TOP

Τακτοποίηση
Αποθήκευση
Σεπτέμβριος είναι...
Είσοδος
Είσοδος Οργάνωσε τον χώρο υποδοχής του σπιτιού σου λειτουργικά και καλαίσθητα!
Κουζίνα
Κουζίνα Οργάνωσε την κουζίνα σου με λειτουργικό τρόπο και διευκόλυνε την καθημερινότητά σου!
Μπάνιο
Μπάνιο Οργάνωσε το μπάνιο σου και επωφελήσου από πρακτικές λύσεις αποθήκευσης!
Κήπος & Μπαλκόνι
Κήπος & Μπαλκόνι Τοποθέτησε τα πάντα στην σωστή θέση και διαμόρφωσε τον εξωτερικό σου χώρο λειτουργικά και πρακτικά!
Σαλόνι
Σαλόνι Έξυπνες ιδέες για να οργανώσεις τον πιο πολυχρηστικό και πολυσύχναστο χώρο του σπιτιού!
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο Βάλε τάξη στο υπνοδωμάτιό σου και κοιμήσου ήσυχος!
Αποθήκη
Αποθήκη Εξόπλισε και οργάνωσε τον χώρο της αποθήκης σου οικονομικά και λειτουργικά σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες!
Προετοιμασία
Προετοιμασία
Πακετάρισμα
Πακετάρισμα
Τακτοποίησε
το νέο σπίτι
Τακτοποίησε
το νέο σπίτι
Είσοδος Βρες χρήσιμες και πρακτικές ιδέες για να διαμορφώσεις την είσοδο του σπιτιού σου
Σαλόνι Δημιούργησε και αξιοποίησε αποθηκευτικούς χώρους στο σαλόνι σου
Κουζίνα Επίλεξε από μεγάλη ποικιλία ειδών οργάνωσης και κράτησε την κουζίνα σου πάντα τακτοποιημένη και καθαρή
Υπνοδωμάτιο Βρες τον τύπο ντουλάπας που ταιριάζει στον χώρο σου
Μπάνιο Επίλεξε την αποθηκευτική λύση που ταιριάζει στον χώρο σου
Αποθήκη Βρες λύσεις για να χωρέσεις τα πάντα στην αποθήκη σου.
Κήπος & Μπαλκόνι Οργάνωσε τον εξωτερικό σου χώρο εύκολα και οικονομικά βάζοντας τα πάντα σε τάξη
Πακετάρισμα
 • Ξεκίνα να πακετάρεις ένα μήνα πριν την μετακόμιση και συγκεκριμένα άρχισε από δωμάτια που δεν χρησιμοποιείς καθημερινά (π.χ αποθήκη) και από ρούχα που δεν χρησιμοποιείς (π.χ. χειμερινά αν μετακομίζεις καλοκαίρι).
 • Κατανάλωσε μέχρι την μέρα της μετακόμισης όσα δεν μεταφέρονται, όπως τρόφιμα που υπάρχουν στο ψυγείο ή προϊόντα του μπάνιου που τελειώνουν.
 • Διαχώρισε τα χρήσιμα από τα άχρηστα πράγματα και αποφάσισε τι θα πάρεις μαζί σου και τι θα μείνει πίσω.
 • Τύλιξε τα έπιπλά σου πρώτα με φυσαλίδα και μετά εφάρμοσε την κολλητική ταινία καθώς αν μπει απευθείας πάνω στην επιφάνεια των επίπλων μπορεί να τα φθείρει.
 • Βγάλε φωτογραφία τα συνδεδεμένα καλώδια στις ηλεκτρονικές συσκευές πριν τα αποσυνδέσεις. Με αυτό τον τρόπο σε περίπτωση που ξεχάσεις πως συνδέονται η φωτογραφία θα στο υπενθυμίσει.
 • Στερέωσε την κάθε κούτα με ταινία στο κάτω μέρος της και ξεκίνα να πακετάρεις ό,τι υπάρχει μέσα σε ντουλάπες, ντουλάπια και συρτάρια, ώστε όταν αδειάσουν, να μπορείς πιο εύκολα να ξεχωρίσεις τι επιπλέον σου έχει μείνει για πακετάρισμα.
 • Άρχισε να πακετάρεις πρώτα τα μικρότερα αντικείμενα όπως διακοσμητικά και γυάλινα είδη όπως ποτήρια, πιάτα και κατέληξε στα μεγαλύτερα.
 • Χρησιμοποίησε περισσότερο ρολό φυσαλίδας και περισσότερη κολλητική ταινία στο πακετάρισμα των εύθραυστων αντικειμένων και δημιούργησε έτσι μια επιπλέον προστασία αποφεύγοντας πιθανές καταστροφές κατά την μεταφορά.
 • Προσπάθησε να μην αφήνεις κενά μέσα στην κούτα γιατί είναι πιθανό να μετακινηθούν τα αντικείμενα κατά την μεταφορά και να χτυπήσουν μεταξύ τους. Γέμισε τα κενά με λίγο ρολό φυσαλίδας ώστε να αποφευχθεί τέτοιου είδους φθορά.
 • Τοποθέτησε τα μεγαλύτερα και βαριά αντικείμενα στο κάτω μέρος των κουτιών και υπολόγισε το συνολικό τους βάρος να είναι τόσο ώστε να μεταφέρονται εύκολα. Σε περίπτωση που ξεπεράσεις το παραπάνω βάρος καλό θα ήταν τις συγκεκριμένες μεταφορές να τις πραγματοποιήσεις με ένα καρότσι.
 • Σημείωσε με μαρκαδόρο σε ποιο δωμάτιο πάει κάθε κούτα και τι περιέχει έτσι ώστε να γλυτώσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια στο ξεπακετάρισμα.
 • Κόλλησε πάνω στην κούτα ταινία με ένδειξη «εύθραυστο» στα υγρά και τα γυάλινα αντικείμενα έτσι ώστε να δοθεί η ανάλογη προσοχή.
 • Πρόσεξε σε ποια πλευρά θα κολλήσεις τον πάτο της κούτας. Να θυμάσαι ότι τα βελάκια που είναι τυπωμένα πάνω της πρέπει να δείχνουν προς τα πάνω αποτρέποντας κάποιο κατά λάθος αναποδογύρισμα κατά την μεταφορά τους.
 • Βάλε αριθμούς με τον μαρκαδόρο πάνω σε κάθε κούτα και κράτα τους αριθμούς σε ένα χαρτί για να μπορείς πιο εύκολα να ελέγξεις αν λείπει κάποιο κουτί και τι είχε μέσα.
 • Φτιάξε μια βαλίτσα με είδη προσωπικής περιποίησης και ανάγκης που θα χρειαστείς την πρώτη μέρα στο νεό σου σπίτι όπως πιτζάμες, πετσέτες, σεντόνια, χαρτί υγείας και κουζίνας.
Τακτοποίησε το νέο σπίτι
 • Σιγουρέψου πως η κάθε κούτα έχει τοποθετηθεί στο δωμάτιο που γράφει πάνω.
 • Άρχισε το "ξεπακετάρισμα" από τις κούτες που περιέχουν τα πιο χρήσιμα και βασικά αντικείμενα του κάθε δωματίου και στην συνέχεια άδειασε τις κούτες που περιέχουν αντικείμενα διακόσμησης.
 • Ασχολήσου με ένα δωμάτιο την φορά τοποθετώντας τα πράγματα στις νέες τους θέσεις. Καλό είναι να ταξινομήσεις τα δωμάτια βάσει χρησιμότητας οπότε ξεκίνα από την κουζίνα, συνέχισε στο υπνοδωμάτιο, στο μπάνιο και άφησε για το τέλος το σαλόνι.
Μοναδικές υπηρεσίες