Εργαλεία Χειρός

Στην τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε στη LEROY MERLIN από εργαλεία χειρός, θα βρεις αμέτρητες επιλογές που δεν θα σε απογοητεύσουν. Συγκεκριμένα στη γκάμα μας θα ανακαλύψεις όλα τα μικρά και μεγάλα εργαλεία χειρός τα οποία δεν χρειάζονται ρεύμα για να λειτουργήσουν, παρά μόνο την κίνηση του χεριού σου! Είτε λοιπόν είσαι μάστορας είτε απλά θέλεις να συμπληρώσεις την εργαλειοθήκη σου με τα απαραίτητα εργαλεία χειρός για ένα σπίτι, τότε έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος, γιατί εδώ θα βρεις τα πάντα!


Βρες όλα τα πριόνια, τα καρφωτικά και όλα τα άλλα εργαλεία χειρός που ψάχνεις!

Ανάμεσα στα εργαλεία χειρός μας θα βρεις κατσαβίδια και μύτες κατσαβιδιών,  πριόνια μαζί με τα εξαρτήματά τους, καρυδάκια & καστάνιες τόσο ξεχωριστά όσο και σε σετ, γαλλικά κλειδιά, σφικτήρες, κοπίδια , πλάνες και ξύστρες τζαμιών, πένσες, κόφτες και τανάλιες, ράσπες & λίμες σιδήρου, καρφωτικά χειρός, ποντουζιέρες, σφυριά, βαριοπούλες & ματσόλες, κόφτες πλακιδίων και πριτσιναδόρους.

Ακόμη, επειδή θέλουμε να σου προσφέρουμε εργαλεία χειρός που καλύπτουν όλων των ειδών της εργασίες, στη LEROY MERLIN διαθέτουμε και εργαλεία γυψοσανίδας, εργαλεία οικοδομής και εργαλεία για πλακάδες όπως είναι οι κόφτες πλακιδίων! Διάλεξε λοιπόν ανάμεσα στην τεράστια γκάμα μας, τα εργαλεία χειρός που θα σε εξυπηρετήσουν καλύτερα για τις εργασίες σου!

Ανακάλυψε σετ εργαλείων χειρός για να κάνεις μαζικά τις αγορές σου!

Ναι, σωστά διάβασες, στη LEROY MERLIN διαθέτουμε και σετ εργαλεία χειρός τα οποία διαθέτουν πολλά διαφορετικά τεμάχια ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις συγκεντρωτικά τα εργαλεία χειρός που χρειάζεσαι. Έτσι, εδώ θα βρεις περισσότερα από 100 διαφορετικά σετ εργαλείων χειρός, είτε του ίδιου είδους σε διαφορετικές διαστάσεις, όπως σετ καρυδάκια ή σετ κατσαβίδια, είτε σετ διαφορετικών ειδών εργαλείων χειρός, ώστε να μπορέσεις να εντοπίσεις και στη συνέχεια να αποκτήσεις, όλα τα είδη και όλα τα μεγέθη που ψάχνεις μονομιάς!

Σε τι δουλειές μπορεί να χρειαστώ τα εργαλεία χειρός;

Τα εργαλεία χειρός μπορεί να φανούν εξαιρετικά χρήσιμα για πολλαπλές τεχνικές εργασίες, είτε αφορά επαγγελματικές δουλειές, είτε αφορά ερασιτεχνικά μαστορέματα και χόμπι! Τα σφυριά είναι πολύ σημαντικά εργαλεία χειρός σε κάθε νοικοκυριό αλλά και στη φαρέτρα του επαγγελματία καθώς με το σφυρί ξεκινούν όλες οι εργασίες που θέλουν τοποθέτηση βίδας. Οι πένσες είναι επίσης χρήσιμες όταν θέλεις να αυξήσεις πίεση πιασίματος και μόχλευσης και ανάμεσά τους ξεχωρίζει η πένσα του υδραυλικού, η κλασική 180 χιλιοστών και το μυτοτσίμπιδο που φτάνει έως τις πιο δύσκολες γωνίες και ρωγμές. Επίσης, εξίσου σημαντικά είναι τα κλειδιά, οι κάβουρες και οι τσιμπίδες για να χειρίζεσαι με δεξιοτεχνία εξαγωγικά παξιμάδια και βίδες. Φυσικά, τα κατσαβίδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για όλες σχεδόν τις επισκευές. Θα ξεχωρίσεις ίσως τα επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια που θα σε ξεκουράσουν πολύ αν πρόκειται να να στήσεις ένα έπιπλο ή να κάνεις δουλειές που θέλουν πολλά σφηνώματα! Δεν υστερούν σε χρησιμότητα τα πριόνια, τα μαχαίρια και τα ψαλίδια που σε βοηθούν για κοπή διάφορων υλικών ΄όπως ξύλο, γυψοσανίδες και άλλα που προκύπτουν στις κατασκευαστικές σου εργασίες! Τα εργαλεία χειρός θα τα χρειαστείς από τις πιο απλές έως τις πιο απαιτητικές δουλειές και στη LEROY MERLIN φροντίζουμε να έχεις μία πηγή για να προμηθευτείς τα πάντα!


Εργαλεία χειρός σε καταπληκτικές προσφορές παίζουν μόνο στη LEROY MERLIN!

Εκτός από την τεράστια γκάμα μας σε εργαλεία χειρός, στη LEROY MERLIN βεβαιώνουμε πως θα βρεις και τις καλύτερες τιμές και προσφορές που παίζουν στην αγορά! Επισκέψου ένα από τα καταστήματα LEROY MERLIN ή μπες online στο eshop μας και απόκτησε τα εργαλεία χειρός που χρειάζεσαι, στις πιο συμφέρουσες τιμές! Μάλιστα, όταν αποκτήσεις όλα τα νέα σου εργαλεία, τότε μην ξεχάσεις να ρίξεις και μια ματιά στις εργαλειοθήκες μας, για να αποθηκεύσεις όλα σου τα νέα εργαλεία χειρός αποτελεσματικά! Τέλος, μην ξεχνάς πως αν γίνεις μέλος στο LEROY MERLIN club, θα μπορέσεις να επωφεληθείς από ακόμη πιο προνομιακές τιμές για τις αγορές σου σε εργαλεία!

Κατσαβίδι δοκιμαστικό ίσιο

Κατσαβίδι δοκιμαστικό ίσιο

Σφιγκτήρας ελατηρίου DEXTER...
Τα Ειδικά μας

Σφιγκτήρας ελατηρίου DEXTER με μέγιστο άνοιγμα 75mm

Κασετίνα καρυδάκια DEXTER...
Τα Ειδικά μας

Κασετίνα καρυδάκια DEXTER 85τμχ

Βεντούζα τζαμιού τριπλή...

Βεντούζα τζαμιού τριπλή 100KG VOREL

Δυναμόκλειδο 1/4 5-25nm DEXTER
Τα Ειδικά μας

Δυναμόκλειδο 1/4 5-25nm DEXTER

Σπάτουλα με μύτη χωρίς...
Τα Ειδικά μας

Σπάτουλα με μύτη χωρίς δόντια 450mm DEXTER

Σπάτουλα χωρίς δόντια...
Τα Ειδικά μας

Σπάτουλα χωρίς δόντια 270x130mm

Αποφρακτήρας DEXTER μήκους...
Τα Ειδικά μας

Αποφρακτήρας DEXTER μήκους 4,6m με τύμπανο

Λάμα για πριόνια DEXTER...
Τα Ειδικά μας

Λάμα για πριόνια DEXTER μήκους 15mm

Τσιμπίδα υδραυλικού 1.5"...
Τα Ειδικά μας

Τσιμπίδα υδραυλικού 1.5" DEXTER

Ελατήριο κύρτωσης DEXTER...
Τα Ειδικά μας

Ελατήριο κύρτωσης DEXTER για σωλήνες Ø10, 12mm

Κλειδί νιπτήρα με 6...
Τα Ειδικά μας

Κλειδί νιπτήρα με 6 καρυδάκια DEXTER

top