Πάγκοι Εργασίας

Ύψος εργασίας

Τιμή

Τιμή

Βρες μεγάλη ποικιλία από πάγκους εργασίας σε καταπλητικές τιμές, μόνο στη LEROY MERLIN. Διάλεξε ανάμεσα σε δεκάδες πάγκους εργασίας και κάνε αποτελεσματικά τις επισκευές και τις εργασίες που θέλεις. Οι πάγκοι εργασίας που θα βρεις σε εμάς είναι κατάλληλοι για τον τεχνίτη ή τον ερασιτέχνη μάστορα και ταιριάζουν σε κάθε εργαστήριο! 


Πρακτικοί πάγκοι εργασίας συνεργείου, ξύλινοι ή βαρέους τύπου είναι στη LEROY MERLIN!

Για οικιακό ή επαγγελματικό εργαστήριο ή για συνεργείο, οι πάγκοι εργασία που διαθέτουμε σου προσφέρουν σταθερότητα και αντοχή στο βάρος και την καταπόνηση. Οι πάγκοι εργασίας μας προσφέρουν λειτουργικότητα και ευελιξία στην προσαρμογή και στερέωση εργαλείων και εξαρτημάτων (μέγγενη, σφιγκτήρες κ.λπ.), για άνεση και ασφάλεια σε όποια εργασία εκτελείς, όπως κοπή, πλάνισμα, τρύπημα, βίδωμα, τρόχισμα κ.λπ.. Καθώς είναι πτυσσόμενοι, μεταφέρονται εύκολα και αποθηκεύονται, μετά τη χρήση τους, εξοικονομώντας χώρο. Βρες πάγους εργασίας ξύλινους και βαρέους τύπου ώστε να μπορείς να φέρεις εις πέρας όλες σου τις εργασίες!


Πάγκοι εργασίας σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές! 

Δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να ψάξεις για μεταχειρισμένους πάγκους εργασίας… στη LEROY MERLIN θα βρεις πάγκους σε τιμές που πραγματικά σε συμφέρουν! Αν κάνεις κιόλας μια εγγραφή στο LEROY MERLIN club τότε μπορείς να αποκτήσεις πάγκους εργασίας αλλά και όλα τα εργαλεία μας σε ακόμη πιο προνομιακές τιμές!

Αναδιπλούμενος πάγκος...

Αναδιπλούμενος πάγκος εργασίας 50Kg EINHELL WB 50

Πτυσσόμενος πάγκος εργασίας...

Πτυσσόμενος πάγκος εργασίας WOLFCRAFT Master 200

top