Κομπρεσέρ αέρος

Μάρκα

Χωρητικότητα

Πίεση

Τιμή

Τιμή

Υπάρχουν εργασίες που εκτελούνται αποκλειστικά με κομπρεσέρ αέρος και τώρα με την πλούσια γκάμα προϊόντων εργαλείων αέρος της LEROY MERLIN έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις καθημερινές δουλειές σου με βάση τα χαρακτηριστικά του! Ο αξιόπιστος και εγγυημένος εξοπλισμός που στηρίζει τον επαγγελματία, τον μάστορα αλλά και τον επίδοξο ερασιτέχνη που πιάνουν τα χέρια του είναι πάντα προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό διαθέτουμε μία πλούσια γκάμα για να διαλέξεις τον αεροσυμπιεστή που σου αρμόζει και θα φέρει εις πέρας όλες τις δουλειές που του «αναθέτεις»!

Αναζήτησε κομπρεσέρ αέρος ανάλογα με τις εργασίες σου!

Στη LEROY MERLIN θα βρεις κομπρεσέρ αέρα διαφόρων τύπων για να διαλέξεις εκείνον που θα ανταπεξέλθει στην απαιτητική δουλειά σου. Αναζήτησε το καλύτερο μοντέλο για σένα με βάση του αν προορίζεται για εργασίες καθαρισμού, βαψίματος, συντήρησης, φουσκώματος, συρραφής, λείανσης ή και τεχνικές επισκευές! Για οποιαδήποτε εργασία, είτε χρειάζεσαι τοποθέτηση αέρα στα ελαστικά, σε αερόκλειδα, αεροστάνιες, πιστόλια βαφής και κάθε άλλο μηχάνημα ή χρήση που είναι αναγκαία η τροφοδότηση με αέρα υπό πίεση, έχουμε το κομπρεσέρ αέρος που ψάχνεις! Ακόμα μπορείς να επιλέξεις με βάση τη χωρητικότητά του σε λίτρα -όπως κομπρεσέρ αέρος 100lt ή κομπρεσέρ αέρος 50lt, με βάση την τάση του, την μέγιστη παροχή αέρα, την πίεση, την αναρρόφηση για να εντοπίσεις με ακρίβεια ποιος αεροσυμπιεστής είναι ο κατάλληλος.

Ανάμεσα στα εργαλεία αέρος {add link towards PLP page} ξεχωρίζουν τα κομπρεσέρ αέρος και φυσικά μπορείς να επιλέξεις και με βάση μάρκα εμπιστεύεσαι για την αξιοπιστία, την ασφαλή χρήση και την αντοχή της στον χρόνο!

Κομπρεσέρ αέρος στα brands που εμπιστεύεσαι μόνο από τη LEROY MERLIN!

Κάθε εργαλείο για τη δουλειά σου, είναι μια επένδυση και το γνωρίζουμε καλά αυτό! Έτσι φροντίζουμε κάθε αγορά σου να είναι αξιόπιστη και δοκιμασμένη για σένα που είσαι κατασκευαστής, τεχνίτης, ηλεκτρολόγος, μάστορας και τα  εργαλεία  σου ο βασικός σου σύμμαχος! Ανακάλυψε την πλούσια γκάμα μας σε αεροσυμπιεστές σε brands που εμπιστεύεσαι χρόνια όπως BLACK & DECKER, DEXTER, MAKITA και METABOLACK & DECKER, EINHELL, METABO, DEXTER και άλλα που θα βρεις στο eshop μας ή στο κατάστημα μάς και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, εύκολη συντήρηση και υψηλή απόδοση!

Η λειτουργία των κομπρεσέρ αέρος που θα σου φανεί χρήσιμη!

Στην αγορά παίζουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κομπρεσέρ αέρος που έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, υπάρχει κομπρεσέρ αέρος αθόρυβο, υπάρχει φορητό κομπρεσέρ αέρος, υπάρχει ηλεκτρικό ή χειροκίνητο κομπρεσέρ αέρα, όλα όμως συνοψίζουν την ίδια λειτουργία με παρόμοια δυναμική. Ουσιαστικά είναι μία μηχανή η οποία έχει αέριο και καταφέρει να μικρύνει τον όγκο του αέρα και να τον αποθηκεύσει για να τροφοδοτήσει με αυτόν τον αέρα υπό πίεση τα εργαλεία και να λειτουργήσουν με εντυπωσιακή ενέργεια! 

Επομένως, ένα κομπρεσέρ αέρος μπορεί να σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις την καθημερινή δουλειά σου και σε ταχύτητα και σε απόδοση!

Κομπρεσέρ αέρος και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ του!

Ένας προορισμός για να βρεις όλα όσα ψάχνεις! Φυσικά, και για αξεσουάρ και εξαρτήματα αεροσυμπιεστών είσαι στο σωστό σημείο με μία μόνο αναζήτηση στο eshop μας ή μία επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα LEROY MERLIN! Βρες σήμερα όλα όσα χρειάζεσαι για το κομπρεσέρ αέρος που έχεις ή σκέφτεσαι να αγοράσεις όπως ταχυσύνδεσμους, σετ αποσυμπιεστών, διχάλες, πιστόλια αέρος, σετ αμμοβολής, αερόκλειδα, λάστιχα αέρος και ότι άλλο θα σου φανεί χρήσιμη προσθήκη στην εργαλειοθήκη σου!

Όλα τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν ένα κομπρεσέρ αέρος!

Τα κομπρεσέρ αέρος είναι ένα εργαλείο που θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο, ίσως και σε καθημερινή βάση! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κριτήρια που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο κομπρεσέρ για σένα και να κάνεις την πιο σωστή επιλογή που θα σε επιβεβαιώνει σε κάθε χρήση! 

Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξεις αν θέλεις ηλεκτρικό ή βενζινοκίνητο κομπρεσέρ αέρος και αν χρειάζεσαι φορητό ή σταθερό κομπρεσέρ! Στην περίπτωση που θέλεις φορητό συνιστάται καλύτερα ο κινητήρας βενζίνης, ενώ αν προορίζεται για στατική μονάδα τότε μπορείς να επιλέξεις ηλεκτρικό που είναι πιο οικονομικός στη συντήρησή του. Επίσης, θα πρέπει να προσέξεις το μέγεθος της δεξαμενής αέρα από την οποία εξαρτάται ο χρόνος χρήσης. Συνήθως οι μικές είναι πιο εύχρηστες για στιγμιαία χρήση αλλά αν αναζητάς κομπρεσέρ αέρα για μεγάλο διάστημα, καλύτερα να στραφείς σε μεγαλύτερη δεξαμενή.

Διάλεξε σήμερα κομπρεσέρ αέρος και απόκτησέ το στην πιο ανταγωνιστική τιμή!

Η τιμή είναι πάντα ένας παράγοντας που επηρεάζει τις αγορές σου και γι’ αυτό θέλουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές ώστε να βάλεις σε προτεραιότητα τις προδιαγραφές του κομπρεσέρ αέρος που προτιμάς! Παρέχουμε πάντα οικονομικές επιλογές και διατηρούμε ενεργές τις προσφορές των εργαλείων μας όλο τον χρόνο για να έχεις πάντα πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζεται για τη δουλειά σου! Επίσης, μπορείς να γίνεις μέλος του LEROY MERLIN club και να απολαύσεις όλα τα προνόμια και που σου προσφέρουμε στις αγορές σου! Επιπλέον, για τους συνεργάτες μας και τους επαγγελματίες του χώρου που η LEROY MERLIN είναι πάντα ο νο.1 προορισμός για τα εργαλεία τους, παρέχουμε ειδικές διευκολύνσεις σε πληρωμές!

Αεροσυμπιεστής 6lt χωρίς...

Αεροσυμπιεστής 6lt χωρίς λάδι EIHNELL TC-AC 190/6/8

Best Seller
Οριζόντιος αεροσυμπιεστής...
SUPER ΤΙΜΗ

Οριζόντιος αεροσυμπιεστής 24L DEXTER

Τρόμπα αυτοκινήτου 160PSI...

Τρόμπα αυτοκινήτου 160PSI BLACK&DECKER ASI400-XJ με καλώδιο...

Τρόμπα αυτοκινήτου 250PSI...

Τρόμπα αυτοκινήτου 250PSI EINHELL CC-AC με καλώδιο αναπτήρα 12V

Οριζόντιος αεροσυμπιεστής...

Οριζόντιος αεροσυμπιεστής 2Hp GMT 50-2 50L

Οριζόντιος αεροσυμπιεστής...

Οριζόντιος αεροσυμπιεστής 2Hp GMT 24-2 24L

Οριζόντιος αεροσυμπιεστής...

Οριζόντιος αεροσυμπιεστής 3Hp GMT 100-3 100L

Τρόμπα αυτοκινήτου 120Psi...

Τρόμπα αυτοκινήτου 120Psi BLACK&DECKER ASI200

Φορητός αεροσυμπιεστής...

Φορητός αεροσυμπιεστής 1,6Hp EINHELL TH-AC190/6 6L

Τρόμπα αυτοκινήτου 160PSI...

Τρόμπα αυτοκινήτου 160PSI BLACK&DECKER BDCINF18N με καλώδιο...

Οριζόντιος αεροσυμπιεστής...

Οριζόντιος αεροσυμπιεστής 3Hp EINHELL TC-AC 420/50/10 50L

Φορητός αεροσυμπιεστής...

Φορητός αεροσυμπιεστής 1.48Hp METABO POWER180-5WOF 5L

top