Ηλεκτρικά Κατσαβίδια

Μάρκα

Τρόπος τροφοδοσίας

Τάση

Χωρητικότητα μπαταρίας

Τιμή

Τιμή

Τα κατσαβίδια μπαταρίας είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για όλες τις καθημερινές εργασίες που θέλεις να κάνεις! Ένα κατσαβίδι χωρίς καλώδιο είναι σίγουρα πολύ βολικό τόσο για επαγγελματική χρήση, όσο και στην καθημερινή ζωή καθώς δεν χρειάζεται μετρητές καλωδίων και μπορείς να το μεταφέρεις παντού! Τα κατσαβίδια μπαταρίας είναι ένα πραγματικά αυτόνομο μηχάνημα που σου δίνει απόλυτη ελευθερία  κινήσεων κάθε στιγμή! 

Στη LEROY MERLIN ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις πάντα στην εργαλειοθήκη σου συσκευές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις άμεσα, αποτελεσματικά και κυρίως με ασφάλεια τη δουλειά σου! Γι’ αυτό και ανάμεσα στα εργαλεία μπαταρίας μας, διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα με κατσαβίδια μπαταρίας που λειτουργούν με αυτόνομο τροφοδοτικό μπαταρίας για να είναι πάντα μαζί σου και να χαρίζουν αυτονομία στις εργασίες σου!

Τα brands που εμπιστεύεσαι στα κατσαβίδια μπαταρίας εδώ και χρόνια!

Με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα LEROY MERLIN ή στο eshop μας θα βρεις κατσαβίδια μπαταρίας στις καλύτερες μάρκες της αγοράς που έχουν «αποδείξει» την αξιοπιστία τους ανάμεσα στους επαγγελματίες του χώρου και θα γίνουν το πιο πρακτικό εργαλείο για τη δουλειά σου! Ανακάλυψε προϊόντα από κατασκευαστές BLACK & DECKER, BOSCH, DEXTER, DEWALTMETABOBOSCH BLUE, EINHELL, MAKITA, PRACTYL, STANLEY για να διαλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου και με βάση την τάση και τη χωρητικότητα της μπαταρίας που σε εξυπηρετεί!

Κατσαβίδια μπαταρίας που κάνουν πραγματικά αυτόνομη κάθε εργασία σου!

Τα κατσαβίδια μπαταρίας είναι ιδανικά για κάθε εργασία συναρμολόγησης, αποσυναρμολόγησης ή κάθε απλή εργασία βιδώματος, η οποία θέλεις να γίνει με ταχύτητα και ασφάλεια. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό με μαλακή λαβή για να είναι εύκολα και άνετα στη χρήση, χαρακτηριστικό που τα μετατρέπει σε κατσαβίδια ακριβείας! 

Δεν είναι τυχαίο ότι καλύπτουν κάθε ανάγκη είτε σαν «τα κατσαβίδια του ηλεκτρολόγου» που προορίζονται για έμπειρους τεχνίτες, είτε σαν το απαραίτητο εργαλείο για κάθε οικιακή εργασία, μετακόμιση, ανακαίνιση ή χειρωνακτικό χόμπι που θέλεις εύκολα και γρήγορα να βασιστείς στα δικά σου χέρια και ένα αξιόπιστο κατσαβίδι μπαταρίας είτε για να ξεβιδώσεις βίδες, μπουλόνια κτλ. είτε για να ανοίξεις τρύπες σε διάφορα υλικά! Είναι ισχυρά εργαλεία που έχουν ροπή στο βίδωμα και έχουν άνετη λαβή για προσθέσουν ισορροπία και έλεγχο σε κάθε σου κίνηση, δίνοντας στις χειροκίνητες εργασίες μια ευκολία που θα σε εντυπωσιάσει!

Ανακάλυψε κατσαβίδια μπαταρίας με επαναφορτιζόμενη μπαταρία!

Τώρα έχεις πλήρη έλεγχο στο κατσαβίδι μπαταρίας που επιλέγεις ακόμα και στις πιο επίμονες και απαιτητικές συνθήκες! Μπορείς διαλέξεις ανάμεσα στα επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια την χωρητικότητα της μπαταρίας που υπολογίζεις ότι χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση, είτε πρόκειται για μικρές επισκευές, συναρμολόγηση επίπλων και ότι άλλο χρειάζεται να κάνεις χειροκίνητα, εξοικονομώντας χρόνο! Στην πλειονότητά τους, ενσωματώνουν ελαφριές μπαταρίες που φορτίζουν πολύ γρήγορα, δίνοντας ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα στα κατσαβίδια μπαταρίας!

Κατσαβίδια μπαταρίας που κάνουν όλες τις «δύσκολες» δουλειές!

Ανάμεσα στα εργαλεία μας θα βρεις μία τεράστια ποικιλία ηλεκτρικών εργαλείων και ανάμεσά τους ξεχωρίζουν κατσαβίδια μπαταρίας που υπόσχονται να εκτελέσουν κάθε τεχνική εργασία με εντυπωσιακή ταχύτητα και ευκολία. Είναι ειδικά κατσαβίδια για άνοιγμα τρύπας σε υλικά όπως ξύλο, μέταλλο, μπετόν, γυψοσανίδα και άλλα υλικά και βιδώνουν ή ξεβιδώνουν και οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι! 

Οι πιο συμφέρουσες τιμές σε κατσαβίδια μπαταρίας στη LEROY MERLIN

Στη LEROY MERLIN ξέρουμε ότι τα κατσαβίδια χειρός είναι ένα πολύ σημαντικό ζητούμενο για ερασιτεχνική ή επαγγελματική χρήση! Γι’ αυτό φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, για να έχεις στην εργαλειοθήκη σου και ηλεκτρικά κατσαβίδια και ανανεώνουμε τη λίστα με τα προϊόντα μας στις προσφορές των εργαλείων  , για να κάνεις την επόμενη αγορά σου ακόμα πιο οικονομικά! Επίσης, αν γίνεις μέλος του LEROY MERLIN club θα απολαύσεις ειδικές τιμές και διευκολύνσεις σε κάθε επόμενη αγορά σου!

Κατσαβίδι μπαταρίας 3.6V...

Κατσαβίδι μπαταρίας 3.6V BLACK&DECKER BCRTA01-XJ

Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας...
Τα Ειδικά μας

Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας SOLO 20V DEXTER UP20

Κατσαβίδι μπαταρίας 3.6V...

Κατσαβίδι μπαταρίας 3.6V BLACK&DECKER BDCSFL20C-QW

Μπουλονόκλειδο μπαταρίας...
Τα Ειδικά μας

Μπουλονόκλειδο μπαταρίας SOLO 20V DEXTER UP20

Κατσαβίδι μπαταρίας 3.6V...
Τα Ειδικά μας

Κατσαβίδι μπαταρίας 3.6V DEXTER

Best Seller
ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 3.6V PRACT
Τα Ειδικά μας

ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 3.6V PRACT

Κατσαβίδι γυψοσανίδας...

Κατσαβίδι γυψοσανίδας μπαταρίας 18V SOLO BRUSHLESS DEWALT DCF620NT-XJ

Κατσαβίδι γυψοσανιδας...

Κατσαβίδι γυψοσανιδας μπαταρίας 18V SOLO BOSCH PROFESSIONAL...

Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας...

Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας SOLO 18V DEWALT DCF887NT-XJ Brushless

Μπουλονόκλειδο μπαταρίας...

Μπουλονόκλειδο μπαταρίας SOLO 18V BOSCH PROFESSIONAL GDX 18V-210C

Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας...

Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας 18V 2x3Ah MAKITA DTD156RFJ

Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας...

Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας 18V Brushless MAKITA DTD153ZJ SOLO

Μπουλονόκλειδο μπαταρίας...

Μπουλονόκλειδο μπαταρίας 18V Brushless MAKITA DTW1002ZJ SOLO

Μπουλονόκλειδο μπαταρίας...

Μπουλονόκλειδο μπαταρίας 18V SOLO MAKITA DTW181ZJ Brushless

Κατσαβίδι γυψοσανίδας...

Κατσαβίδι γυψοσανίδας μπαταρίας 18V Brushless ΜΑΚΙΤΑ DFS452ZJ

top