνία συγκόλλησης...

Μαγνητική γωνία συγκόλλησης 155mm YATO YT-0864

Ηλεκτροκόλληση Inverter...

Ηλεκτροκόλληση Inverter 120Α HELIX HOBBY T120A

Ηλεκτροκόλληση Inverter...

Ηλεκτροκόλληση Inverter 200A HELIX MINI-200FIT

Ηλεκτροκόλληση 160A STAYER...

Ηλεκτροκόλληση 160A STAYER CITYWORK

ΕΥΚΑΙΡΙΑ
149 €
Σφυρί ματσακόνι 300gr DEXTER
Τα Ειδικά μας

Σφυρί ματσακόνι 300gr DEXTER

Plasma κοπής μετάλλων...

Plasma κοπής μετάλλων inverter HELIX POWER CUT-50PI 50A

Ηλεκτρόδια ηλεκτροκόλλησης...

Ηλεκτρόδια ηλεκτροκόλλησης Φ3.2mm ATLAS E308L

Τσιμπίδα ηλεκτροκόλλησης 300Α

Τσιμπίδα ηλεκτροκόλλησης 300Α

Ηλεκτρόδια 2mm 3.5Kg...

Ηλεκτρόδια 2mm 3.5Kg OERLIKON FINCORD-M

top