Για βοήθεια στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, επικοινώνησε μαζί μας στο 2111 20 30 40 ή στο eshop@leroymerlin.gr

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Αυτό το φθινόπωρο, αγάπησε το σπίτι σου και κέρδισε.

Κάνε το σπίτι σου «ΣΠΙΤΙΚΟ»!

Πιο ζεστό, πιο λειτουργικό, πιο φωτεινό, πιο ατμοσφαιρικό, πιο παιχνιδιάρικο, πιο φιλικό… Όπως κι αν ονειρεύεσαι το σπίτι σου, εμείς λέμε: ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ!

Έως και τις 25/11, απόλαυσε τις αγορές σου online και στα καταστήματα LEROY MERLIN και κέρδισε πολλούς επιπλέον πόντους (συγκεντρώνοντας γρηγορότερα τους 2.000, που σου χαρίζουν κουπόνι αξίας 5€ για αγορές στα LEROY MERLIN), δωροεπιταγές αξίας 20€ και 30€, ή δωρεάν συντήρηση του κλιματιστικού σου! Πώς;

Ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

1.

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ

Σου έχουμε στείλει μήνυμα στο κινητό ή το email σου με 2 αγοραστικούς στόχους. Τώρα, είναι η καταλληλότερη εποχή για να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες στο σπίτι σου και να καλωσορίσεις με ανανεωμένο πνεύμα τη χειμερινή σεζόν!

2.

ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ

Πιάσε οποιονδήποτε από τους 2 στόχους σου με όσες αγορές επιθυμείς έως τις 25 Νοεμβρίου και κέρδισε: διπλούς πόντους αν πιάσεις τον μικρό στόχο, και τετραπλούς πόντους για τον μεγάλο. Πιάνοντας τον στόχο σου, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για πολλά δώρα!

3.

ΠΑΡΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ

Εντός 10 εργάσιμων ημερών από το τέλος της ενέργειας, θα έχουμε πιστώσει τους extra πόντους στον λογαριασμό σου και θα σε έχουμε ενημερώσει γι΄ αυτούς αλλά και για το δώρο που έχεις κερδίσει στην κλήρωση -όπου απαιτείται- τηλεφωνικά ή/ και με γραπτό μήνυμα στο κινητό σου ή/ και το email σου.

Έγκυρες αγορές για την ενέργεια «Καιρός για Σπίτι» θεωρούνται όσες αγορές των μελών του LEROY MERLIN club πραγματοποιηθούν από 25/10 έως και 25/11, είτε online, είτε στα καταστήματα LEROY MERLIN.
Leroy Merlin


Με Equation, κερδίζεις περισσότερα!

Αγοράζοντας προϊόντα της σειράς Equation, και εφόσον έχεις πιάσει έναν από τους στόχους σου, 3πλασιάζεις τις συμμετοχές σου στη μεγάλη κλήρωση, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσεις εσύ!Leroy Merlin

Γνώρισε τα special προϊόντα Equation

Η σειρά Equation της LEROY MERLIN προσφέρει λύσεις για ένα άνετο σπίτι, με προϊόντα οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον που στοχεύουν σε εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, με αμέτρητες επιλογές για ηλεκτρική θέρμανση, θέρμανση νερού, αλλά και προϊόντα επεξεργασίας και φιλτραρίσματος νερού, και για την αποχέτευση.

ΔΕΣ ΤΑ ΕΔΩ
Leroy Merlin

Δώρα

Πετυχαίνοντας έναν από τους 2 αγοραστικούς σου στόχους, μπαίνεις με 1 συμμετοχή στην κλήρωση που μοιράζει 250 δώρα:

 • 100 δωροεπιταγές 30€, για την επίτευξη του μεγάλου στόχου
 • 100 δωροεπιταγές 20€ και 50 συντηρήσεις κλιματιστικού, για την επίτευξη του μικρού στόχου

Πού να ψωνίσεις;

Είσαι τύπος που ψωνίζει αργά το βράδυ;
Το online κατάστημά μας λειτουργεί 24 ώρες!

ONLINE

Είσαι τύπος που θέλει να «αγγίζει» πριν αγοράσει;
Βρες το κοντινότερο κατάστημά μας

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Συχνές ερωτήσεις

Σου στείλαμε μήνυμα στο κινητό σου ή στο email σου με τους 2 αγοραστικούς σου στόχους. Πιάσε οποιονδήποτε από τους δύο στόχους σου έως τις 25 Νοεμβρίου και κέρδισε έως και τετραπλούς πόντους. Πιάνοντας έναν στόχο, μπαίνεις αυτόματα και σε κλήρωση που μοιράζει 200 δωροεπιταγές: 20€ για τον μικρό στόχο και 30€ για τον μεγάλο. Με την επίτευξη του μικρού στόχου, η κλήρωση χαρίζει δωρεάν συντήρηση κλιματιστικού σε ακόμα 50 τυχερούς!

Στόχος είναι το σύνολο των αγορών που χρειάζονται για να κερδίσεις extra πόντους. Δεν χρειάζεται να πιάσεις τον στόχο σου με μία αγορά – μπορείς να κάνεις όσες αγορές θέλεις, online ή στο κατάστημα LEROY MERLIN που σε εξυπηρετεί. Απλά, να θυμάσαι να λες ότι είσαι μέλος του LEROY MERLIN club σε κάθε αγορά σου.

Οι στόχοι σου είναι προσωπικοί και μοναδικοί, όπως εσύ! Μπορεί, λοιπόν, να είναι διαφορετικοί από αυτούς των άλλων μελών που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Αν κερδίσεις ένα από τα δώρα της κλήρωσης, θα ειδοποιηθείς και θα λάβεις οδηγίες για την εξαργύρωσή του στον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή/ και στο email που έχει στη διάθεσή της η LEROY MERLIN. Εάν κερδίσεις τη δωροεπιταγή, θα λάβεις με γραπτό μήνυμα στο κινητό ή στο email σου τον ανάλογη ενημέρωση. Δείξε το μήνυμα μαζί με την ταυτότητά σου στην υποδοχή ενός καταστήματος LEROY MERLIN και θα πάρεις τη δωροεπιταγή σου, την οποία θα μπορείς να εξαργυρώσεις άμεσα, λαμβάνοντας την αντίστοιχη έκπτωση στη συναλλαγή σου.

Πετυχαίνοντας έναν αγοραστικό στόχο, μπαίνεις στη μεγάλη μας κλήρωση για δωροεπιταγές αξίας 20€ και 30€, ή δωρεάν συντήρηση του κλιματιστικού σου με 1 συμμετοχή. Αν μέσα στις αγορές σου έχεις συμπεριλάβει ένα οποιοδήποτε προϊόν της μάρκας Equation, οι συμμετοχές σου στην κλήρωση 3πλασιάζονται και μαζί, οι πιθανότητές σου να κερδίσεις! Απλά, κάνε τις φθινοπωρινές αγορές σου έως και τις 25 Νοεμβρίου 2019.

Leroy Merlin Club

Εδώ το σπίτι σου μετράει

Νομικά

Η SGB Elliniki Etairia Idiokataskevon S.A. (εφεξής η LEROY MERLIN) διοργανώνει την Ενέργεια «Καιρός για Σπίτι», η οποία διέπεται από τους ακόλουθους ειδικούς όρους και προϋποθέσεις:

1. Η συμμετοχή στην Ενέργεια συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

2. Η συμμετοχή στην Ενέργεια επιτρέπεται μόνο σε Επιλέξιμους Πελάτες, επιλεγμένους κατά την απόλυτη ευχέρεια της LEROY MERLIN.

3. Για τους σκοπούς της συγκεκριμένης Ενέργειας:

 • - «Επιλέξιμος Πελάτης» νοείται το άτομο που:
  • α. διατηρεί έναν έγκυρο λογαριασμό LEROY MERLIN,
  • β. έχει καταχωρήσει στη LEROY MERLIN έναν έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου ή/ και μια έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση,
  • γ. ακολούθως του (β) προαναφερθέντος, έχει δεχθεί γραπτό μήνυμα,
  • δ. είναι 18 ετών και άνω,
  • ε. έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 1 (μία) Επιλέξιμη Συναλλαγή,
  • στ. έχει συναινέσει στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων με σκοπό την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και επικοινωνίας.
 • - «Περίοδος Ισχύος Αγορών» νοείται η περίοδος μεταξύ 25 Οκτωβρίου 2019 και 25 Νοεμβρίου 2019, συμπεριλαμβανομένης.
 • - «Περίοδος Ισχύος Εξαργύρωσης» νοείται η περίοδος μεταξύ 9ης Δεκεμβρίου 2019 και 29ης Δεκεμβρίου 2019, συμπεριλαμβανομένης.
 • - «Επιλέξιμα Καταστήματα Αγορών» για την Ενέργεια «Καιρός για Σπίτι» είναι τα:
  • LEROY MERLIN –Κατάστημα Αθήνας-Αεροδρόμιο, Εμπορικό πάρκο Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος
  • LEROY MERLIN – Κατάστημα Θεσσαλονίκης,11o χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Περαία, 57001, Πυλαία.
  • LEROY MERLIN – Κατάστημα Αθήνας-Πειραιώς,Πειραιώς 165 & Ν. Φαλήρου ,18233, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα.
  • LEROY MERLIN – Κατάστημα Λάρισας, 8ο χλμ Π.Ε.Ο. Λάρισας - Αθήνας, 41500, Νίκαια.
  • LEROY MERLIN – Κατάστημα Αθήνας-Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 73, 151 24.
  • LEROY MERLIN – Κατάστημα ΑθήναςΒασιλίσσης Σοφίας, Β. Σοφίας 112, 115 27
  • LEROY MERLIN - e-shop
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.leroymerlin.gr/gr/club/
 • - «Επιλέξιμη Συναλλαγή» νοείται αγορά με χρήση του αριθμού συμμετοχής στο LEROY MERLIN (ο αριθμός κινητού τηλεφώνου) στα Επιλέξιμα Καταστήματα Αγορών κατά την Περίοδο Ισχύος Αγορών, όπως υποδεικνύεται μέσα από γραπτά μηνύματα απεσταλμένα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιλέξιμου Πελάτη. Συναλλαγές πέραν της Περιόδου Ισχύος Αγορών δεν προσμετρούνται στην Ενέργεια.
 • - «Αγοραστικός Στόχος (Τ1/Τ2)» νοείται η ελάχιστη αξία (σε €) Επιλέξιμων Συναλλαγών που απαιτείται να πραγματοποιηθούν, όπως καθορίζεται κατά την απόλυτη ευχέρεια της LEROY MERLIN και επικοινωνείται στον Πελάτη μέσω SMS/Email/Viber. Αγορές πέραν της Περιόδου Ισχύος Αγορών δεν προσμετρούνται στον Αγοραστικό Στόχο.
 • - «Extra Πόντοι» νοούνται επιπλέον πόντοι, ισόποσοι με όσους αντιστοιχούν στον Αγοραστικό Στόχο Τ1 και με το 3πλάσιο όσων αντιστοιχούν στον Αγοραστικό Στόχο Τ2. Οι Extra Πόντοι καθορίζονται κατά την απόλυτη ευχέρεια της LEROY MERLIN και επικοινωνούνται στον Επιλέξιμο Πελάτη μέσω SMS/Email/Viber. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή πόντων του LEROY MERLIN club, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.leroymerlin.gr/gr/club/
 • - Τα «Δώρα» αναφέρονται στα κάτωθι (όπου Δώρο νοείται ένα από τα κάτωθι):
  • Δωροεπιταγή αξίας 20€ (100 νικητές)
  • Δωροεπιταγή αξίας 30€ (100 νικητές)
  • Δωρεάν υπηρεσίες συντήρησης A/C (50 νικητές):
  • Oι υπηρεσίες αφορούν μόνο σε περιοχές που καλύπτουν οι τεχνίτες της LEROY MERLIN. Στην περίπτωση που μια υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη παρά τις λογικές προσπάθειές της LEROY MERLIN να το παρέχει, η LEROY MERLIN διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το συγκεκριμένο Δώρο με 1 (μία) δωροεπιταγή αξίας 20€.
 • - «Special Προϊόντα» νοούνται τα ειδικά προϊόντα που συμμετέχουν στην Ενέργεια, η αγορά 1 (ενός) -τουλάχιστον- εκ των οποίων παρέχει στον Επιλέξιμο Πελάτη 2 (δύο) επιπλέον συμμετοχές στην Κλήρωση για τα Δώρα, εφόσον o Επιλέξιμος Πελάτης πληροί όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις για συμμετοχή. Τα Special Προϊόντα υποδεικνύονται στον Επιλέξιμο Πελάτη μέσω SMS/Email/Viber Μηνυμάτων, καθώς και μέσω της παρούσης Ιστοσελίδας.
 • - «SMS/Email/Viber Μήνυμα» νοείται ένα γραπτό μήνυμα απεσταλμένο στον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιλέξιμου Πελάτη από τη LEROY MERLIN και/ ή τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό της, το οποίο γραπτό μήνυμα ενδέχεται να περιλαμβάνει 2 (δύο) Αγοραστικούς Στόχους.
Κανόνες Συμμετοχής στην Ενέργεια

4. Εάν ανήκετε στους Επιλέξιμους Πελάτες, θα λάβετε ένα ή περισσότερα SMS/Email/Viber Μηνύματα τα οποία θα πρέπει να φυλάξετε, καθώς ενδέχεται να σας ζητηθούν κατά την εξαργύρωση του Δώρου σας.

5. Οι Extra Πόντοι θα πιστωθούν στον λογαριασμό των δικαιούχων μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από το τέλος της Περιόδου Ισχύος Αγορών και ενεργοποιούνται με την πρώτη επόμενη συναλλαγή σας σε οποιοδήποτε κατάστημα LEROY MERLIN. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν μέσω SMS/Email.

6. Η εξαργύρωση των Extra Πόντων γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διαδικασίες και τους κανονισμούς που διέπουν το πρόγραμμα επιβράβευσης LEROY MERLIN club. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαργύρωση πόντων, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.leroymerlin.gr/gr/club/

7. Στην περίπτωση που λάβετε χρήματα/ πιστωτικό δελτίο από επιστροφή προϊόντων των οποίων η αγοραστική αξία καθόρισε την επίτευξη του Αγοραστικού σας Στόχου, δεν δικαιούστε τα αντίστοιχα προνόμια της τρέχουσας Ενέργειας.

Κανόνες συμμετοχής στην Κλήρωση

8. Για να συμμετάσχετε στην Κλήρωση για τα Δώρα, εφόσον ανήκετε στους Επιλέξιμους Πελάτες, θα πρέπει να επιτύχετε 1 (έναν) έναν εκ των 2 (δύο) Αγοραστικών σας Στόχων μέσα στην περίοδο Ισχύος Αγορών.

9. Η Κλήρωση για τα Δώρα θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου, μεταξύ των συμμετοχών που θα έχουν κερδίσει οι Επιλέξιμοι Πελάτες μέσω των αγορών τους, διεκδικώντας, κατά περίπτωση, τα ακόλουθα Δώρα:

 • - Για την επίτευξη του Τ1: 1. Δωροεπιταγή αξίας 20€. 2. Δωρεάν υπηρεσίες συντήρησης A/C
 • - Για την επίτευξη του Τ2: Δωροεπιταγή αξίας 30€

10. Τα αποτελέσματα της Κλήρωσης θα αναρτηθούν την 9η Δεκεμβρίου 2019 στην παρούσα Ιστοσελίδα.

11. Special Προϊόντα μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν προσωρινά. Για οποιεσδήποτε προσθήκες ή αλλαγές στα Special Προϊόντα, όπως περιγράφονται ανωτέρω, η LEROY MERLIN θα παρέχει εύλογη πρότερη ειδοποίηση. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετοι όροι.

12. H LEROY MERLIN επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να προσθέτει ή αφαιρεί Special Προϊόντα κατόπιν εύλογης πρότερης ειδοποίησης.

13. Σε περίπτωση που η LEROY MERLIN αποσύρει ένα Special Προϊόν από την Ενέργεια, οι Επιλέξιμοι Πελάτες που θα το έχουν αγοράσει θα διατηρήσουν τις επιπλέον συμμετοχές τους στην Κλήρωση, εφόσον πληρούν όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις για συμμετοχή.

Παραλαβή του Δώρου

14. Ο τυχεροί νικητές θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για την παραλαβή του Δώρου τους στον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει στη διάθεση της η LEROY MERLIN.

15. Η LEROY MERLIN δεν φέρει ευθύνη να επικοινωνήσει τους τυχερούς νικητές μέσω κανενός άλλου δίαυλου επικοινωνίας. Οι τυχεροί νικητές είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι να ανταποκριθούν στην επικοινωνία που θα λάβουν από τη LEROY MERLIN με τον τρόπο που ορίζουν οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις.

16. Οι τυχεροί νικητές είναι υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε διευθετήσεις είναι απαραίτητες για την παραλαβή του Δώρου τους.

17. Οι τυχεροί νικητές των Δωροεπιταγών που δεν θα έχουν επισκεφτεί το προκαθορισμένο σημείο παραλαβής της Δωροεπιταγής τους μέχρι την 29η Δεκεμβρίου 2019, θα αποκλείονται από την Ενέργεια και θα χάνουν το δικαίωμά τους να την παραλάβουν.

18. Οι τυχεροί νικητές των υπηρεσιών συντήρησης A/C που δεν θα έχουν χρησιμοποιήσει το Δώρο τους μέχρι την 29η Δεκεμβρίου 2019, θα αποκλείονται από την Ενέργεια και θα χάνουν το δικαίωμά τους να παραλάβουν το χρησιμοποιήσουν.

19. Η LEROY MERLIN μπορεί να ζητήσει από τους τυχερούς νικητές να δημοσιοποιήσουν το ονοματεπώνυμό τους, να φωτογραφηθούν και να εμφανιστούν σε έντυπα, ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά μέσα, όταν θα παραλαμβάνουν το Δώρο τους, δίχως πληρωμή ή αποζημίωση.

20. Η LEROY MERLIN δεν φέρει ευθύνη για τυχόν σφάλματα, βλάβες ή απώλεια οποιουδήποτε Δώρου μετά από την παράδοσή του στον Επιλέξιμο Πελάτη.

Οι Κανόνες Χρήσης της Δωροεπιταγής είναι:

21. Κάθε Δωροεπιταγή φέρει ημερομηνία λήξης, η οποία καθορίζεται κατά την απόλυτη ευχέρεια της LEROY MERLIN και επικοινωνείται στον τυχερό νικητή. Εξαργυρώσεις δεν δύνανται να πραγματοποιηθούν εάν η Δωροεπιταγή έχει λήξει και έχει καταστεί άκυρη.

22. Εάν κερδίσετε τη Δωροεπιταγή, θα λάβετε SMS/Email με την ανάλογη ενημέρωση, το οποίο θα πρέπει να επιδείξετε μαζί με την ταυτότητά σας στη ρεσεψιόν ενός καταστήματος LEROY MERLIN, για να λάβετε τη Δωροεπιταγή σας.

23. Κάθε SMS/Email αντιστοιχεί σε 1 (μία) Δωροεπιταγή.

24. Η Δωροεπιταγή δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί πάνω από 1 (μία) φορές.

25. Η Δωροεπιταγή δεν είναι ανταλλάξιμη με μετρητά.

Γενικά

26. Η LEROY MERLIN δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για οποιεσδήποτε αξιώσεις, επακόλουθα κόστη, έξοδα ή καταστροφές οποιουδήποτε είδους, τραυματισμούς, που ενδεχομένως υφίσταται το μέλος του προγράμματος επιβράβευσης LEROY MERLIN club.

27. Σας κοινοποιείται ότι εφόσον δεν έχετε αρνηθεί τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη Ενέργεια, η LEROY MERLIN έχει το δικαίωμα να γνωστοποιεί προσωπικά σας δεδομένα σε εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι δουλεύουν για τη LEROY MERLIN ως αναλυτές δεδομένων, για τον σκοπό της Ενέργειας.

28. Η LEROY MERLIN δεν φέρει KAMIA ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή, απώλεια, υποχρεώσεις, τραυματισμό ή απογοήτευση μπορεί να υποστεί οποιοδήποτε πρόσωπο, ως αποτέλεσμα της συμμετοχής του/της σε μια ενέργεια, έναν διαγωνισμό ή μια κλήρωση ή αποδοχής εκ μέρους του (είτε μη αποδοχής, αναλόγως με την περίπτωση) μιας επιβράβευσης ή ενός δώρου.

29. Οι επιβραβεύσεις, οι προσφορές ή τα δώρα δίνονται όπως ακριβώς έχουν οριστεί με βάση την Ενέργεια. Μετρητά ή διαφορετικά δώρα ίσης αξίας δεν δίνονται.

30. Η LEROY MERLIN διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει, να τροποποιήσει ή να αλλάξει αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, και να αναβάλει, να αναστείλει ή να ακυρώσει αυτή την Ενέργεια και οποιοδήποτε δώρο, ή οποιαδήποτε πτυχή αυτού, χωρίς προειδοποίηση, για όποιον λόγο η LEROY MERLIN λογικώς το κρίνει αυτό απαραίτητο.

31. Η LEROY MERLIN διατηρεί το δικαίωμα να εξαιρέσει, να αναστείλει ή ακόμα και να ακυρώσει τη συμμετοχή κάποιου Επιλέξιμου Πελάτη στην Ενέργεια, ή σε οποιαδήποτε προσφορά αυτής, στην περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης των παραπάνω ή άλλων όρων και προϋποθέσεων της συμφωνίας των μελών του προγράμματος επιβράβευσης LEROY MERLIN club, των γενικών όρων και προϋποθέσεων του LEROY MERLIN club ή στην περίπτωση που υπάρχουν βάσιμες υποψίες για κατάχρηση της Ενέργειας.

32. Για οποιαδήποτε πληροφορία, παράπονα ή απορίες σχετικά με την Ενέργεια, μπορείτε να στείλετε email στο club@leroymerlin.gr

33. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην Ενέργεια, μπορείτε να στείλετε email στο club@leroymerlin.gr

34. Οι προωθητικές ενέργειες, οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις υπόκεινται στη νομοθεσία της Ελλάδας, της οποίας τα δικαστήρια έχουν την αποκλειστική δικαιοδοσία.