Κολλητήρια

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

Ανάμεσα στα ηλεκτρικά εργαλεία μας, φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κολλητήρια! Είτε προορίζονται για επαγγελματική, είτε για ερασιτεχνική χρήση, μπορείς να βρεις στη LEROY MERLIN και να αποκτήσεις τα δικά σου ηλεκτρικά κολλητήρια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς για να κολλήσεις κυκλώματα ή οτιδήποτε άλλο θέλεις άμεσα, πρακτικά και χωρίς κόπο! 
Κάθε κολλητήρι ουσιαστικά αποτελείται από αντιστάσεις οι οποίες ζεσταίνονται όταν τις διαπερνά ρεύμα και έτσι μπορούν να λιώσουν μαλακά μέταλλα και να σου λύσουν τα χέρια! Οπότε τώρα μπορείς εσύ να γίνεις ο ειδικός του σπιτιού ή της δουλειάς και να ρυθμίζεις όπως επιθυμείς τις καθημερινές σου εργασίες! Στη LEROY MERLIN θέλουμε να έχεις πάντα τα κολλητήρια που χρειάζεσαι, για να μη κολλάς εσύ πουθενά στις δουλειές ή τα χόμπυ σου, αλλά αντιθέτως να τα ολοκληρώνεις όλα με ασφάλεια και ευελιξία!

Βρες τα καλύτερα κολλητήρια που θα κάνουν τη δουλειά σου, για να μη κολλάς εσύ πουθενά!

Η γκάμα μας από ηλεκτρικά κολλητήρια είναι εδώ για να «απαντήσει» σε κάθε σου ανάγκη και μπορείς τώρα να εντοπίσεις τα κολλητήρια που σε εξυπηρετούν με βάση την εργασία που θέλεις να ολοκληρώσεις! Συγκεκριμένα ανάμεσα στα προϊόντα μας θα βρεις ηλεκτρικά κολλητήρια για κάθε συγκόλληση, κασσιτεροκόλλησης, DIY εργασίες, θερμή κοπή, κόλληση, κολλητήρια ισχύος στα watt που χρειάζεσαι, είτε ακόμα και να χαράξεις το δικό σου μοτίβο σε υλικό ξύλου, φελλού ή δέρματος! Μια γκάμα με ειδικά κολλητήρια ηλεκτρικά αποκλειστικά από τη LEROY MERLIN που εκτός της αυτονομίας που σου δίνουν, έχουν και εξαιρετικό εργονομικό σχεδιασμό για να εξασφαλίσουν ασφαλές και ακριβές αποτέλεσμα, ώστε να μη σε κουράζουν στη χρήση τους και να έχεις ευελιξία κινήσεων!

Τα καλύτερα «δοκιμασμένα» brands σε κολλητήρια για απόλυτη αξιοπιστία!

Ξέρουμε τα πιο γνωστά brands εργαλείων και ξέρουμε ποια προτιμάει η αγορά και ποιες κορυφαίες μάρκες ξεχωρίζουν λόγω αξιοπιστίας, ανθεκτικότητας, χρηστικότητας και κυρίως ασφάλειας. Γι’ αυτό και εμείς στη LEROY MERLIN προμηθευόμαστε κολλητήρια σε μάρκες όπως DEXTER και KEMPER που έρχονται με καινοτομίες, υψηλές προδιαγραφές και τα έχουμε δοκιμάσει πρώτοι για να ξέρουμε πως θα διασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε!

Κολλητήρια σε καταπληκτικές προσφορές μόνο από LEROY MERLIN!

Στη LEROY MERLIN εκτός από τεράστια ποικιλία ηλεκτρικών εργαλείων, θέλουμε να έχουμε και ποικιλία και ευελιξία στις τιμές μας και να προσφέρουμε πάντα τις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς! Συντονίσου στις προσφορές των εργαλείων  που συνεχών ανανεώνουμε στα το eshop μας και πάρε τα κολλητήρια που χρειάζεσαι με την πρώτη ευκαιρία! Φυσικά, μπορείς να γίνεις σήμερα μέλος στο και στο LEROY MERLIN club ώστε να έχεις ακόμα καλύτερες τιμές τόσο για τα ηλεκτρικά κολλητήρια εργασίας όσο και όλα τα υπόλοιπα εργαλεία μας!

Κολλητήρι DEXTER με ισχύ 100 W
Τα Ειδικά μας

Κολλητήρι DEXTER με ισχύ 100 W

Ηλεκτρικό κολλητήρι...

Ηλεκτρικό κολλητήρι πυρογράφος 30W KEMPER με 6 μύτες και βάση

Κολλητήρι DEXTER με ισχύ 25 W
Τα Ειδικά μας

Κολλητήρι DEXTER με ισχύ 25 W

top