Για βοήθεια στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, επικοινώνησε μαζί μας στο 2111 20 30 40 ή στο eshop@leroymerlin.gr

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Τοποθετώντας πάνω από κάθε αξία τον σεβασμό στον άνθρωπο, αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε και να βοηθήσουμε τον καθένα να κάνει πραγματικότητα οτιδήποτε έχει ονειρευτεί για να αναβαθμίσει ή να διαμορφώσει τον ιδανικό χώρο για το σπίτι ή την εργασία του, δίνοντας χιλιάδες λύσεις με προϊόντα κατασκευής και διακόσμησης.

Για κάποιους η επιθυμία για αναβάθμιση και έμπνευση είναι μεγαλύτερη και η LEROY MERLIN είναι δίπλα τους για να τους προσφέρει ό,τι χρειάζονται ώστε να γίνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

Με το νέο e-shop η LEROY MERLIN προσφέρει 1 ευρώ με κάθε online παραγγελία σου για την αναβάθμιση τεσσάρων σχολείων ελληνικών ακριτικών νησιών.

Ερχόμαστε πιο κοντά στο Αγαθονήσι, στον Άγιο Ευστράτιο, στη Γαύδο, στο Καστελόριζο και στα σχολεία τους για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην ανανέωση και βελτίωσή τους, κατανοώντας τους μεγάλους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν σε υλικά αγαθά, πάντα με την αγάπη της LEROY MERLIN!

Η δράση αυτή είναι μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό την υλική και πνευματική ενίσχυση των ακριτικών νησιών και των σχολείων τους και την ευαισθητοποίηση του κοινού προς τα άτομα με περιορισμένη δυνατότητα σε προμήθεια διαφόρων αγαθών. Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας θα βρίσκονται εκεί για να βάλουν και αυτοί ένα χεράκι βοηθείας για την επιτυχία της ενέργειας.

Κάθε ακριτικό σχολείο θα λάβει προϊόντα με την υπογραφή της LEROY MERLIN για να εκπληρωθεί κάθε του ανάγκη, από την πλακόστρωση της αυλής του μέχρι την ανανέωση σε παγκάκια και βιβλιοθήκες.

Στόχος μας είναι να δώσουμε στα σχολεία και στους μαθητές τους τα απαραίτητα υλικά για τις ομορφότερες σχολικές αναμνήσεις. Η ανταμοιβή μας, το χαμόγελό τους!

Το ποσό, που με τη δική σου βοήθεια θα καταφέρουμε να μαζέψουμε, θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Μαζί, θα χτίσουμε το μέλλον των ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Με τη LEROY MERLIN, όσα χιλιόμετρα μακριά και αν βρίσκεσαι, είμαστε πάντα δίπλα σου!