Πιστόλια Βαφής

Μάρκα

Ισχύς

Ταχύτητα ψεκασμού

Χωρητικότητα δοχείου

Τιμή

Τιμή

Δεν χρειάζεται να είσαι αποκλειστικά ελαιοχρωματιστής για να ψάχνεις ηλεκτρικά πιστόλια βαφής! Πολλοί είναι οι μάστορες και οι επαγγελματίες που θα χρειαστεί να χρωματίσουν επιφάνειες και γι’ αυτό τα πιστόλια βαφής δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πλούσια γκάμα που έχουμε συγκεντρώσει εδώ στη LEROY MERLIN! Για γρήγορο και ομοιόμορφο βάψιμο κάθε επιφάνειας, όπως τοίχος, μέταλλο ή ξύλο, με χρώματα και βερνίκια νερού ή διαλυτικού, χρησιμοποίησε ένα ηλεκτρικό πιστόλι βαφής, δίνοντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε εργασία σου! 


Ηλεκτρικά πιστόλια βαφής με προέκταση, επαγγελματικά και πολλά ακόμη! 

Εξερεύνησε την ποικιλία μας και βρες ηλεκτρικά πιστόλια βαφής με προέκταση, με δοχείο, πιστόλια βαφής αέρος επαγγελματικά και πολλά ακόμη σε μεγάλο στοκ! Σε εμάς θα βρεις πιστόλια βαφής με ισχύ από 65 έως 600 Watt, με χωρητικότητα δοχείου από 600ml έως 1200ml και με ταχύτητα ψεκασμού από 100 g/min  έως 700 g/min! Η εργονομική κατασκευή τους κάνει άνετη τη χρήση τους, διευκολύνοντας τη διαδικασία βαφής. Extra tip: για συνεχίσει το πιστόλι βαφής να σου προσφέρει άψογο αποτέλεσμα για πολλά χρόνια, μην ξεχνάς να πλένεις σχολαστικά τα εξαρτήματα, μετά από κάθε χρήση!

Τι πιστόλι βαφής να πάρω; Μα φυσικά αυτό με τις καλύτερες κριτικές!

Δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέσαι “τι πιστόλι βαφής να πάρω”... στη LEROY MERLIN έχουμε προμηθευτεί για εσένα πιστόλια βαφής από τα καλύτερα brands της αγοράς: διάλεξε ανάμεσα σε μάρκες όπως BLACK & DECKER, BOSCH, DEXTER και WAGNER το ηλεκτρικό πιστόλι βαφής με τις καλύτερες κριτικές και κάνε τις εργασίες σου με ασφάλεια, εύκολα και αποτελεσματικά! Αν ψάχνεις λοιπόν ένα πιστόλι βαφής επαγγελματικό, έλα σε ένα από τα καταστήματα LEROY MERLIN σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Λάρισα, ή μπες στο eshop μας και βρες όλα μας τα πιστόλια βαφής που είναι κατάλληλα για επαγγελματίες! Όπως όλα μας τα εργαλεία και τα ηλεκτρικά εργαλεία, έτσι και τα πιστόλια βαφής θα τα βρεις σε καταπληκτικές τιμές! Μάλιστα, stay tuned και στις προσφορές σε εργαλεία που τρέχουμε όλο το χρόνο και σίγουρα θα βρεις ακόμη πιο συμφέρουσες τιμές και στα πιστόλια βαφής μας ώστε να μην απουσιάζουν από την εργαλειοθήκη σου!

Best Seller
Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής...
Τα Ειδικά μας

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής 600W DEXTER με δοχείο 0.9L

Μπεκ 515 πλαστικό-ακρυλικό...

Μπεκ 515 πλαστικό-ακρυλικό χρώμα 150 Pro HEA AIRLESS WAGNER

Ανταλλακτικά φίλτρα...

Ανταλλακτικά φίλτρα ψεκασμού 2τμχ XS-S WAGNER

Ανταλλακτικά φίλτρα...

Ανταλλακτικά φίλτρα ψεκασμού 2τμχ L-XXL WAGNER

Μπεκ 311 χαμηλού ιξώδους...

Μπεκ 311 χαμηλού ιξώδους HEA AIRLESS WAGNER

Μπεκ 517 υψηλού ιξώδους 350...

Μπεκ 517 υψηλού ιξώδους 350 Pro HEA AIRLESS WAGNER

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής...

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής WAGNER Control 150 M Airless 5.5L

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής...

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής Wagner Control Pro 350M Airless

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής...
Τα Ειδικά μας

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής 400W DEXTER με δοχείο 0.9L

Ανταλλακτικό δοχείο βαφής...

Ανταλλακτικό δοχείο βαφής 0.8L WAGNER

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής...

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής 410W BOSCH PFS100 με δοχείο 0.8L

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής 65W...

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής 65W WAGNER με δοχείο 0.8L

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής...

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής 400W BLACK&DECKER HVLP200 1.2L

top