Πώς αγοράζω με Click in Shop;

Κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, μπορείς να επισκέπτεσαι και να μπαίνεις κανονικά στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί (εξαιρείται το κατάστημα Πυλαίας Θεσσαλονίκης) για την αγορά των προϊόντων που έχεις επιλέξει. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, παρακαλούμε θερμά να τηρείται η ώρα προσέλευσης και παραμονής του ραντεβού σας.

Κλείσε το ραντεβού σου τώρα

Πώς παραγγέλνω με Click away;

Μπαίνεις στο leroymerlin.gr και διαλέγεις τα προϊόντα που επιθυμείς.
Μετά έχεις 2 επιλογές:

ONLINE

Βάζεις τα προϊόντα στο καλάθι, ολοκληρώνεις την παραγγελία με επιλογή “παραλαβή σε κατάστημα” και πληρώνεις ηλεκτρονικά.
ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ
ή

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Τηλεφωνείς στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί, κάνεις τη παραγγελία σου και πληρώνεις απευθείας στον χώρο παραλαβής.
ΔΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Ποια είναι η διαδικασία για να παραλάβω με Click away;

Συχνές ερωτήσεις!

CLICK AWAY - Τι χρειάζεται να γνωρίζω για να παραλάβω την παραγγελία μου;

 • Να έχεις στείλει SMS μετακίνησης στο 13032 και να έχεις μαζί σου τo SMS που έλαβες από τη LEROY MERLIN για την παραλαβή της παραγγελίας σου
 • Να έχεις το έγγραφο παραγγελίας σου εκτυπωμένο ή έτοιμο προς επίδειξη από το κινητό σου.
 • Να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα ή διαβατήριο.
 • Η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από ένα άτομο και μόνο
 • Καθώς κάθε τηλεφωνική παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα (click away) εξοφλείται απευθείας στο χώρο παραλαβής, να γνωρίζετε ότι η εξόφληση επιτρέπεται αποκλειστικά με κάρτα.
 • Κατά την παραλαβή, θα πρέπει να τηρείται ελάχιστη απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των πελατών και ουρές που δεν θα ξεπερνούν τα 9 άτομα ενώ ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο σημείο παραλαβής θα πρέπει να είναι maximum 10 λεπτά.
 • Στην περίπτωση που ανακοινωθεί ανάκληση του click away, θα ειδοποιηθείς για να επιλέξεις άλλο τρόπο παραλαβής που σε εξυπηρετεί ή να ακυρώσεις την παραγγελία σου

CLICK IN SHOP - Τι χρειάζεται να γνωριζω για να επισκεφτώ ένα κατάστημα LEROY MERLIN

 • Να προγραμματίσεις πότε θα επισκεφθείς το κατάστημα LEROY MERLIN που σε εξυπηρετεί για τις αγορές σου, κλείνοντας ραντεβού στην εφαρμογή ‘’click in shop’ εδώ
 • Κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη σου, να έχεις μαζί σου: τo SMS που έλαβες απο τη LEROY MERLIN με το ραντεβού που έκλεισες, την αστυνομική σου ταυτότητα ή διαβατήριο, να στείλεις SMS μετακίνησης με το Ονοματεπώνυμο σου στο 13032 ή να έχεις μαζί σου συμπληρωμένο έντυπο μετακίνησης.
 • Η παραμονή μέσα στο κατάστημα θα πρέπει να γίνει από ένα άτομο (χωρίς συνοδό) και μόνο στο διάστημα που έκλεισες το ραντεβου σου , ώστε να εξασφαλίσουμε την εξυπηρέτηση όλων και με ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, σου προτείνουμε να επισκεφθείς το www.leroymerlin.gr και να ρίξεις μια ματιά, στα είδη και τις προσφορές μας πριν έρθεις σε ένα κατάστημα, για να αξιοποιήσεις καλύτερα την παραμονή σου σε αυτό.
 • Δεδομένου του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού πελατών στο χώρο, παρακαλούμε να είστε τυπικοί στο ραντεβού σας και χωρίς συνοδό για να αποφύγουμε ενδεχόμενες καθυστερήσεις εισόδου. Σε άλλη περίπτωση, ενδέχεται αναμονή εκτός καταστήματος,με ελάχιστη απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των πελατών και μέγιστος αριθμός των ατόμων στην αναμονή που δεν θα ξεπερνά τα 9 άτομα
 • Η πληρωμή κάθε αγοράς μπορεί να γίνεται με μετρητά ή πιστωτική κάρτα

Πότε και που θα έρθω να παραλάβω την παραγγελία μου (click away);

Μετά από 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σου, θα λάβεις ενημερωτικό email ότι η παραγγελία σου είναι έτοιμη στο κατάστημα που την παρήγγειλες μαζί με σύνδεσμο για να κλείσεις ραντεβού παραλαβής την ημέρα και ώρα που σε εξυπηρετεί.
Αμέσως μετά, λαμβάνεις sms με την ημέρα και ώρα που επέλεξες το ραντεβού σου και την ακριβή διεύθυνση του εξωτερικού σημείου παραλαβής του καταστήματος. Φυλάς το sms και το επιδεικνύεις την ημέρα παραλαβής.

Θέλω να ακυρώσω ή να αλλάξω το ραντεβού μου

Εαν χρειάζεται να αλλάξεις το ραντεβού σου, καλείς στο τηλέφωνο του καταστήματος που είχες κλείσει το ραντεβού σου και θα γίνει άμεσα η αλλαγή. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, παρακαλούμε η αλλαγή να γίνεται maximum 1 εργάσιμη ημέρα πριν το προγραμματισμένο ραντεβού σου.

Θέλω να επισκεφθώ το κατάστημα Θεσσαλονίκης, τι πρέπει να γνωρίζω;

Στο κατάστημα LEROY MERLIN Πυλαίας μπορείς να κάνεις τις αγορές σου online από το www.leroymerlin.gr ή με τηλεφωνική παραγγελία και να επιλέξεις να παραλάβετε τα προϊόντα στο χώρο σου ή με click away από το κατάστημα. Η υπηρεσία click in shop δεν ισχύει για τα καταστήματα του νομού Θεσσαλονίκης μέχρι νεωτέρας.

Ποια είναι τα μέτρα προστασίας που έχετε λάβει;

Επισκέψου τη σελίδα εδώ να δείς όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που έχουμε λάβει ως απόλυτη προτεραιότητά μας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και τους πελάτες μας.

Φροντίζουμε για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση όλων.

top