Για βοήθεια στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, επικοινώνησε μαζί μας στο 2111 20 30 40 ή στο eshop@leroymerlin.gr

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Όροι διαγωνισμού «Η LEROY MERLIN και η Black & Decker σε πάνε Βαρκελώνη!»

Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η SGΒ Ελληνική Εταιρεία Ιδιοκατασκευών Α.Ε. (Λ. Κηφισίας 44, Μαρούσι Αττικής, τηλ. 210-6256200) (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «Η LEROY MERLIN και η Black & Decker σε πάνε Βαρκελώνη!» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί δια του προγράμματος «LM CLUB» (περαιτέρω ο «LM CLUB»).

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι μέλη του LM CLUB. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «SGB Α.Ε.», καθώς και οι γονείς, ο/η σύζυγος και τα παιδιά τους.

Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 ώρα 9:00 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 15:00 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). Ο Διοργανωτής δύναται με σχετική ανακοίνωση στο Διαδικτυακό Τόπο να τροποποιεί τη Διάρκεια του Διαγωνισμού.

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό θα πρέπει (εφόσον είναι ήδη μέλος του LM CLUB) να προχωρήσει σε αγορά ηλεκτρικών εργαλείων Black & Decker και Stanley από το δίκτυο καταστημάτων LEROY MERLIN σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδικτυακό κατάστημα (e shop) της διοργανώτριας. Εφόσον δεν είναι μέλος του LM CLUB θα πρέπει να πραγματοποιήσει καταρχάς την εγγραφή του και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει αγορά ηλεκτρικών εργαλείων Black & Decker και Stanley από το δίκτυο καταστημάτων LEROY MERLIN σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδικτυακό κατάστημα (e shop) της διοργανώτριας. Ο κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την συμπλήρωση των πλήρων και ορθών στοιχείων του. Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής συμπλήρωση των στοιχείων του συμμετέχοντα παρέχει δικαίωμα στη Διοργανώτρια να τον αποκλείσουν από τον Διαγωνισμό.

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η αγορά ηλεκτρικών εργαλείων Black & Decker και Stanley από το δίκτυο καταστημάτων LEROY MERLIN σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδικτυακό κατάστημα (e shop) της διοργανώτριας

Η υποβολή των ανωτέρω στοιχείων συνιστά δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση ή περαιτέρω διαδικασία. Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Διοργανωτής, ή και τρίτοι κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, με τα ανωτέρω στοιχεία, θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο κατωτέρω.

Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό βάσει των ανωτέρω και εντός της Διάρκειας του Διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου ή περιλαμβάνει υβριστικά ή/και προσβλητικά σχόλια. Η κατά τα ανωτέρω δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό, δεν απαιτεί οποιαδήποτε χρέωση ή περαιτέρω διαδικασία. Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Διοργανωτής, ή και τρίτοι κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τα κατωτέρω.

Δώρο. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι (εφεξής «τα Δώρα»):

  • Ένα ταξίδι στην Βαρκελώνη για 2 άτομα για τον αγώνα FC BARCELONA VS OSASUNA. Οι ημερομηνίες για το ταξίδι είναι 16/5 αναχώρηση και επιστροφή 18/5. Οι πτήσεις με επιφύλαξη αλλαγής του προγράμματος των αεροπορικών εταιριών είναι:

    A3 710 16MAYATHENS – BARCELONA08.45 - 11.00

    A3 711 18MAYBARCELONA – ATHENS11.50 - 15.40

    Το πακέτο παραλαμβάνει χειραποσκευή όχι βαλίτσα. Το ξενοδοχείο για την διαμονή είναι το Μirror οι ημερομηνίες είναι 16/5 με 18/5. Περιλαμβάνει και πρωινό: https://the-mirror-barcelona.hotel-rn.com. Ο αγώνας της Barcelona που θα παρακολουθήσουν 17/5 είναι :

  • Ένα ταξίδι στα Τρίκαλα Κορινθίας για 2 άτομα, σε διώροφη ξύλινη σουίτα στο καταφύγιο Ερμής. Τριήμερο για 2 σε διώροφη ξύλινη σουίτα στο καταφύγιο Ερμής!
  • Μία δωροεπιταγή των 200€ για αγορές προϊόντων Black & Decker και Stanley. Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι 30/06/2020 σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα LEROY MERLIN Ελλάδας. Η δωροεπιταγή δεν ισχύει για αγορές από τον διαδικτυακό τόπο της Διοργανώτριας (eshop).

Τα δώρα είναι προσωπικά και ο κάθε νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα ανταλλαγής του με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού. Από το Διαγωνισμό θα αναδειχθούν τρεις (3) νικητές και τρεις (3) επιλαχόντες. Η ανακήρυξη των νικητών θα γίνει Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 ώρα 15:00 στα γραφεία της Διοργανώτριας, μέσα από το ηλεκτρονικό εργαλείο τυχαίας επιλογής νικητών RESEARCH RANDOMIZER (https://www.randomizer.org/) και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα στο Διαδικτυακό Τόπο. Στην εν λόγω κλήρωση θα συμμετάσχει το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.

Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων. Οι νικητές που θα αναδειχθούν από τους συμμετέχοντες μέσω του Διαδικτυακού Τόπου θα ενημερωθούν από τον Διοργανωτή και για τις λεπτομέρειες παραλαβής του Δώρου τους μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) καθώς και τηλεφωνικής κλήσης στον δηλωθέν αριθμό κατά την εγγραφή. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία των κληρώσεων, αυτός χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση. Σε περίπτωση μη εύρεσης νικητή/νικητών, ο Διοργανωτής δύναται να διαθέσει τα Δώρα κατά την απόλυτη κρίση του. Για την παραλαβή του δώρου απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας. Επιπλέον ο Διοργανωτής δύναται να ζητήσει από τον νικητή υπογραφή δήλωση συναίνεσης για χρήση των στοιχείων τους και φωτογραφιών τους για την προβολή του Διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής μπορεί σε οποιαδήποτε φάση του διαγωνισμού ακόμα και σε αυτή της παράδοσης των δώρων να αποκλείσει οποιοδήποτε συμμετέχοντα/ νικητή αν αποδειχθεί ότι δεν πληρούσε τις τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Ευθύνη. Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδικτυακού Τόπου. Επιπλέον ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσβασιμότητα στον Διαδικτυακό Τόπο καθώς είναι πέραν της σφαίρας επιρροής του. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν εκτείνεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από ελαφρά αμέλεια, σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

Δημοσιότητα. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διοργανωτή leroymerlin.gr.

Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής δεν προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων πλην της συλλογής των στοιχείων που συμπληρώνονται κατά την δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό, αποκλειστικά και μόνο για τη διενέργεια της κλήρωσης και μέχρι την ανάδειξη του νικητή, του επιλαχόντα και την παραλαβή του Δώρου. Η επεξεργασία λαμβάνει χώρα σύμφωνα με την Πολιτική Δεδομένων του Διοργανωτή.

Τροποποίηση Όρων. Ο Διοργανωτής δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών διεξαγωγής της κληρώσης), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του Διαδικτυακού Τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.